Einar Øgrey Brandsdal: Det er nok nå Kristiansand Høyre – Mathias Bernander, jeg utfordrer deg!

“Det er nok nå Kristiansand Høyre – Mathias Bernander, jeg utfordrer deg!
I en måneds tid har jeg og en rekke personer blitt utsatt for anonym mobbing via ondskapsfulle bilder som er hengt opp rundt i byen.
Senest i forrige uke ble nok et bilde henget opp på en søppeldunk utenfor Vågsbygd senter. Bildet ble fort revet bort. Et bilde hvor jeg er manipulert inn. Bildet er det kjente bilde fra Jesus siste måltid. Det manipulerte bilde er så full av hat og ondskap at det rett og slett er skremmende. Jeg gremmes,” skriver Einar Øgrey Bradsdal på Facebook

Bildet minner meg veldig mye om den ondskapen jeg ble utsatt for i 2020 på Arteriet. En kunstutstilling hvor jeg ble oppfordret til å druknes, skytes, henges, knivstikkes osv osv.
Ikke bare jeg ble utsatt for hat i den utstillingen, men min mor ble også dratt inn og kalt en hore og. Min bestefar ble omtalt som en judas. Dette betynner å bli en stund siden. Men nå like før valgkampen så er vi tydeligivs på an igjen. Som kjent var utstillingen i 2020 fra en listekandidat fra Høyre.
Nylig ble det avslørt fra FVN at Stormberg gründer Steinar J Olsen hadde et av de hatefulle bildene i familien sitt private hus. Da var det nok mange som satte kaffen i halsen. WHAT? Er det mulig? Mannen som i flere år har reist vann og strand for å få jobbe mot anonym hets. Det var bare ikke til å tro.
Det første bildet som dukket opp i denne sammenhgengen skal være laget av samme kunstner som det som ble hengt opp i bystyret i forrige uke.
Det første bilde inneholder en rekke okkulte symoboler som dødninghode, likikste, urne, Comet Pizza ( pedofili ring ), Putin, frimurerlosje symbol med mer. Jeg kjenner identiteten på alle i bildet. Det er faktisk et perverst bilde som er laget for å spre hat og ondskap i byen. Noen vil sikkert trekke på smilebåndet av biildet. Men det for dem som ikke har sett nærmere på symobolikken, hatet og ondskapen som ligger skjul i bildet.
Jeg fikk litt sånn dejavu fra den andre utstillingen i 2020 da det første bildet dukket opp utenfor kunstsiloen for vel en 3-4 uker siden.
Litt senere kommer et nytt bilde opp.
Et bilde som blir anonymt hengt opp i bystyresalen. En anonym mann har klarte å snike seg inn å henge dette opp uten å bli oppdagtet. Hvordan er det mulig? Hadde persoenn noen sammarbeidspartnere innad i bystyret? Hvem slapp han inn? Finnes det noen overvåkningskameraer?
På bildet som ble hengt opp i bystyret, så kan man blant annet se Nils Nilsen er korsfestet på et kors. Jeg er også med på dette bilde uten at jeg vet forstår symbolikken her. Ser man videre på bildet finner man igjen logoen tli Comet Pizza som på det første. ( Pedofili sirkel ). Fysj sier jeg bare. Det er rett og slett bare helt sykt. For alle som bare har sett overfladisk på dette vil nok ikke forstå hvorfor jeg sier dette er sykt. Men det er fordi man faktisk må gå inn å se på de syke detaljene i bildet. Det er skremmende sykt.
Steinar J Olsen sitter i dag i sentralstyret i Høyre sammen med blant annet tidligere statsminister Erna Solberg .
Han har også styremedlem i Ytringsfrihetskommisjonen.
Man skal ikke lenger tilbake en 1 juni nå i år hvor steinar Olsen skriver om åpenhet på sine facebook profil. I teksten skriver han at Stormberg har opplevd åpenhet som utelukkende positivt. Han skriver videre at åpenhet er viktig driver i foretningsarbeidet på fabrikkene hvor de produserer klær. Videre skriver han at Åpenhet er fremtiden.
Men når det gjelder hans rolle i de hatefulle bildene så har han valgt å være helt taus. Åpenheten hans i denne saken står til karakteren stryk. I innleget fra 1 juni i år, så skriver han hvor positivt det har vært for Stormberg å være opptatt av åpenhet.
Ja tro det eller ei det er faktisk bare noen få dager siden han skrev om dette. Nesten ikke til å tro.
Da FVN avslørte at Steinar J Olsen har dette ondskasfulle bildet i sitt private familie hjem, så har han valgt en strategi om å ikke svare på spørsmålene men være taus.
Han svarer kort at han setter pris på kunst som appelerer til hans hjerte og hjerne. Kanskje snakker han fra hjertet? At han fatisk har glede av å se f.eks Nils Nilsen henge på et kors i stua si. Jeg klarer ikke å forstå at Olsen finner glede i et slikt ondskapsfult bilde i familiehjemmet sitt. Men det er meg.
Jeg forstår Mathias, at det det er kjedelig for deg at jeg utfordrer deg til å få Steinar J Olsen til å være åpen i denne saken. Men det er jo ikke lenge siden du oppfordret meg til å legge ned Sørlandsnyhetene. Da var jeg åpen med deg og forklarte at jeg ikke har en rolle i den saken. Jeg lovet deg også å snakke med Nils Nilsen om jeg kunne få han til å legge siden ned. Det ville han ikke. Men jeg tok oppfordringen din på strak arm.
Nå er rollene snudd, og nå håper jeg du tar min oppfordring å snakker med Steinar J Olsen om denne saken.
Jeg forstår også at du ønsker å snakke om andre saker.
Jeg forstår også at denne saken kan være skadelig for dere i Høyre. Men jeg tror den vinden fort kan snu, dersom du tar tak og får Olsen i tale. Men det må du selv vurdere.
Til høsten så skal hele Kristiansand gå til urnene nok engang.
For mange vil det kanskje være avgjørene å vite om Olsen har hatt en aktiv rolle i disse hatefulle bildene. For andre betyr det kanskje ingenting.
Jeg vet at du ikke har noe å gjøre med bildene.
Men du er tross alt i samme parti som Olsen. Du er ordførerkandidat for Høyre, og da tenker jeg at for din egen del også så må det være viktig å vite om du Olsen har hatt en aktiv rolle i spredningen av disse hatefulle bildene.
Kanskje har du ikke behov for å vite, men kanskje ønsker du også svar?
For meg og og sikkert endel andre i byen, så er det utrolig viktig å vite hva hans rolle har vært.
Er det f.eks andre i Høyre som har vært engasjert i spredningen av de hatefulle bildene? Det vet ikke jeg. Men jeg vet at Steinar J Olsen har et bilde i sitt eget hjem, og bare det betyr at han ihvertfall har anskaffet seg et bilde på en eller annen måte og har noe kunnskap om saken.
Jeg håper Mathias at du tar en prat med Olsen så fort som mulig.
Sist gang tok jeg din oppfordring, nå håper jeg du tar min. Det var viktig for deg at jeg snakket med Nils om Sørlandsnyhetene, og nå er det viktig for meg at du snakke med Olsen. Jeg vet jeg ikke kan kreve dette av deg. Men i respekt for at jeg tok din oppfordring rundt nils, så ber jeg deg å respektere min oppfordring.
Men igjen, det er opp til deg å bestemme.
Saken er enkel. Bare få Olsen til forklare om sin rolle, slik at vi alle får svar. Så kan vi deretter få dette forhåpentligvis ut av verden.
Spørsmålene vi trenger svar på er nøyaktig de som Fædrelandsvennen stilte, og jeg lister ut de 4 viktigste akkurat nå.
Hvordan fikk du tak i dette bildet og hvorfor har du det?
Kjenner du til hvem som har laget det?
Hvilken rolle har du selv i dette prosjektet?
Hva synes du selv om bildet?
Bildet er tatt utenfor Vågsbygd senter i forrige uke på en offentlig søppelkasse.

