Lance Wallnau med profetisk innsikt om kommunist-Kinas innblanding i USA valget for å bringe kirken til taushet

Det kinesiske kommunist-regime tungt innvolvert i USA valget for å hjelpe Joe Biden og demokratene til seier. Det kinesiske kommunist-regimet utgjør den største trussel mot tradisjonelle kristne verdier som demokrati og frihet, og den profetiske røsten, Lance Wallnau blåser nå i basun og kaller den tiden for et “Jonas øyeblikk” for en sovende kirke. I de siste dagene er det blitt kjent at Kina, Iran og muligens også Russland skal ha vært involvert i et omfattende hackerangrep på ulike amerikanske institusjoner. Det omfattende valgjukset i USA viser at spesielt Kina har vært tungt involvert i USA valget -for å hjelpe Joe Biden og demokratene til makten. Det er ikke tvil om at Kina utgjør den største trussel for Amerika, og det kommunistiske regimet skal ikke bare ha utviklet Corona-viruset for å knuse Donald Trump -og de krefter som ennå motstår den sosialistiske og ateistiske revolusjonen som ser ut til å prege det demokratiske partiet

I videoen under tilbyr den profetiske røsten Lance Wallnau profetisk innsikt og hans budskap burde få Kristi kropp til å reise seg. USA og den vestlige verden står foran sin største krise i moderne tid -og Kina som er kjent for å undertrykke og forfølge kristne arbeider nå på alle måter for å slå ned Amerika, og de friheter vi som kristne har tatt som en selvfølge. Skal vi tro Lance Wallnau utkjemper president Trump ikke bare en politisk kamp, men også en åndelig krig, og Guds folk må kaste seg inn i striden. Sett av tid til å lytte til Lance Wallnau`s interessante og vekkende budskap.

12 tanker om “Lance Wallnau med profetisk innsikt om kommunist-Kinas innblanding i USA valget for å bringe kirken til taushet

 1. Det spiller ingen rolle hvilke av Satans regimer eller politiske aktører som benyttes for å ødelegge alt som kan knyttes til livets kilde Bibelen. Alt er bare et spill for galleriet. Det er nemlig kun et lite fåtall sanne kristne som har et reellt håp om å overleve Harmageddons vinder – Jehovah Guds snarlige oppgjør med den onde, frafalne menneskehet. “Det blir ikke mange mennesker tilbake”, sier Skriftene.

  “Mennesker vil da være sjeldnere enn gull fra Ofir”, heter det. De som overlever vil etter hvert ta i mot alle de døde som kommer opp fra gravene i oppstandelsen. Etter hvert vil jorden fylles av disse. Når de tusen år er til ende vil Satan atter en gang slippes løs fra sin tusenårige varetekt og alle mennesker vil erfare en siste lojalitetsprøve før Djevelen avlives for alltid, og Paradiset er endelig gjenopprettet.

  Vil DU oppleve denne store frelsen må DU vende deg til Gud Fader Jehovah Gud NÅ og avslutte din bønn med “i Jesu navn amen”. Prøv da vel!

  2
  3
 2. Jeg tror Vesten med Amerika i spisen har passert “point of no return ” Ting går sin gang ” for de skal si fred fred og ingen fare , da skal en plutselig og brå undergang komme over dem ”
  Babylons fall kommer med rytteren på den røde hesten !

  3
  2
  • Babylon den store er den samme som Skjøgen – all falsk religion. Med den falske kristenheten som fremste eksponent. Dyret – nasjonene – skal via Dyrets bilde – FN – ødelegge religionene – ja “kle denne skjøgen naken og brenne henne opp som med ild”. Altså tilintetgjørelse.

   Når dette er utført vil de vende seg mot de siste troende – de sanne kristne. Samtidig sier de “Fred og sikkerhet”. Men mens de sier og gjør dette vil en brå undergang fra Jehovah ved Kristus komme over dem.

   2
   2
 3. Ha ha ha! Det ene årtusenet er det Nero, det andre er det Hitler og FN. “Ve dem som tolker tallene feil!” Håper ikke teologisk tipping tar nattesøvnen fra barn med kristne foreldre eller døende pensjonister. Forhold dere til virkeligheten og ikke til en åndeverden uten beviselige påvirkningskraft. Det er like mange forskjellige tolkninger av troen som det er troende individer. Men det er ikke milliarder av meninger om å lage en mobiltelefon. Fantasi versus virkelighet. Det forteller det meste.

  God jul!

  2
  4
  • Clausen du klarer ikke engang å ta med verdens historiens til nå verste folke mord i din virkelighet .
   Hva slags virkelighet er det egentlig du lever i ?

   Tror du at det vil komme at alle må ha en implantat micro chip eller en tatoering for å kun kjøpe eller selge ? eller tror du dette er bare fri fantasi og at det er ingenting i dagens samfunn som. tyder på at dette kan skje ?

   2
   1
 4. Den største trusselen for USA og alle andre land er det Bibelen kaller synd. Det eneste som kan påvirke utviklingen er at folk omvender seg fra synd. Men siden mainstreemkristendommen blir stadig mer utydelig og liberal er dette lite trolig.

