Profet Chris Yoon: Tre ting vil skje denne uken

Chris Yoon som er en av flere røster som har spådd at Trump ville vinne sin andre periode i Det Hvite Hus. Chris Yoon som selv definerer seg som en “profetisk røst” opprettet sin kanal på YouTube i 2013 og publiserte sin første video i juni 2020. Men det var først da Chris Yoon begynte å publisere profetier om valget at hans kanal begynte å ta av og mer enn fem millioner mennesker har hørt hans profetier omkring valget og drømmen om at Donald Trump vil få sin andre periode som president. Etter å ha lyttet til det Yoon hevder, er det intet som indikerer at hans profetier kan overføres til 2024 valget. Trump er den utvalgte for denne tid og ikke for 2024 -er konklusjonen i Yoons profetiske ord. I følge Chris Yoons siste budskap lagt ut natt til mandag vil tre ting komme til å skje denne uken.

Det finnes ikke noe i Chris Yoons angivelige profetiske ord som skal tilsi at han her snakker om 2024. Enkelte av profetene har forsøkt å kjøpe seg tid med argumentet at Trumps andre periode vil være fra 2024 til 2028, men hos Yoon er dette en fremmed tanke. Dersom Yoon får rett vil de dramatiske tingene som vil snu opp ned på alt skje i løpet av de neste få dagene. Onsdag vil Joe Biden ble kronet til å bli USAs 46 president mens Trump vil bli den første presidenten som er stilt for riksrett to ganger. Ingen av de “profeter” jeg har sett opererer har spådd at Trump ville bli stilt for riksrett to ganger. En riksrettssak kan gi Trump en mulighet til å legge frem det Trump leiren mener er bevis på valgjuks, men det vil i så fall skje etter at Biden er tatt i ed. For Yoon ser ikke dette ut til å være en mulighet (foreløpig) og hans spådom for denne uken er at tre ting vil skje: Hvilke kan du finne ut ved å lytte til hans budskap. I løpet av de neste få dager vil vi finne ut om Chris Yoon virkelig hører fra Gud eller om han forsvinner fra YouTube som en falsk profet.

Chris Yoons siste video knappe 48 timer før Joe Biden blir tatt i ed

5 tanker om “Profet Chris Yoon: Tre ting vil skje denne uken

 1. Såkalte profeter bringer uten tvil Kristendommen og Bibelen i vanære. Den en “profeten” etter den andre framstår i skammens lys når det de har forutsagt ikke slår til. Og de som har satt sin lit til dem, sitter igjen med en nedbøyd ånd. Jeremia sammenligner slike falske profetier med halm, mens Guds Ord blir sammenlignet med korn. “Hva har halmen å gjøre med kornet? sier Herren” (Jahvè). Jeremia 23: 28. Les gjerne versene 25 til 32 for sammenhengens skyld.

  Bibelens profetier derimot kan vi sette vår lit til, for de går alltid i oppfyllelse til fastsatt tid.

  • Og Søkelys dummer seg ut gang på gang, ved å legge ut videoer av disse religiøse klovnene🤡

   2
   1
  • Takk Gud for Søkelys. Mange kristne sover. Det gjør i hvertfall ikke Søkelys.
   Birger Nilsen, har du noe viktig å si om alt det som skjer i verden nå? Jesus dro og sa Han kommer igjen. Tror du det nærmer seg nå Birger?

   3
   1
 2. Ja, det er vel med mange av disse “profetene” som det er med velstandspredikantene. Det vet hva de skal si for å få folk interessert. Og jo flere som biter på jo mer penger i kassa. Og google synes nok dette er flott. “Kristendommen” vil jo hele tiden miste troverdighet.

  Jeg tror det er med falske profetier som det er med jehovas vitners lære. Eller for så vidt de fleste spekulasjoner om hva som står i Bibelen. Det er veldig lett å tro på det. Kanskje litt som da Eva trodde på slangen.

  Sannsynligvis vil resultatet av en eventuell rettsak mot Trump være gitt på forhånd. Ser ut som USA endelig har erfart konsekvensen av den sosialistiske revolusjonen som begynte med sekstiåtterne. Den har fått utvikle seg fritt i yttringsfrihetens navn og Barak Hussein kunne spille på dette i åtte år. Og nå tror jeg løpet er kjørt. Muligens ser vi begynnelen på slutten for den vestlige verdens storhetstid. Uten USA vil resten av vesten være forsvarsløst.

  Personlig forbereder jeg meg på at ting vi ikke kunne forestille oss kan skje fort.

 3. helt riktig
  3 ting skjer denne uka!
  trump flytter ut og slutter som president
  biden flytter inn og blir president
  trump stilles for riksrett.
  du trenger ikke være profet for å skjønne dette, det holder med å være et helt vanlig oppegående menneske!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  5
  2

Det er stengt for kommentarer.