President Trump ønsker alle god jul -Jesus Kristus er Guds kjærlighetsgave til verden

President Donald Trump med tydelig julehilsen foran de kommende høytidsdager. Samtidig som verden nå går inn i nok en tradisjonell feiring av julehøytiden, finnes det stadig flere troende som nekter å ta del i den tradisjonelle julefeiringen som man mener har et hedensk opphav. Stadig flere peker på at Jesus neppe ble født på aktuelle dato i desember og mener at vi har bommet både på dato og årstid.

Andre kristne har valgt å tone ned julefeiringen å finner det umoralsk at vi i Vesten skal minnes Jesu fødsel med et drikke og eteorgie -mens millioner av barn lider av sult og fattigdom. Også her i Norge er fattigdom blitt et økende problem -og det finnes familier i Norge som ikke har råd til å ta del i kjøpefesten og kjøpe gaver til sine barn. Andre familier igjen må oppsøke Frelsesarmeen for å hente mat til jul. Si gjerne hva du mener om julen og vår tids julefeiring i kommentarfeltet.

49 tanker om “President Trump ønsker alle god jul -Jesus Kristus er Guds kjærlighetsgave til verden

 1. Om man ser bort fra selve den uriktige fødselsdagsfeiringen hva Jesus angår, så er det ikke unaturlig at man samler slekt og venner og takker Gud og Kristus midt i mørketiden og kulden her i arktiske strøk og koser oss litt når solen endelig snur og det går mot lysere tider og det er offentlige fridager.

  Men nisser og troll hører ikke hjemme i vår familie. Så grenser setter vi.

  Men Bibelen sier også:

  ”Vær ikke alt for rettferdig – hvorfor vil du ødelegge deg selv?” (Forkynneren 7:16)

  Det er viktig med balanse i livet. Og hvorfor ikke samles og spise og hygge seg når det likevel er offentlige fridager. Å tjene Gud og å spise gjør vi da både 23., 24., og 25. desember. Det er viktig ikke å bli fariseere, men samtidig ikke inkorporere falsk religion.

  • God jul til deg. Håper du får se inn i evangeliet i julen, og at du virkelig får se hvem Jesus er. Din Herre og din Gud.

   3
   1
  • Ja jeg er jo forlovet med ham (åndelig) så han er sannelig min herre. Jeg ser med forventning frem til bryllupet i himmelen en gang ut i tusenårsriket. Da skal jeg se ham som han er. Om jeg holder ut helt til enden.

 2. Det er litt rart å tenke på at akkurat i julen så serveres det den mest usunne fattigkosten du kan tenke deg. Svineribbe, medisterkaker og julepølser er så fulle av skadelig fett som det går an. Reneste gulvsopet fra slakteriene.

  Tørre kaker fulle av transfettsyrer og sukker akkompagnert av karbo-fylt julebrus. Alt til overpris fra kjøttforretningene som endelig en gang i året blir kvitt alt dette for penger – mens det ellers i året går til såpe og dyrefor.

  Men så var det tradisjonen da. Dette var det nærmeste våre forfedre og husmenn kunne komme en festmiddag. Og en gang i året er det sikkert greit å minnes de som la hele grunnlaget for den velstanden vi i dag nyter godt av. Slik er vi mennesker følelsesstyrte og irrasjonelle. #metoo…

  • Du glemmer det farligste av alt: den strie strømmen av alkohol gjennom julehøytiden, og de enorme menneskelige lidelsene dette medfører(spesielt for alle barna som lider under foreldrenes bruk/misbruk av alkohol).
   Da jeg var barn ble det aldri servert alkohol til jul, uansett hvor vi kom!
   Tror dette er noe som har sklidd ut fullstendig med årene?

  • Ja, men Bibelen forbyr ikke inntak av alkohol. Jesus laget jo selv vann om til vin på bryllupsfesten. Og Paulus anbefalte Timoteus å ta litt vin for sin maves skyld. I det varme klimaet i Israel hadde alkoholen en antiseptisk, antibakteriell gunstig virkning.

   “Vin gleder menneskenes hjerter og gjør åsynet skinnende”, heter det i Bibelen.

