President Trump vil fjerne statlig finansiering av abort-bedriften “Planned Parenthood”

President Donald Trump vil etter alt å dømme stanse statlig finansiering av den omstridte abort-bedriften Planned Parenthood som fikk massiv mediaoppmerksomhet etter å ha blitt tatt på fersken i det de tilbød salg av organ hentet fra aborterte fostre. Dette skapte i fjor store oppslag i kristne aviser.Det er  Liberty Writers som i dag kan rapportere om at avvisningen av det omstridte “Obamacare” vil kunne få konsekvenser for slakteriet som årlig utfører mer enn 300 000 drap av ufødte medmennesker. Hvor mange barn som egentlig er myrdet i regi av dette slakteriet vites ikke, men i 2014 utførte Planned Parenthood hele 323,999 fosterdrap, blant annet med hjelp av amerikanske velgeres skattepenger som går til å finansiere Planned Parenthood.

Nyheten om at Planned Parenthood nå risikerer å bli fratatt statlig støtte, i hvert fall for et år, “vil få Barack Hussein Obama til å gråte,” sier  Gary Franchi i Next News Network. Planned Parenthood som står bak flere hundre tusen drap av ufødte barn hvert eneste år, har blitt kraftig kritisert for å ha høstet organ fra barn de har drept. Den kontroversielle og omstridte abort-fabrikken skal i følge Washington Post ha avvist et tilbud fra president Trump om å beholde den føderale støtte i bytte mot å slutte å tilby abort. I følge avisen skal den ledende abort-leverandøren i USA ha avvist president Trumps tilbud som ville innebære 500 millioner dollar årlig i offentlig støtte -dersom de sluttet å tilby fosterdrap. President Donald Trump ser dermed ut til å følge opp sitt valgkampløfte om dette.

Mens Donald Trump har tatt til orde for å stanse statlig finansiering av denne abortfabrikken, var både Obama og Hillary Clinton varme støttespillere til dem som søker å ta livet av ufødte barn.