CNN på desperat jakt etter seere, CNN vert tyr til kannibalisme ved å spise av menneskehjerne

CNN som president Donald Trump flere ganger har omtalt som “fake news” scorer stadig dårligere seertall og er nå i ferd med å bli desperate. I ett nytt CNN show tar Reza Asland seerne med til India hvor de møter en indisk guru som blant annet hevder seg å spise en menneskehjerne. Også CNN verten tar angivelig del i måltidet der biter fra det kanalen hevder er en menneskehjerne blir fortært.

En av dem som reagerer på det hele er You Tube profilen Mark Dice som i sin siste video kommenterer det siste utspillet fra kanalen som president Trump beskylder for å være “veldig veldig fake news”

7 tanker om “CNN på desperat jakt etter seere, CNN vert tyr til kannibalisme ved å spise av menneskehjerne

 1. Dette er vel bare i tråd med CNN’s antikristelige image. Kanibalisme var ganske vanlig i mange ikke-kristne kulturer. Og ved å spise hjerner trodde mange at man kunne tilegne seg “livskraften” fra de som ble spist.

  Det kan noen ganger se ut som om New Age-tendensene, som blir stadig dypere integrert i vestlig kultur, vidreføres stadig lenger. Stadig mer likt de uhyggelige religionene fra før-kristen tid.

  • Ja, ritualet å ete Jesu legeme og drikke Hans blod som det ypperste kirkelige sakrament har INGENTING med kannibalisme å gjøre! Og Jesu død på korset har INGENTING med menneskeofring å gjøre. Kristendommen er noe helt fullstendig annerledes enn all annen religiøs magi! Selv et barn innser det!

  • Under 2. verdenskrig valgte tusenvis av mennesker å offre seg i kampen mot nazismen for sine nasjoners frihet. Kan dette sammenlignes med de rituelle menneskeoffringene i en del ikke-kristne religioner?

   Jesus var både Gud og menneske. Dvs, både et fysisk individ og et åndelig individ. I Bibelen står det bla at Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud. Ordet er altså dirkete koblet til den åndelige delen. Ved å lese Guds Ord får man del i dette.

   Mye av det som står i Bibelen handler om ting som vanskelig kan forklares bare ut fra det vi ser i vår virkelighet. Men nye vitenskapelige teorier ligner faktisk bemerkelsesverdig mye på det som tradisjonellt har virke mest uforståelig i Bibelen. F. eks at “tid” er noe rellativt. “The stringtheorys dimentions” kan ha sin paralell til Bibelens “Himmler”. Einstein trodde ikke på “spøkelsespartikkler”, men i dag vet vi at de eksisterer. De dukker opp, blir borte i intet og dukker opp igjen. Og partikler kan ha en direkte forbindelse med hverandre som er helt uavhengig av tid og avstand. På samme måte som engler forholder de seg ikke til naturlovene i vår verden.

  • De som tror paa guden Allah har krevd ganske mange menneskeoffer opp gjennom tidene. Ingen tvil om det.

Det er stengt for kommentarer.