   Men det betyr ikke at vi skal drikke oss fulle. “Den som raver av vinen blir ikke vis”, sier Skriften.

   Selv drikker jeg ikke alkohol unntatt ved den årlige minnehøytiden med det usyrede brødet og vinen. Og da tar jeg kun en slurk av glasset. Det er fordi jeg aldri har likt det. Dessuten sier skriften til de kristne i endetiden: “Vær edrue og våk, for dere vet ikke i hvilken time deres herre kommer”.

   Det ville ho vært kjedelig og vært bedugget akkurat når Jesus står frem.

  • Det er muligens ikke synd å ta et glass vin, men aksept for alkohol når man er blitt kristen og født på ny, tror jeg ingenting på. Dette er de to mest misbrukte versene ang alkohol i bibelen for å rettferdiggjøre at det er greit å drikke alkohol. Alkohol er en snare! Tror heller ikke at Gud mener, ” du er så sterk ift dette, så det er greit for deg ” og ” du er for svak så du må la vær “, selvom det står skrevet at man ikke skal føre sin bror/søster til fall med mat/drikke.

   Det står også at man har lov til alt, men det er ikke alt som gagner, og at man ikke skal la noe få makt over en. Det er mange ” små rever ” som har makt over veldig mange, også kristne. Mange ting man ikke tenker over. Fordømmer ingen som sitter fast i ulike dårlige vaner/uvaner, det ligger som oftest mye mer bak enn hva man ser. Det er bare trist.

   1
   1
  • Og forresten, det er jo veldig troverdig å ta med en halvliter rundt på puben og forkynne det glade budskap. Kanskje det ser penere ut med et glass rød/hvitvin enn en halvliter øl, men tror ikke det har noe særlig effekt.

   1
   1
 3. Ifølge Luk 2- det såkalte juleevangeliet- ble Jesus født inn i vår verden på den tid da sauene fødte lam, i Norge som Israel, skjer det i tidsrommet mars april

  1
  2
 4. Så du mener Jesus bare ble akkurat 33 år gammel? Det stemmer ikke med Bibelen ”gut”.

  I Lukas 2:8 står det:
  “8 Det var noen gjetere der i nærheten som var ute på marken og holdt nattevakt over flokken sin.”

  Det gjorde de hele året rundt. Det står intet spesielt om lamming.

  I Daniel 9 og fra vers 24 profeteres det om Kristi komme:

  “24 Sytti uker er tilmålt ditt folk …”

  = de 70 årsukene: (70×7=490 år fra 455 f.v.t. da bymurene sto gjenreist rundt Jerusalem og frem til år 36 e.v.t. da invitasjonen om plasser i Riket gikk ut til hedningene – Kornelius etc..)

  “25 Og du skal vite og forstå: Fra den tid ordet utgår om å gjenreise og ombygge Jerusalem (455 f.v.t. da Jerusalem ble gjenreist), inntil en salvet, en fyrste, står frem, skal det gå syv uker og to og seksti uker.

  (7+62=69 årsuker=483 år som utløp i år 28 og i år 29 stod Jesus frem. År null finnes ikke – kun år 1 før og år 1 etter.)

  “26 Og efter de to og seksti uker skal den salvede utryddes … 27 Og én uke skal gjøre pakten fast for de mange; og i midten av uken skal slaktoffer og matoffer opphøre”.

  Vi ser altså at den siste årsuken av profetien – de siste syv årene – var tiltenkt Messias. (Fra år 29 til år 36 e.v.t.) Dette forsto jødene og gikk i ”forventning” om at Messias skulle komme og utfri dem fra romerne:
  ” 15 Men da folket gikk i forventning, og alle tenkte i sitt hjerte på Johannes, om ikke han var Messias..” (Lukas 3:15)

  Men Daniel sier altså at ” i midten av uken skal slaktoffer og matoffer opphøre”.(Daniel 9:27) Dette betyr at Jesus dør og hans evige offerdød gjør det unødvendig å fortsette med mat- og slaktoffer. Disse ofrene pekte jo bare frem til ham.

  Og da er vi fremme ved poenget. ”Midt i uken” er altså 7 år delt på 2 = 3,5 år. Jesus sto altså frem i år 29 da han var 30 år gammel og virket 3,5 år. Han ble altså 33,5 år gammel.
  (” Og Jesus selv var omkring tretti år da han begynte sin gjerning” – Lukas 3:23)

  Han kunne derfor umulig bli født i den samme måneden som han døde (14. nisan/april), men derimot et halvt år tilbake i september/oktober 33,5 år tidligere.

 5. En ikke-kristen mann som Trump snakker om Jesus og Gud. Kvalmende at en så ukristelig, pervers mann prater slikt. Han lever ikke etter det som står i Bibelen. Barn med flere kvinner, skilt, snakker perverst om kvinner.

  Det må da finnes bedre alternativer enn å ha en video av en så ukristelig person på denne bloggen, eller hva?

  1
  3
  • Om Jehova og Kristus har valgt ut ham til å være endetidens Kyros behøver ikke denne moderne Kyros ha noe tro overhodet. Slik var det også med det forbildelige Kyros som beseiret Babylon på Guds ord uttalt 230 år før han var påtenkt i 539 f.v.t. og sendte jødene tilbake til Jerusalem i 537 f.v.t.

   Jesaja 45:1 og Jeremia 25:12

  • Trump er en pervers gris, grådig, opptatt av status, penger, sex og løgn.Men om såkalte kristne vil ha han som et idol, så må de gjerne det. Han taler og oppfører seg som en Satan. Et skikkelig forbilde for Søkelys virker det som. Greit å vite hvilke folk enkelte ser opp til.

 6. Til Josef

  Apropos englene på marken ……

  Du skrev noe om engler og 12 himler for kort tid siden. Det er et fenomen som har dukket opp når enkelte er i store vansker :
  Flere har fått hjelp av en mann – som plutselig forsvinner. Denne mannen har middels høyde , er tynn , går i en grå frakk og snakker Stavanger-dialekt. En kvinne var ute for en alvorlig kollisjon – da dukket denne mannen opp og kom henne til hjelp. Flere har hatt slike opplevelser.
  Har du Josef noen god forklaring på hvem dette er ?

  • Dette vet jeg ikke noe om. Det kan være demoner som “kler seg ut som “lysets engler”. Ofte kan vrangforestillinger også ramme følsomme sinn som har lest et eller annet. Men hva slike fenomener bunner i kan jeg ikke si noe sikkert om. Det beste er å holde seg nær Gud i tro, bønn og gjerning i en tid da demonene “flyr lavt” og gjør sitt ytterste for å narre menenskene bort fra “det troverdige ord”.

 7. Jeg la denne saken ( om den hjelpsomme Stavanger-mannen som dukker opp både på Østlandet og Vestlandet ; og som plutselig forsvinner ” i løse luften ” ) for en kjent pinsepastor her vest. Hans reaksjon var følgende : – Engler er langt mer vanlig enn vi er klar over…..

 8. Når det gjelder julen, er jeg begynt å revurdere mitt syn på den, ikke at jeg har lagt så mye i det ellers heller. Det er en tid der samvær med familie og god mat + noen gaver fortsatt er med, tar nå opp treet også som en pynt som er midlertidig tilstede.

  Denne opphøyelsen av julenissen har jeg store problemer med. Dette sår man inn i et lite barne sinn, som etterhvert sannsynligvis vokser det av seg, det er allikevel sådd et frø fra barneårene om julenissen, så jeg tror den kan være vanskelig å bli kvitt. Når man leser om hva julen egentlig dreier seg om, så har det endel fra utspring i norrøn mytologi og overtro.

 9. Du må vel holde ut til enden du Josef? Du Som skal styre jorden sammen med 23 andre eldste? Ville vært litt strek i regningen om en av de falt fra??????????

  1
  4
  • Det vil være 12 salvede som styrer jorden under Kristus i de førti første år under det tusenårige riket etter Harmageddon. 24 eldste blir vi ikke før vi er hjemme i himmelen etter de 40 år og sammen med de første tolv – apostlene.