  Det sikreste tegnet på at noe stort og destruktuvt er på gang er nesten alle journalister oppfører seg pøblete og hengir seg til løgn og manipulasjon. Et annet farlig symptom er når et stort anntall mennesker inspireres til å bli politiske aktivister. De trenger seg på over alt. På denne nettsiden i form av nettroll. Men det mest utrolige er at folk flest helt mister gangsynet. Når Biden holdt valgkampmøter kom det stort sett bare noen venstreorienterte journalister for å høre ham lese opp noe fra en teleprompter. Noen ganger trodde han at han kjempet mot Bush og andre ganger glemte han hvor han var. Det samme skjedde på nettet. svært få gadd å høre på ham der også. Derfor satt han mesteparten av tiden i kjelleren sin. Men dette var altså kandidaten som ble utpekt til å være den som fikk overlegent flest stemmer av alle presidenter i USA’s historie. Sannsynlig? Bare for de som helt har mistet gangsynet helt eller de som sluker alt rått hvis det som legitimerer deres egen uærlighet.

  8
  2
  • Biden satt i kjelleren og bare ventet på et Trump gravde sin egen grav, han kom opp da graven var ferdig………

 5. Det vi har sett de siste fire årene er at Kina styrer veldig mye av det som skjer i USA. De kolaborerer med it-selskapene og har kjøpt opp mye av mediene. De bestikker politikerne og vikler dem inn i globale politiske nettverk som også kontrolleres av Kina, f. eks gjennom FN.

  I samme øyeblikk som USA faller vil veien til å bli en totalitær verdensmakt åpne seg for Kina. Og alle de som applauderer nedbyggingen av nasjonalstater og globalisme, antikristendom og glorifisering av voldelige aktivister, løgnaktige medier og falske politikere, ateisme og marxisme, vil plutselig en dag innse konsekvensene av det de har dyrket frem.

  3
  1
 6. Det er voldsomme antikristelige og demoniske krefter som er sluppet løs over verden. Spesielt siste årene er dette økt i styrke. Den forbereder grunnen til dyret, den falske profet og antikrist. Alt vil være klart den dagen Jesus Kristus henter de frelse opp til himmelen, som iflg bibelen vil skje i løpet av et øyeblikk. Millioner og milliarder blir plutselig borte fra jorden. Alle barna vil også forsvinne. Sammen dag/natt dette vil skje, vil antikrist og en verdensregjering stige frem med hård hånd. Det blir unntakstilstand, portforbud og nasjonalkrise på høyeste nivå. Militæret vil ta over med direkte instrukser fra NWO og antikrist. Ånden vil også være fjerne fra jorden, og antikrist vil få overnaturlig kraft til å drepe hvem han vil uten at noen kan gjøre ham noe. Det vil bli satt opp henrettelses galger over hele jorden der kristne vil bli halshugget viss de ikke forkaster sin tro og tar dyrets merke. Dette er kristne som har kommet til tro etter at Jesus hentet de første troende til himmelen. Det blir et helvete på jord, som det aldri tidligere har vært og som aldri vil skje igjen når dette er over.

  3
  2
  • Det står vel at Jesus skal komme for å hente de troende. Men det står også at han skal komme for å stoppe antikrist. Og Peter sier vel at de kristne skal vente på den dagen da jorden skal bli oppslukt av ilden og helst fremskynde den. Mon tro om jeg finner troen på jorden når jeg kommer tror jeg også det står et sted at Jesus sa. Da kan det neppe være milliarder av kristne. Hvor mange ganger kommer Jesus egentlig?

   Og hvordan kan noen være så sikker på tidspunktet for opprykkelsen? “Åpenbaring” eller ren gjetting? For alle de bibelstedene jeg kan komme på, som sier noe som sannynliggjør et tidspunkt, indikerer klart at opprykkelsen må skje etter tusenårsriket.

   Egentlig må det være slik. For hvis ikke blir Bibelen ugyldig eller helt feil for de som skal lese den i de siste tusen årene.

   Noe jeg tror har undergravet troen for mange mennesker er alt det som forkynnes som vanskelig kan forstås hvis man leser Bibelen. Jeg har ofte lurt på om folk er for stolte til å spørre seg selv om de kan være så skråsikre.

   Det kan f. eks handle om at Gud skal pine mennesker til evig tid fordi ingen har fortalt dem om Jesus. At det skal bli tre oppstandelser fra de døde. At Jesus skal komme tilbake mange ganger. At alt det som skal skje etter tusenårsriket påstås å skulle skje før tusenårsriket osv. I det hele tatt kan det være vanskelig å forstå at alle leser den samme Bibelen.

 7. Profetisk innsikt??
  Han kommer med konspirasjoner at kina har LAGET covi 19 viruset!
  Dette hat ingen rot i virkeligheten.

  3
  1
 8. Når russland hjalp trump med å vinne, skulle det bare mangle at
  Ikke kina også skulle hjelpe biden!

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.