Prisbelønnet New York Times journalist: “USA stod bak sprengningen av Nordstream rørledningene ved og fly fra Norsk marine medvirket til å utløse eksplosjonene

Takk USA, skrev Radek Sikorski etter at USA sprengte Nordstream rørledningen. Foto: Twitter

Norge tungt innvolvert. Washington tok ut Nordstream-rørledningene hevder Pulitzer Prize-vinnende grave-journalist  Seymour Hersh. Nordstream-rørledningene ble ødelagt i en amerikansk hemmelig operasjon, skriver Seymour Hersh. Den prisbelønte journalisten slapp bomba i en artikkel lagt ut på hans egen blogg på onsdag. Eksplosivene ble plantet på rørledningene i hemmelighet under BALTOPS 22 øvelsen i regi av NATO. Dette skriver ham med basis av informasjon fra en kilde med direkte kjennskap til planleggingen av operasjonen. Umiddelbart etter at rørledningene var sprengt var msm og vestlige ledere ute og pekte på Russland og mange trodde på den absurde påstanden om at Russland sprengte sin egen rørledning. Nå er det vel stort sett bare de mest russofobiske blant oss som holder fast på det vestlige narrativet om hendelsen.

U.S. Navy-dykkere plantet eksplosiver under Nord Stream-gassrørledningene i fjor sommer, som nordmennene aktiverte tre måneder senere , sa Pulitzer-prisvinnende journalist Seymour Hersh på sin nettside , og siterte en informert kilde. “Sist sommer plantet marinedykkere, som opererte under dekke av <…> en NATO-øvelse kjent som Baltops 22, fjernaktiverte eksplosive enheter som ødela tre av de fire Nord Stream-rørledningene tre måneder senere,” skrev han. 26. september slapp et fly fra den norske marinen en sonarbøye som satte i gang eksplosive enheter, sa han. Det er oppsiktsvekkende nyheter som også innvolverer Norge som medvirkende aktør i ødeleggelsen av Nordstream som den amerikanske gravejournalisten har avdekket.

Biden-regimet avviser påstandene

Som journalisten bemerket, bestemte USAs president Joe Biden seg for å sabotere Nord Stream etter ni måneder med svært hemmelige diskusjoner i Washingtons nasjonale sikkerhetsmiljø. undergrave rørledninger som leverte billig gass var nødvendig for USA, da de fryktet at land som Tyskland «ikke ville ønske å forsyne Ukraina med penger og våpen for å beseire Russland».
På spørsmål om kommentar sa talskvinne for Det hvite hus, Adrienne Watson, “dette er en løgn og et fullstendig oppspinn.” På sin side svarte Tammy Thorpe, en representant for Central Intelligence Agency, omtrent på samme måte, spesifiserte han. Journalisten la også til at nasjonal sikkerhetsrådgiver for USAs president Jake Sullivan også var involvert i organiseringen av sabotasjen.
Den amerikanske marinen tilbød seg på sin side å bruke ubåten til å angripe Nord Stream, og Luftforsvaret – eksterne sikringsbomber, understreket han.
I følge ham fortalte CIA-oppgavestyrken i begynnelsen av fjoråret Sullivans tverretatlige team følgende: “Vi har en måte å sprenge rørledningene på.

Hersh bekreftet personlig overfor RIA Novosti ektheten av artikkelen om USAs involvering i å undergrave Nord Stream. Han nektet å gi detaljer om arbeidet med materialet, uten også å oppgi hvem kilden hans er.
Seymour Hersh er en av de mest kjente amerikanske journalistene. I 1969 publiserte han en større etterforskning av den amerikanske militærmassakren ved Son My i Vietnam, som han mottok en Pulitzer-pris for. På 1970-tallet skrev Hersh mye om Watergate-skandalen, og i 2004 om overgrep mot fanger i Abu Ghraib-fengselet.
I slutten av september tordnet eksplosjoner på to Nord Streams samtidig. Operatøren Nord Stream AG rapporterte at nødsituasjonen på rørledningene er enestående og det er umulig å anslå reparasjonstiden. Vladimir Putin kalte hendelsen et åpenbart terrorangrep. -Et terrorangrep Norge ser ut til å ha bidradd til. Saken er i dag hovedoppslag i russiske medier og i kommentarfelt tar folk til orde for at Russland må gjengjelde. Dette kan også være grunnen til at Norge kort tid etter hendelsen fikk NATO hjelp til å overvåke våre egne innstallasjoner i Nordsjøen.

17 tanker om “Prisbelønnet New York Times journalist: “USA stod bak sprengningen av Nordstream rørledningene ved og fly fra Norsk marine medvirket til å utløse eksplosjonene

 1. Han kan ikke ha måttet grave veldig dypt , denne grave journalisten .
  De som mener at sabotasje av denne rørledningen ikke var gjort av USA eller på bestilling av USA, må være rimelig god troende til USA

  9
  6
  • Sant Rune. Journalisten har også gjort Norge innvolvert i dette.
   I såfall en direkte fiendelig handling mot Russland Norge har bidradd til. Skremmende.
   Dette er hovedoppslag i Russland i dag.

   6
   7
  • Ja, men dette er ikke bare en terrorhandling som rammer Russland, det er en krigserklæring i forhold til Tyskland – et direkte angrep på deres kritiske infrastruktur som er ødeleggende for industri og ikke minst den jevne tysker.
   Det stiller Norge i et forferdelig dårlig lys. Krigsprofitøren her oppe i nord som ikke nøler med å ødelegge andre nasjoners energiforsyning for å kunne selge dem vår egen energi! Hva skal man kalle slike?

   4
   5
  • Norge er dypt inne i New World Order. Russland er en av globalistenes hovedfiender fordi de er sterkt religiøse og nasjonalistiske. De er også “den gode fiende” underveis mot den enedelige etableringen av “Dyret” i Åpenbaringen.

   Nordens konge – Russland – skuløle som Johannes sier “falle inn i landene”, “men så går det til ende med ham”. Da står “Dyret” alene tilbake på verdensarenaen og FN konverteres ferdig til den nye verdensregjeringen.

   Denne regjeringen vil være den som kjemper mot Guds rike ved Kristus. Og tape så det dundrer. “Likene av dem skal ligge over hele jorden, og det er ingen somførst begraver dem”, sier Bibelen. Først etter at krigen er over vil de overlevende menneskene grave likene ned worldwide. Dårlig gjødsel selvfølgelig – fulle som de er av Coca Cola, kjemi og annen organisk råttenskap. Men pytt, etter en tid er det hele gått i oppløsningen og tiden leger alle sår.

   3
   5
 2. Følg pengene!! Hvem hadde mest å tjene på denne terrorhandlingen?
  Russland? Neppe
  USA: JA
  Norge: 100 prosent sikkert. Kongeriket Norge er bare en del av ondskapens imperium. Her er folk blinde lydige sau for dypstaten og den globale elite.
  Russland har forstått at Norge er deres fiende.
  Vi medvirker til å sprenge deres gassrørledning samtidig som vi åpnet vår egen.
  Norsk gass ble plutselig veldig ettertraktet og staten gjør seg grunnrik.
  Alt på bekostning av Russland og Europas befolkning.
  Vi vil høste det vi sår av ondskap.

  5
  4
  • Korrekt. Ja “HELE verden ligger i den ondes vold”.Det er en verden det ikke nytter å kjempe mot for mennesker, for dette blir Guds og Kristi krig, Sanne kristne er lik ambassadører for Gud og Kristus. Og ambassadører er ment å være nøytrale til styresettet i de landene de er utsendte til.

   4
   5
 3. Norge er åpenbart på krigsstien mot Russland. Dette + 75 milliarder til Ukrainas krig vitner om at Norge er blitt noe vi ikke skulle være.
  Nemlig medkrigere i en krig mot en atommakt.
  Vi har jo sett at Jensmann har vært på krigsstien lenge. Den korrupte Støre med sine millioner er jo like gal.
  Det norske storting er åpenbart ei dårekasse og ei sandkasse for tankedøde idioter og krigshissere.
  Norge er som stat blitt søkkrik av krigen. Vi medvirker til å sprenge konkurrentenes gassrørledning. Europa skal betale mye for gass.
  Det er vårt bidrag til det grønne skiftet. Det kommer en mektig dom over denne onde nasjonen. Vi kan bare glede oss.