   ”Manger er kalt, men få er utvalgt”, sier Bibelen, så frafall replasseres enkelt FØR Harmageddon. Mange tusener av øvrige salvede på jorden – kvinner og menn – finnes også rundt om på jorden i dag, så Jehova har flere vanlige salvede menn å ta av.

   Så du har rett Grim. Vi må vokte vår vei frem til den endelige beseglingen. Men det må også dere som har jordisk håp.

   Når de ”fire engler slipper de fire ødeleggende vinder løs” forteller Åpenbaringen at den siste av hele gruppen av himmelsk salvede er endelig beseglet. Fra dette tidspunktet er vi udødelige med et absolutt uendelig liv. Siden – i himmelen – blir vi ”lys” – ren energi – og kan aldri dø. Men da kan du være sikker på at Jehova og Kristus har kikket oss ekstra godt etter i korten og sett at vi er ett hundrede prosent til å stole på. I motsetning til Satan som var ”en vernende kjerub”, men falt fra Jehova etter først å ha blitt satt til å passe på ”butikken”.

   5
   1
  • Ubegripelig, men han tror vel selv på tøvet. Det har vært mange likesinnede gjennom tidene. Kjenner en person som også lider av vrangforestillinger. Liksom Josef mener han seg utvalgt til en fremtredende rolle. En bekjent traff også en som «visste» at han var en av de 144.000. Mye rart der ute.

   1
   5
  • Også Paulus og Silas hadde en person som fulgte etter dem og skrek og skrålte. Hun var fylt med demoner.(Apgj. 16:16-18)

   Jeg takker ”Takk til Gud” og ”Grim” for at disse oppfyller profetiene på meg og gjør at mitt håp om endelig besegling rykker nærmere.

   Uten disse og deres aktivitet – hvori opptatt hånsord og psykiatriske diagnoser – hadde jeg rett og slett ikke hatt sannheten. Samtidig er det alltid trist å være vitne til døende mennesker – også fra det åndelige livet. Selv om man aldri blir helt fortrolig med at mennesker forkaster det evige liv, er dette noe en bare vet en må leve med.

   Til de nevnte ønsker jeg bare alt godt og håper de vender om i tide. Jeg skulle ønske dere kunne bli skikket for et evig liv på en ny fantastisk jord. Lykke til dere begge!

   5
   1
  • Josef..hvem ble fristet i ørkenen? Jo Jesus..Hva sier Jesus til djevelen?

   “Men Jesus svarte og sa til ham: Det er sagt: Du skal ikke friste Herren din Gud!”
   Lukas 4:12

   Men det er vel feil oversatt dette også?? Har forresten ikke sett maken til vrøvl som du skriver om deg selv..som om du er noe mer enn oss andre her inne..som om du skal styre verden som en av de 24??? Hvor har du dette fra? Kapittel og vers takk? Du er desverre det Luther kalte en svermer. Som sprer en mix av en lære, som egentlig ikke har noe bibelsk substans, bare masse misbruk av bibelvers til egen vinning. Håper du får møte Jesus. Din Skaper, Herre, Gud og frelser. Kjære tid for en lapskaus du spyr ut av deg.

   3
   4
 10. Sitat Tobias: ” som om du er noe mer enn oss andre her inne..som om du skal styre verden som en av de 24??? Hvor har du dette fra? Kapittel og vers takk?”

  Gjerne det. Mitt kall innebærer at jeg også underviser deg om ting som står i Bibelen – her fraÅpenbaringen 4:4 og 10:

  ” 4 Og rundt omkring tronen var det fire og tyve troner, og på tronene så jeg fire og tyve eldste sitte, klædd i hvite klær, med gullkroner på sine hoder….10 da faller de fire og tyve eldste ned for ham som sitter på tronen, og tilbeder ham som lever i all evighet, og kaster sine kroner ned for tronen.”

  Tolv av disse er Jesu første apostler som allerede er i himmelen. De andre tolv her omtalt bor i dag på jorden, men vi vil forenes med de andre tolv i himmelen førti år ut i tusenårsriket når vi rykkes opp.

  Husk at selvbeherskelse er en av åndens ni frukter. Sinte og nedlatende uttrykk viser meg at dere tre styres av Satans ånd. Så vend om til en kristen personlighet. Jeg skal fortsette å prøve å hjelpe dere så dere kan vinne livet – om det er mulig.

  Selv er jeg – og de andre 11 ”utvalgt blant det som regnes for intet” slik Bibelen sier – akkurat det dere tre mener jeg er. Og dere har rett. Jeg er for ingenting å regne blant dere ”såre store”. Men jeg skal forsøke å hjelpe dere likevel – så godt jeg kan. Håper inderlig dere vender om før det er for sent. Lykke til og velsignet være deres bestrebelser i så måte.

  5
  2
  • Din syyyyyke mann??? Hvordan vet du at dette gjelder deg?? Jeg kan alle dine vers utenat…men hvorfor akkurat deg? Og tror du virkelig hvis det var slik..at du skulle drive å skrive og proklamere dette på nettet?? ?? du er avslørt som en falsk profet. Paulus var i himmelen men fikk ikke lov til å si noe om hva han så og hørte..mens du kan avsløre for verden her på søkelys at du er en av de 24 eldste i åpenbaringen?? Haha ha?? du fremstår bare latterlig. NULL troverdighet som andre som lyver i Herrens navn..for å fremme seg selv.. forkastelig.

   2
   6
  • Siden jeg ønsker deg alt godt Tobias er mitt svar til deg bibelsk:

   “Når du en gang vender om” fra dine nedlatende ord står Kristus klar til å velsigne deg. I mellomtiden kan det være smart å beherske seg og akseptere at det finnes andre tanker enn dine egne.

   Du er veldig utagerende. Jeg kommer i hu Arne Garborgs velvalgte ord:

   “Den som vil se Guds lys må slukke sitt eget”.

   Velsignet være deg om du vender om til kristne uttrykksformer Tobias. Og jeg ønsker deg alt godt fremover.

  • Ha ha ha..slik svarer en arrogant svermer som vet hva han virkelig er..takk for svaret. Blei du plutselig tom for bibelvers?? ?? Fant du ingen til å rettferdiggjøre din falske påstand og mitt motsvar?? Regnet med det. Vend om ormeyngel!?

   2
   6
  • Jeg er trist på dine vegne men veldig glad for at du anskueliggjør den store forskjellen mellom Guds ånd og Djevelens ånd:

   “17 Således bærer hvert godt tre gode frukter, men det dårlige tre bærer onde frukter. 18 Et godt tre kan ikke bære onde frukter, og et dårlig tre kan ikke bære gode frukter. 19 Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hugget ned og kastet på ilden. 20 Derfor skal I kjenne dem av deres frukter.” (Jesus i Matteus 7:17,18)

   Slik går profeten Malakis ord i 3:18 i oppfyllelse:

   “18 Da skal dere atter se forskjell mellom den rettferdige og den ugudelige, mellom den som tjener Gud, og den som ikke tjener ham.”

   Velsignet være den som oppfyller profetiene!

  • Selvsagt kan Josef ikke dokumentere sine steingale påstander. Dessverre har vi nok alle opplevd kristne med hinsides storhetstanker om seg selv. Kristne som har laget seg en boble de bor i. En falsk verden som de forsvarer med irrelevante bibelsitater. Hva som får et menneske til å skape seg en slik «virkelighet» er en gåte. Har de vanskeligheter med å forholde seg til virkeligheten slik den er, der de bare er en av mange ordinære personer uten spesiell makt? Fagpersoner kan sikkert gi svar.
   De som lider mest under en persons vrangforestillinger er selvfølgelig de nærmeste. Det må være særdeles vanskelig for dem.
   Jeg vil sterkt anbefale Josef om å søke hjelp.

   3
   2
 11. Morsomt med en profesjonelt skrivefør skriftlærd her inne. Forstår at «Josef» gjennom grundige studier har overbevist seg selv om at hans bibeltolkninger er teologisk korrekte og i samsvar med forkynte profetier og den observerbare virkeligheten. Slik løser han alle åpenbare selvmotsigelser i det veldige tekstmaterialet og finner svar på alle mysterier, gjerne på tvers av forklaringsmodellene til tilsvarende vismenn og grublere både før og nå.

