President Trumps “World War III” utsagn fra Truth Social trender på Twitter

Tidligere president Donald Trump har skrevet en melding på sin sosiale plattform “Truth Social” som har vekket massiv oppmerksomhet også på Twitter. Den korte setningen som antyder at “World War III” er her, har fått Twitter til å koke. Oppbrakte demokrater tyr til Twitter for å svare: Våger du å skrive slik på påskedag?” -Donald Trump er en tidligere president, han vet hva som rører seg, han forstår konsekvensene av Biden regimets og NeoCons og skjønner hvor dette bærer -mot en storkonflikt mellom USA og Kina over Taiwan.

Mange forstår ennå ikke alvoret i situasjonen. Vesten som selv er en atommakt befinner seg i konflikt med Russland som besitter enorme mengder atomvåpen. USA under Joe Biden har ikke bare tirret opp bjørnen, men forsøker nå å tirre den røde drage, Kina til konflikt og krig om Taiwan. Flere amerikanske politikere, Neo cons har sagt det samme som Joe Biden sa tidligere i år. nemlig at USA vil bruke militærmakt for å hjelpe Taiwan. I videoklippet under sier Lindsey Graham, en Neo Con at han er villig til å dø for Taiwan, problemet er at det ikke er Lindsey Graham som dør for Taiwan. Det vil bli unge menn og kvinner og kanskje flere hundre tusen andre, mens Lindsey Graham vil være fysisk trygg på et sikkert sted.

2 tanker om “President Trumps “World War III” utsagn fra Truth Social trender på Twitter

 1. Globalistene vil selvsagt ikke ha fred. Denne krigen er nødvendig for å skjule den virkelige agendaen – opprettelsen av det globale “dyret” som skal svinebinde folk.

  De har jo utstedt arrestordre på Putin gjennom den “internasjonale” straffedomstolen. Hvordan kan Putin da frekventere noen plass utenfor Russland for å underskrive en fredsavtale? Nei Nato og de vestlige bakmennene vil ikke ha fred. Denne krigen er utpønsket og ønsket av Angloamerika og Europa. Thats it.

  0
  2
 2. Etter at Biden tilranet seg valget i USA med storstilt valgsvindel, er woke vesten med Biden regimet i ledelse utviklet seg til den store satan. Arabere og muslimer i midtøsten har i alle år kalt USA den store satan. Nå har de fått rett etter at det kriminelle Biden regimet har inntatt makten via svindel og kriminelle handlinger. Den største fare for at vi ender i en storkrig, er vesten med USA i spissen. Woke vesten kan sammenlignes med kommunisme, fascisme og marxisme.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.