President Trump ved godt mot, jobber fra sykehuset og er oppe og går -anonym kilde sår tvil om Trumps helsetilstand

Feber, trøtthet og lettere vondt i halsen var blant de symptomer som førte til at president Trump ble innlagt på sykehus fredag. Hans legeteam holdt lørdag ettermiddag en pressekonferanse som avdekket at Trump har det bra, feberen er borte, han er oppe og går og ivaretar sine funksjoner som president fra sykehuset. “Han er oppe og aktiv,” sier legene som er veldig optimistisk på vegne av sin pasient. Så langt er Trump i god form og spøker som vanlig og skal ha sagt at han følte seg bra nok til å spasere ut av sykehuset. Minutter etter presseseansen med legen til Donald Trump, fikk pressekorpset i Det hvite hus tilsendt en rapport fra en anonym kilde kjent med helsetilstanden til Trump, om at tilstanden var «veldig urovekkende».

Gode nyheter fra sykehuset der president Trump er innlagt for Covid-19 smitte med lettere forkjølelsessymptomer. I følge presidentens legeteam har Trump det bra, er ved godt mot og alle indikasjoner peker på at presidenten vil overvinne Covid-19. Over hele USA og verden har troens folk vært i forbønn for presidenten som om nøyaktig en måned vil få velgernes dom. Donald Trumps Covid-19 sykdom kan komme til å føre til økt oppslutning om presidenten. Imidlertid finnes det krefter som forsøker å så tvil om presidentens helsetilstand og Olivia Nuzzi en journalist skriver dette på Twitter: “A source familiar with the president’s health tells the White House pool: “The president’s vitals over the last 24 hours were very concerning and the next 48 hours will be critical in terms of his care. We’re still not on a clear path to a full recovery.” Fire minutter senere skrev den samme journalisten dette: “This anonymous quote was sent to the White House pool reporters. It arrived in my inbox and the inboxes of other reporters who cover this White House. I do not know where this quote came from, and why this anonymous person has the authority to contradict the president’s doctors.” Dermed er det tydelig at krefter forsøker å skape tvil om presidentens helsetilstand og med aktivister som Fredrik Græsvik i TV2 på lag -er det ikke tvil om at den offisielle pressekonferansen med Trumps legeteam vil bli motsagt og mistenkeliggjort i norsk presse.

Facebook Comments

3 tanker om “President Trump ved godt mot, jobber fra sykehuset og er oppe og går -anonym kilde sår tvil om Trumps helsetilstand

 1. Mange gudløse folk som står frem og ønsker død av Trump. De krymper frem fra sine reir. De står frem med fullt navn og ønsker at USAs lovlig valgte president dør. Også nordmenn. Skulle tatt seg ut at viss Erna Solberg ble syk og man skrev i all åpenhet at man håper hun dør.

  På en måte har Trumps inntreden på verdensarenaen avslørt hykleriet og ondsinnet til folk. Kristne som ukristne. Det er kristne som i sin skinnhellighet viser sin forakt for Trump. De har slukt løgnene til MSM med søkke og snøre.

  • Trump høster som han sår. Han er ansvarlig for at en betydelig del av over 200.000 mennesker er døde. Han har ikke tatt smittevern på alvor, og har satt mange menneskeliv i fare. Secret Service raser, da deres agenters liv blir satt i fare, bla av bilturen i går, og annen dumskap.
   Vi har sett den dårligste presidentens noensinne, en uintelligent narsisist, skattesnyter, svindler og en notorisk løgner.
   Biden leder nå med 10-14 prosentpoeng. Dette blir et valgskred for Biden/Harris.

  • Olav, hvordan planlegger du den 3nov da Trump vinner?
   Går du i sinna-tog eller noe? Bare nysgjerrig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *