Jan Hanvold med krass kritikk av Kjell Ingolf Robstad: Det er ikke høyt under taket i KrF (for andre enn dem som promoterer åpen synd)

Kjell Ingolf Robstad i KrF mener at Donald Trumps oppførsel, løgner og hat er farlig. Det er derfor forbudt for KrF representanter å si noe positivt eller støtte Donald Trump

“Jeg lurer veldig på om vi mer og mer, skal ha et menings diktatur her i Norge. Jeg trodde vi elsket mangfold og ytringsfrihet, her til lands. Men når jeg ser hvordan Ropstad går ut og  kritiserer Simon Friis Larsen. Fordi han støtter og liker Trump, skjønner jeg at det ikke er så høyt under taket i KrF. Kunne han ikke bare ha sagt, at Simon må mene hva han vil. Vi har dette ikke i vårt parti program, om hverken  ,å støtte Trump eller være imot han. I stedet for skjeller han Trump ut etter noter. Dette for å være politisk korrekt,” skriver TV Visjon Norge leder Jan Hanvold på Facebook. Bakgrunnen for Hanvolds kritikk av KrFs Kjell Ingolf Robstad er det faktum at denne ikke kunne tillate Simon Friis Larsen å si noe positivt og uttrykke støtte til Donald Trump på NRK programmet Urix

“Hvis vi hadde hatt president valget i USA i Norge. Vet vi at 95% ville stemt demokratene, å 5% Trump. Takk Gud for at valget i USA er styrt av folket, og ikke av Nrk og Tv2 og norsk media. Som alltid forbanner andre meninger enn sine egne. I USA er det jevnt ,det er alltid ikke stor overvekt, mellom dem. De vinner med små marginer,” skriver Jan Hanvold og fortsetter:  “Jeg ber for Donald Trump, at han skal bli gjenvalgt. Dette er det millioner av kristne svarte, latinere, hvite og andre som også gjør. De vil ikke ha en president som går inn for abort i 9 måned, pluss være med å rasere USA igjen. Trump er med , å skaper fred i midtøsten. Og han fortjener virkelig freds prisen. Men det vil selvfølgelig ikke Nobel-fredspris gi han. De vil gi det til en annen, av politiske grunner. De som tror at Nobel freds pris er nøytrale, har jo skjønt veldig lite. Så er jeg glad at jeg fortsatt, kan mene det som er politisk ukorrekt. Selv om det selvfølgelig ikke lønner seg. Det har jeg til gang fått erfare, på ulike måter i Norge.Hvor det finns lite rom for ytringsfriheten. -Men som en troende, med venner over hele verden. Tar jeg det med glede.Samt har jeg styrken i min tro, som gjør meg til en overvinner. Troen på Guds levende ord og på korset, hvor Jesus døde for våre synder. Gir oss frimodighet til, å gå imot strømmen av hat imot Israel, Trump og all annen djevelsk aktivitet. Vær velsignet, husk Jesus er svaret,” skriver Hanvold som har skjønt at KrF ikke er partiet som kristne kan støtte.

 

4 tanker om “Jan Hanvold med krass kritikk av Kjell Ingolf Robstad: Det er ikke høyt under taket i KrF (for andre enn dem som promoterer åpen synd)

  1. Men å be for regjering, storting og kongehus, DET vil ikke Jan Hanvold vite noe av. Han vanærer Gud og Guds Ord med sine nedsettende uttalelser og unnlatelser.

    • Her støtter jeg Myhren. Jeg har flere ganger sett og hørt at Hanvold har oppfordret og bedt for regjering, storting og kongehus.
      Hanvold har det elementet med seg i mange av hans program.

  2. Anders Helge Myhren, partiet for sanne troende er FRP: ja til abort, aktiv dødshjelp, kutte ut bistanden, og dermed la annenrangs barn med annen hudfarve dø av sult, fri flyt av “livets vann” (alkohol), ja til at vi menn lovlig kan kose oss med stripping og horer, ta penger fra de fattige taperne i Norgr og gi skattelette til de rike, nedbygging av jordbruket og heller importere maten fra land, der vi har kuttet bistanden. Alt dette er gode kristne verdier. Trump går enda lenger, så ha er enda mer kristen enn FRP.

Det er stengt for kommentarer.