Prest Ludvig Nessa etter at det ble klart at konverteringsterapi blir straffbart i Norge

Prest Ludvig Nessa. Foto Søkelys

KRISTENDOMSFORFØLGELSE I NORGE . De “undertrykte” tar nå sin hevn. Nå er det slutt på ytrings- og religionsfriheten her i landet. Nå er det religionen Fri med sine totalitære dogmer som gjelder. Den som ikke underkaster seg, skal nå i fengsel – i årevis! …Jeg har sittet i fengsel før. Bare noen måneder, riktignok, i varetekt, dvs. enecelle. Det var en sann pine. Den som vil være sann, må nå forberede seg på år i fengsel! For det er i Fri, som det er i Islam: Konventering tåles ikke! Konvertering er strengt forbudt,” skriver prest Ludvig Nessa på Facebook. Nessas innlegg kom samme dag som Stortinget arrangerte sin “Pride-frokost” og det ble kjent at såkalt “konverterings-terapi blir en straffbar handling i Norge.

Neste skritt på veien vil være å gjøre forbønn for homofile forbudt og etterhvert stemple Bibelens ord om Sodoma og Gomorra og Bibelens tydelige avvisning av homoseksuell praksis -såkalt LGBTQ aktiviteter for “hatefulle ytringer”. Norge blir stadig mer lik Sodoma og Gomorra og avkristningen av nasjonen eskalerer. Men den Hellige og Rettferdige Gud vil få siste ord. Hans vrede er opptent over et gjenstridig og frafallent folk. Som kristne må vi regne med stadig mer forfølgelse for vår tros skyld. Vi er Guds folk. Et folk som setter sannheten tro i kjærlighet først. Derfor bøyer vi oss ikke for Pride men står urokkelig fast på Guds Ord som forteller oss at fastholdt synd blir til dom.

 

11 tanker om “Prest Ludvig Nessa etter at det ble klart at konverteringsterapi blir straffbart i Norge

 1. Sodoma og Gomorra ligg der til advarsel.
  https://www.youtube.com/watch?v=I7_92sjUcOI&t=293s
  Det er ikkje mange som trur på denne forteljinga, diverre.
  Bibelen fortel at syndefloda kom 2317 år f. Kr.
  http://annomundi.com/history/travels_of_noah.htm
  Det er den katastrofen som øydela den flotte kloden Gud hadde skapt. Overalt ligg spora etter flommen.Snart er det gått 6000 år eller 120 jubileum. Då er Guds tolmodighet slutt.
  https://www.youtube.com/watch?v=JlxBsaHi1qM&t=170s

  3
  2
  • “Gud ødela den flotte kloden han hadde skapt”? Hadde han ikke laget den flott nok slik at han måtte prøve en gang til med de samme menneskene?
   Hva kom det ut av vannflommen? Stort sett ikke noe bedre. Menneskene ble jo akkurat på samme måte som før, det hjalp ikke det spøtt. Så prøvde Gud seg med jødene, det funket heller ikke noe særlig bra. For et par tusen år siden fikk han drept en mann, har det hjulpet noe særlig?
   Nei, det er ikke mange som tror på denne fortellingen.

   1
   5
 2. Kristne i dette landet har ikke anelse om hvilken forfølgelse de vil oppleve for Jesu navn skyld under den store trengsel.
  Men det er ikke alle “kristne” som vil bli forfulgt.
  Kun dem som holder fast på sannheten og i troskap står fast på Guds ord.
  Lutheranere og metodister som følger LGBTQ og Pride vil ikke bli forfulgt.
  Falske kristne og navnekristne vil slippe den kommende forfølgelse.
  De avviser tanken på at Guds folk skal lutres i ilden for å bli en ren og himmelsk brud. De vil bli latt tilbake.

  7
  3
  • Hvem som driver med Konverteringsterapi har jeg ingen aning om, da vil jeg tro at de som oppsøker Konverteringsterapi gjør det med fri vilje og ikke med tvang, når den gode vilje er det for å bli kvitt sitt onde problem, så vil også Konverteringsterapien virke. Da har et menneske blitt satt fri fra homofili, og ingen skade har skjedd. Det får vi glede oss over, men det gjør ikke myndighetene, de vil at mennesker skal være trellbunnet til sin synd.

 3. Hvorfor forby Konverteringsterapi?
  Er det fordi det virker?
  Det er vel ingen vits i å forby noe som ikke virker.

  2
  1
  • Det finnes da massevis av behandling som ikke virker, men derimot gjør grov skade.

   At det ikke virker betyr ikke at det ikke påfører skade.

   1
   1
  • Hva med å drive ut homseksuelle åndsmakter? 1/3 av Jesu tjeneste var å drive ut ulike typer åndsmakter. På den tiden var homoseksuell fremferd ikke akseptert – men det var mer vanlig der Paulus forkynte. Og han kom nok i kontakt med dette.

   Det som får mennesker til å vike av fra normal ferd, er rett og slett at man åpner opp for disse kreftene. Derfor er det noen som føler seg som ett annet kjønn enn hva de er. Og sånn våre skoler er nå – hvor man samarbeider med helsevesenet, for å ha mulighet til å skifte kjønn – er en virkelig forbrytelse.

   Så de som lager disse lovene – er egentlig kriminelle – i Guds øyne – fordi de fremmer det sataniske.

   Og ettersom jeg selv har blitt befridd fra flere åndsmakter – så vet jeg at man kan bli fri fra alt – og jeg vet hvordan sånne krefter kan manipulere folks følelsesliv. Samtidig så vil jeg ikke anbefalle folk å bli fri – før man virkelig vil betale prisen for det – ved å følge Jesus med hele seg. Ellers kan tilbakefall i synd, åpnet opp for 7 ånder til – det er sånn Jesus sa det.

Det er stengt for kommentarer.