  «Josef» og hans like er nok likevel først og fremst ofre for menneskehjernens fantastiske forestillingskraft. Vårt sinn er utviklet for å se mønstre og dikte opp sammenhenger også der disse ikke finnes. Dette faktum er grunnlag for all kunst og kultur – og for selve den evolusjonære overlevelsen.

  Skrivetrening og akademisk ballast kan forsterke disse menneskelige egenskapene ytterligere; skoleflinke og kunnskapsrike mennesker kan argumentere så overbevisende at de lurer seg selv. De blander ufornuft med fornuft og fantasi med virkelighet dersom følelsene deres vil ha det slik. Ja, profesjonelle tryllekunstnere pleier å si at det ofte er lettere å narre sprenglærde og selverklærte genier enn vanlige folk. De iherdigste bibelstuderende blir så blendet og av sin egen oversikt og tilsynelatende klokskap at de ikke forstår at de kan ta feil. Intellektet kan få en til å tro at en faktisk ikke er *i stand til* å ta feil om noe som helst.

  De psykologiske mekanismene er like fullt til stede også hos små og store «Josef-er». På samme måte som konspirasjonsteoretikere og hyperintelligente klerker, snubler «Josef» nemlig i bibelsitater, sin selvsikre fortreffelighet og egne tankespinn så til de grader at han faktisk tror, i fullt alvor, på eventyrfortellingene og de profetiske marerittene i Bibelen.

  Vrangforestillinger kan være god trøst for den rette, men føre til mye vondt for dem selv og andre om dogmene og illusjonene er av destruktiv karakter. Eskatologiske drømmerier kan likestilles med lengsler etter himmelske jomfruer og stjernestyrt skjebnetro. Blind higen etter endetidstegn og dragning mot trengselstider kan imidlertid være farligere.

  Jo da, «Josef» er nok profet og apostel i egne øyne, en selvoppnevnt utvalgt. Måtte hans følgerflokk og ringe pavekirke bringe fred og frihet, forstand og fremgang, ikke ravende galskap. Måtte han være som en bie i skaperverket, ikke en selvmordsdemon.

  1
  7
  • Velsignet være deg Homunuculus, som bidrar til oppfyllelsen av de bibelske profetiene. Og måtte det gå deg vel.

   7
   1
  • «Josef» og hans like er nok likevel først og fremst ofre for menneskehjernens fantastiske forestillingskraft.«

   Så sant. Intellektuell galskap satt i et slags system. Jeg synes dog ikke personer med en slik »twisted mind» er spesielt sjarmerende. Snarere blir jeg forferdet over den «kortslutningen» som har skjedd i hodene deres.

   1
   2
 12. Synes forresten det er spesielt underholdende med teologisk diskusjon når følelser, gravalvor og merkverdigheter dominerer. Og «Josefs» bibeltolkning bidrar tydeligvis til liv i leiren. Det er forfriskende og morsomt!

  Dessuten: uavhengig om overtroen er aldri så falsk, spinnvill og menneskefiendtlig, synes jeg det er ganske søtt med selvtilfredse mennesker. Ja, den gamle mannens selvsikre ro og beherskede besserwissen fyller hjertet mitt med ømhet for menneskeslektens barnlige karakter. Den naive selvhevdelsen er genuint menneskelig og derfor nesten uimotståelig sjarmerende. Vi strever alle etter å takle tilværelsen. Måtte alle finne svar som gir dem selv og omgivelsene gode, rike liv.

  Ok.

  God jul til troende og tvilende!

  1
  5
  • Jeg er altså en falsk, spinnvill, menneskefiendtlig og selvtilfreds besserwisser.

   Og dette finner du genuint sjarmerende og fyller hjertet ditt med ømhet..?

   Det er vel ikke deg som kjeder deg litt hjemme Trond Giske?

   5
   3
  • Stakkars Josef. Vi får bare be om at han blir satt fri fra sin opplagte vrangforestilling. Det hadde sikkert også hans nærmeste satt pris på. Det sier seg selv at dette må være en enorm påkjenning for dem.