  5
  5
  • At USA står bak er 100 prosent sikkert. Norge er bare en lydig puddel for USA. Lurer på hva eksmilitære Ture Andersen tenker om disse opplysninger? Han var jo sikker på at det var Russland selv som stod bak.
   Nå skal verdenskrigen vistnok trappes opp. Storbritannia vurderer å sende jagerfly til Ukraina.
   Dette vil føre til full krig i Europa.
   En krig Europas befolkning vil måtte lide seg gjennom

   2
   7
  • Dersom Norge var med på dette har Støre satt landet i stor fare.
   Vi bør kanskje lære oss russisk alle sammen.

   5
   6
 4. Jeg er overhodet ikke overrasket, USA har jo åpenbart størst interesse av å ødelegge rørledningene, og Victoria Nuland og andre har gått langt i å innrømme at slik var det. Jeg har for lenge siden sett påstått på Telegram at Norge var med på dette, men festet ikke særlig lit til informasjonen og er enda skeptisk. Det luktet mer MI6. Men vi får se hva som graves fram etter hvert.

  Men dersom det bevises hinsides enhver tvil at Norge er med på dette, så er det et farlig spill – vanvittig farlig. Særlig fordi vi er de store vinnerne som storleverandør av gass til Europa. Krigsprofitører. Jeg blir litt kvalm nå.

  2
  5
  • Man skal være rimelig blind dersom man ikke forstår at Norge er med på et farlig spill.
   Det er slik vi kan gjøre de mange profetiene om et russisk angrep sannsynlige og sanne.

   4
   5
 5. Militarisme og krig er fryktelig enten den er tysk, russisk eller amerikansk. Ødeleggelsen kan ikke forsvares. På samme måte må Putin og hans krigseventyr fordømmes. Villet masseslakt, dyrtid og knuste fremtidshåp kan ikke unnskyldes, verken med russiske stormaktsambisjoner, amerikansk markeringsbehov eller motstand mot feminisme og prideparader.

 6. Er ikke sjokkert. Dette er slik NATO og Norge har operert.
  Norske jagerfly og bomber ble droppet på sivile i Libya.
  At Norge medvirker til å sprenge gassrørledningene er ikke på noen måte utenkelig. Norge bør øyeblikkelig fratas rollen til å dele ut Nobels fredspris.
  Fredsprisen er bare et instrument for norsk blodtørst og hykleri.

  2
  6
 7. Ja, selvsagt foregår hemmelige operasjoner hos de aller fleste, selv i manges privatliv. Grunnlaget for de villeste konspirasjonsteorier er jo nettopp at det forekommer virkelige konspirasjoner.

  Ser det har kommet kritikk av holdbarheten i den 85-årige journalistens nyeste avsløringer. Kritikerne hevder han på sine gamle dager har blitt mer spekulativ og ikke er like etterrettelig som tidligere. Ja, enkelte hevder at den prisbelønnende gravejournalisten, uvisst hvorfor, ikke lenger er å stole på.

  Blir uansett spennende å følge! Sannheten er viktigere enn ønsketenkning og overtro.

  Vi får alle håpe land og folk igjen kan slutte fred med hverandre. Og at nasjoner og grupper kan samarbeide i kampen om rettferdig fordeling av godene, om frihet for alle og fornuftig forvaltning av livsgrunnlaget. Naturen kjenner ingen landegrenser.

  3
  1
 8. Ja – om dette er sant – så er det en krigserklæring mot Russland fra Norge, og også det at vi har hindret Tyskerne i å få gass – og så gjorde de avhengig av vår gass – som har gjort oss enda mer rik – men stort sett ingenting av rikdommen, har blitt tilfalt det norske folket – som betaler høyest energipriser i hele Europa.

  For noen dårer som styrer landet vårt:
  1 Til sangmesteren. Av David. Dåren sier i sitt hjerte: Det er ingen Gud. Onde og avskyelige er deres gjerninger. Det er ikke noen som gjør godt.
  2 Herren skuer fra himmelen ned på menneskenes barn for å se om det er noen forstandig, noen som søker Gud.
  3 De er alle veket av, alle sammen er fordervet. Det er ingen som gjør godt, ikke en eneste.
  Sal 14:1-3

  2
  4

Det er stengt for kommentarer.