Profet Kent Christmas: Det vil ikke være noe større åndelig kamp nå enn før slaget om Harmageddon

“Jesabel ånden forsøker å ta ned Guds salvede Donald Trump,” sier profetrøsten Lance Wallnau

Det pågår en kamp mellom lys og mørke, mellom det onde og det gode og mellom Gud og Satan. Kampen om hvem som skal besitte Det Hvite Hus de neste fire år er en den største åndelige kamp før slaget om Harmageddon kommer, er budskapet profeten Kent Christmas har til sine tilhengere. Dramet i etterkant av høstens juksevalg har preget media, og det er ikke noe som tyder på at Trump er i ferd med å gi opp. “Big news coming out of Pennsylvania. Very big illegal ballot drop that cannot be accounted for. Rigged Election!” skrev president Trump på Twitter mandag ettermiddag norsk tid. Den åndelige krigen som pågår i etterkant av valget står mellom Guds folk, representert gjennom Donald Trump og Satans mann, representert gjennom Joe Biden.

Det er Guds Ånd som gjennom sine profetiske røster bekjemper Jesabel-ånden som gjennom juks, forførelse og bedrag, har forsøkt å slå tilbake mot Guds utvalgte Jesaja kapittel 45 kandidat. Ordene som profeten Jesaja frembar om kong Kyros blir hyppig sitert av fremtredende karismatiske profeter som Lance Wallnau, Kent Christmas, Dutch Sheets, Mark Taylor og Perry Stone. Og ordene som sies er disse: “Så sier Herren til sin salvede, til Kyros, som jeg holder i hans høire hånd for å kaste hedningefolk ned for ham og løse beltet fra kongers lender, for å åpne dører for ham, og forat ingen porter skal holdes stengt: Jeg vil gå frem foran dig, og bakker vil jeg jevne; dører av kobber vil jeg sprenge, og bommer av jern vil jeg sønderhugge. Og jeg vil gi dig skatter som er skjult i mørket, og rikdommer som er gjemt på lønnlige steder, så du kan vite at jeg er Herren, som kalte dig ved navn, Israels Gud. For Jakobs, min tjeners, og for Israels, min utvalgtes skyld kalte jeg dig ved navn, gav jeg dig hedersnavn, enda du ikke kjente mig. Jeg er Herren, og det er ingen annen; foruten mig er det ingen Gud. Jeg omgjordet dig, enda du ikke kjente mig,” (Jes 45,1-5) Video: Kent Christmas profetiske hastebudskap

https://www.youtube.com/watch?v=YCE3Irmbl6s

Utkåingen av Joe Biden som “president elect” anses ikke som legitim, men et forsøk på å utkåre en hersker som ikke har Guds salvelse og velsignelse. I det gamle testamentet finnes det flere tilfeller der mennesker forsøkte å utkåre en hersker i strid med Guds plan og vilje, Blant annet tok Adonja, Haggits sønn “en Joe Biden” og lot seg utrope til konge uten at Herren hadde utvalgt ham. På samme måte som Joe Biden har, hadde Adonja, noen i statsadministrasjonen på sin side og det står skrevet: “Han samrådde sig med Joab, Serujas sønn, og med presten Abjatar, og de holdt med Adonja og hjalp ham,” Disse mer eller mindre korrupte figurene, deriblant Joab som var i og rundt kong Davids statsadministrasjon, -er forbilder på vår tids RINOs ala Mitt Romney og det som ofte blir omtalt som “den dype staten”. Disse og deler av folket utopte prematurt Adonja som konge -selv om både gammelkongen og Gud selv hadde utvalgt Salomo. Dermed måtte det gå galt for datidens Joe Biden  Også den bibelske skikkelsen Absalom som var en av kong Davids sønner, var blant dem som “forsøkte å ta en Joe Biden” og prematurt la seg utrope til konge, selv om han ikke var salvet av Gud til konge. Absalom konspirerte sammen med den dype staten og deler av den dype kirke for å utrope seg selv til konge -i strid med Guds vilje. Også det endte med fall. Den samme Jesabel ånden som motsa Guds vilje og Herrens profeters ord og oppmuntring -er nå på krigsstien mot Guds folk og den Gud har utvalgt -og skriker å bærer seg noe voldsomt for å undergrave Guds plan og vilje. På Davids tid mislykkes denne ånd, og om den vil lykkes nå, gjenstår å se. Det er nettopp derfor at ulike karismatiske profeter som Dutch Sheets, Mark Taylor, Steve Cioccolanti og Lance Wallnau trommer sammen til åndelig krigføring. I videoen under berører den kristne profetiske røsten Perry Stone Clinton-familiens Jesabel connection og det faktum at Obama administrasjonen som var sterkt infiltrert av Jesabel faktisk finansierte Israels fiende Iran. Under Trumps ledelse ble det slutt på amerikansk finansiering av Iran -og Israels fiender hater Trump for dette.

 

 

7 tanker om “Profet Kent Christmas: Det vil ikke være noe større åndelig kamp nå enn før slaget om Harmageddon

  • Veldig interessant å se at du venter. Kan ikke du bare vente videre?

   Personlig oppdaterer jeg meg på ny informasjon om valgsvindel hele tiden? Det siste var søpplesekker fulle av ødelagte trumpstemmer og esker med brudt plombering som kun inneholdt bidenstemmer. Det finnes tusenvis av bevis på gigantisk omfang av svindel men de sier nok ingen ting om dette på nrk.

   Blinde høner finner korn heter det. Men tydeligvis ikke alle.

 1. Beklager at jeg går utenom temaet her :
  Men i kveld – den 21. desember – skjer noe helt uvanlig : Betlehems-stjernen vises på himmelen i retning sør-øst og lavt. Dette er en såkalt konjunksjon mellom de to største planetene i vårt solsystem : Jupiter og Saturn. Sist dette skjedde var i året 1623 – nesten 400 år siden. Forskerne tror at det var en slik konjunksjon mellom nevnte planeter som ledet vismennene mot Nasaret. Lyset skal være uvanlig skarpt og kan observeres i kveld og i morgen kveld – der det er klarvær.
  Er dette et varsel til oss mennesker ?

  2
  1
  • Trykkfeil : Mente ikke Nasaret men Betlehem – selvsagt. Jeg har vært i begge byene. Da Stoltenberg var statsminister ; fortalte han oss at Jesus var fødd i Jerusalem – men han fikk nok en human-etisk oppdragelse og bør således være unnskyldt for denne tabben.
   Jeg kikket ut i kveld , men her på Vestlandet er det overskyet slik at jeg fikk ikke se det uvanlig kraftige lyset på himmelen i sør.

   2
   1
  • Ja det er en påminnelse at verden går sin gang. Galaksene og planetene er i bane i millioner av år, de rokkes ikke så lett. Om 400 eller 4000 år vil folket på jorden fortsatt se på dette å undres hva som ligger bakom alle galakser.

 2. Ja, lyset har vunnet over mørket: facisten, rasisten, narsisisten, løgneren, mobberen, svindleren er på vei ut av det hvite hus, og nå venter det skilsmisse, konkurser, straffesaker og fengsel på ham. Men, Biden/Harris må prøve å samle folket, bringe tilbake ærlighet og anstendighet. Takk Gud for nye tider🙏

Det er stengt for kommentarer.