Massivt rally av Trump supportere -blåser i ansiktsmaske og sosial avstand -vil ha sannhet om valgjukset nå!

Tusenvis av Donald Trump tilhengere er onsdag møtt frem for å ta del i et større “Stop The Steal” rally i Georgia. Under rallyet vil advokatene Sidney Powell og Lin Wood som begge jobber i nær kontakt med Trumps advokat-team -for å omstyrte valgresultatet hvor Joe Biden tilsynelatende har vunnet valget. “Ingen av de fremmøtte praktiserer sosial avstand og få bruker ansiktsmaske -men likefullt var det kraftfullt og lytte til

Det er mektige krefter i det amerikanske folkedypet som nå reiser seg for å kjempe mot det som er et åpent tyveri av valget. “Stop The Steal bevegelsen” er ennå i kraftig vekst på tross av at de store sosiale plattformene har gjort svært mye for å stanse deres ytringsfrihet. Taktfast ropte de fremmøtte USA USA USA. Det er en mektig oppvekking USA nå ser. Noe vi aldri har sett tidligere. Millioner av rasende amerikanere reiser seg nå i protest mot et valgjuks som har skjedd rett foran våre øyne. En oppvåking mange har ventet på og som demokratene og fake news media og den globale elite kjemper mot med alle tilgjengelige midler. Energien under møtet er til å ta og føle på.  I sin tale hevdet militæradvokat Sidney Powell at de besitter store mengder bevis som beviser valgjuks og at dette om kort tid vil bli oversendt til justisdepartementet. Hvorvidt Sidney Powell er i stand til å levere vites ikke, men det er ikke noe som tyder på at en advokat av hennes kaliber vil gå så hardt ut, uten å ha bevis som underbygger påstandene. Fake News media som CNN og Fox har lenge forsøkt å undertrykke sannheten og den virkelighet vi her ser, men likevel lar dette seg neppe stoppe av falske nyhetsmedier som tier og fortier.

Se opptaket fra dagens massive rally og pressekonferanse

https://www.youtube.com/watch?v=C8VIB_DxlrE&feature=emb_logo

4 tanker om “Massivt rally av Trump supportere -blåser i ansiktsmaske og sosial avstand -vil ha sannhet om valgjukset nå!

 1. Dette er åndskamp. Det er Guds makt mot Satans makt.
  Enten går USA inn under Guds dom, vrede og mørke -ellers seirer lyset og Amerka får fire år med håp og nåde.
  Virkelig mektig å følge med på.
  Verd å lytte til hele møtet

  4
  2
 2. Enfoldige sjeler? medlemmene av MAGA-cult, viser at en betydelig andel av amerikas befolkning er enten hjernevasket, dumme eller begge deler. Trist å se på mennesker bli intervjuet, som skulle ha vært beskyttet mot seg selv.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.