   Han likestiller seg med Gud. Det er ikke nok å tro på vår frelser.
   Vi må tro på Josef!!! På en syk hjernes fantasier!?
   Ubegripelig at en tidligere journalist kan la seg forføre slik av djevelen.
   Hva tror han egentlig han kan oppnå med sitt svada? Neppe å
   bli trodd!
   Kunne vært interessant om du også kan dele noen tanker om det, Josef.

   1
   2
  • Sitat “Takk til Satan” : “Han likestiller seg med Gud.”

   Begynn å lese deg opp i Bibelen. For hva sier Jesus? Jo:

   “Vi vet at når han åpenbarer seg, SKAL VI BLI HAM LIK, for vi skal se ham som han er.” (1.Johannes brev 3:2)

   For en tilbeder av Grimms trehodede troll er nok dette en nøtt, for dere tror jo at Jesus er GUD. Men jeg kan trøste deg med at Jesus ikke er Gud selv. Derfor blir vi Kristus lik.

   Bruk julen til å lese Bibelen, så blir du ikke satt så grundig fast hver eneste gang.

   Josef

 13. Sitat ”Takk til Satan”: ” Hva tror han egentlig han kan oppnå med sitt svada? Neppe å bli trodd! Kunne vært interessant om du også kan dele noen tanker om det, Josef.”

  Gud har det:

  ” 4 Til disse barna med steinansikt og harde hjerter sender jeg deg, og du skal si til dem: Så sier JHVH Gud. 5 Og enten de vil høre eller ikke – for de er en trassig ætt – så skal de forstå at en profet har vært hos dem.” (Esekiel 2:4,5)

  • Tråkket jeg deg på tærne? Godt!
   Bibelverset du siterer har intet med deg å gjøre. Tror du profeten liksom skal være deg? Seriøst? For din info gjelder det Guds profet Esekiel, ikke deg Josef. Det er en viss forskjell på det, forstår du.

   3
   2
  • Nå er det straks jul, Josef. Legg galskapen på hylla og la de nærmeste få litt pusterom.
   God jul ønskes. Spesielt til dine nærmeste. Det er de som trenger det mest.

   1
   2
  • “Mine nærmeste” er min elskede Far Jehova og Hans sønn Kristus min storebror. Kristus hviler ikke under falske religiøse høytider. Heller ikke jeg.

  • Jeg forstår det slik at du er gift. Har sett flere tilfeller av vrangforestillinger, med autoritære menn og underdannige hustruer. Det trenger selvfølgelig ikke være slik hos deg, men måten du skriver på får meg til å stusse…..Hun har i så fall min medfølelse.

  • Min jordiske hustru er også av den salvede klasse så hun bare rister på hodet av din vranglære. Både hun og jeg tilhører derved “bruden”, der Kristus er “brudgommen”. Vi venter på “bryllupet i himmelen”. Men det er vel noe du heller ikke har lest om?

   3
   2
 14. Sitat ”Takk til Satan”: ” Tråkket jeg deg på tærne? Godt!”

  Over hodet ikke.Det er Gud du tråkker på tærne. Jeg er takknemlig for all den ukristne ondskapen Satan inspirerer deg til å komme med. Så stå på og oppfyll profetiene. Uten deg og føringsdemonen din hadde ikke Bibelen gått i oppfyllelse på meg og jeg hadde ikke vært i sannheten.

  ”Ja, salige er dere når de for min skyld håner og forfølger dere, lyver på dere og snakker ondt om dere på alle vis. GLED OG FRYD DERE, for stor er den lønn dere har i himmelen. Slik forfulgte de også profetene før dere.” (Matteus 5:11-12)

  Der for takker jeg deg inderlig for at du fortsetter å vise all verden den gigantisk store forskjellen mellom sanne kristne og dere hedninger. Du gjør en meget viktig jobb for Jehova og Kristus. Stå på!

  PS.
  Kjenner du navnet på føringsdemonen din?

  • Jeg tror på Jesus, min frelser. Men jeg har ingen tro på deg eller det våset du kommer med om din grandiositet, Josef.
   Heldigvis går veien til faderen ikke via deg. Jeg er på sikker grunn.
   Våkn opp mann, du er på gale veier.

   4
   2

Det er stengt for kommentarer.