2 tanker om “Einar Øgrey Brandsdal: Det er nok nå Kristiansand Høyre – Mathias Bernander, jeg utfordrer deg!

 1. Bildet hengt opp utenfor et senter?? Hvem er disse taperne han omtaler? Er de riktig vêl bevarte?? For en SYK verden!

  FINNES dette maleri hjemme hos denne Stormberg?? Seriøs? Han driver virksomhet og tenker DET skal gå bra? Med SLIK ondskap? Er han en ungdom bare?

  Han her Øgreid husker jeg fra noe om Q42 og Filadelfia. I Søkelys. Han står tydelig for Jesus. Et forbilde!

  Jeg Googlet dengang, og leste om han og bestefaren hans. Veldig fint! Jeg heier😊👍

  Du Øgrey, stå på!😊 De forfølger deg, for du elsker Jesus. Vær sterk, vær rolig ( tenker på verset «for dere skal være stille» står det i Guds Ord. Men man sier også IMOT ondskap. Jeg HAAATER stygge bilder og råtten oppførsel!) Og ha tro til Gud i alt du står i! Det vil gå bra. Fyll deg med Guds Ord hver dag👍

  Ber for deg!

 2. Comet pizza er en helt vanlig pizza (og ping pong?) kjede, Ikke noen pedofiliring 🤣🤣🤣

  Det finnes riktignok noen paranoid schizofrene på internett som hevder de er det.

  Det møtte jo til og med en væpnet mann opp og krevde å få se kjelleren på den restauranten deres som er meste omtalt i konspirasjonsteoriene og krevde å få tilgang til kjelleren for å frigi barna konspirasjonen sier de holder fanget der.

  Problemet var bare at pizzarestauranten ikke hadde noen kjeller 🤣🤣🙈

  https://en.wikipedia.org/wiki/Pizzagate_conspiracy_theory

  Jeg vil faktisk tro at vedkomne kan bli saksøkt for denne påstanden.

  Når vi nå vet at dette bare er en helt vanlig pizzarestaurant, hva gjenstår av «hat og ondskap» i disse bildene?

  De ser jo heller ut til å være en ironisering over syke konspirasjonsteorier.

Det er stengt for kommentarer.