President Trump om korrupsjonsskandalen som involverer Joe og Hunter Biden

Fake News Media forsøker å tie det i hjel eller omtaler det hele som russisk innblanding i valgkampen. Her hjemme er det sparsommelig med oppslag om korrupsjonsskandalen som nå ryster president-kandidat Joe Bidens kampanje for å vinne valget. Flere har omtalt Joe Biden som det mest korrupte individ som noensinne har forsøkt å vinne president- embetet i amerikansk historie. På tross massiv fortielse fra demokrat-kontrollerte medier -når informasjonen frem til velgere som uten tvil lar seg påvirke korrupsjonsmistanken som nå rammer tidligere visepresident Joe Biden tungt. Flere republikanske lovgivere tar til orde for at det må opprettes en granskning av Biden-skandalen og til Fox News sier president Trump at justisminister William Barr må handle og ta grep for å få etterforsket korrupsjonsanklagene mot Biden familien som nå er i ferd med å snu opp ned på valgkampen. At Joe Biden som på fotoet leies ut av en hjelper er både lett senil men tungt korrupt og har nå tatt dekning i sin leilighet for å klargjøre seg for den siste av de to debattene som skal holdes i høst.

I et nyhetsoppslag tirsdag snakker Fox News med president Trump om den omfattende skandalen som nå har rammet Biden kampanjen i innspurten av valgkampen. Skandalen har uten tvil rammet Biden/Harris kampanjen hardt og i fake news media pågår det nå omfattende brannslukking.

Facebook Comments

5 tanker om “President Trump om korrupsjonsskandalen som involverer Joe og Hunter Biden

 1. Ingen her trenger å tvile: Gud har sendt en erkeengel for å hjelpe Trump å fengsle alle motstandere, enten det er plagsomme demokrater, stygge kvinner, sannhetssøkende journalister, mørkhudede liberalister eller vitenskapsfolk. Trump har bedt om at fengslingen skjer før valget.

  Beste beviset på Den hellige ånds kraft er den immuitet Trump tilegnet seg på rekordtid ved hjelp av steroider. Guds utvalgte folk skal ikke mangle noe!

  De evangelikale drømmer om teokrati og meningskontroll. Trump drømmer om personlig enevelde og et dikatorisk familieforetak. Sammen blir det et tusenårig drømmerike.

  Jeg sier som en jesus-folket: de politisk korrekte og feministene må på dødsceller! “Lock them up!” Siden skal Gud dømme dem til evig pine i helvete, eller til utslettelse slik grunnskriften sier. Jesus jubler. Dette blir tidenes folkemord. Død over de vantro, homomafien, byråkratene og liberalistene!

  “Men størst av alt er friheten til å bære våpen og utslette krenkede meningsmotstandere!”

  Halleluja!

  PS. Synes Trump skal tillates flerkoneri som Abraham og hans ætt. Trumps guddommelige hender må få mer å klå på straks!

  3
  2
 2. Når republikanerne blir beskyldt for korrupsjon er det fake news
  Når demokratene blir beskyldt for korrupsjon er reelt..

  1
  1
 3. De såkalte “demokratene” har ingen egen politikk. De driver kun med manipulerende hatefulle saboteringsforsøk på alt fra økonomiske nødstimuli, til utnevnelse til høyesterettsutnevnelse, til stilltiende støtte til voldelige opprørs-plyndrere, og ikke minst er de verstingene innen pay for play-kulturen. Hunter er grundig avslørt, og Biden følger med ned.

 4. Det begynner å ose korrupsjon ut av det som kommer fram om Biden jr. med snøfall over til Biden sn. Er det noe amerikanere misliker så er det folk som beriker seg på sine posisjoner og som har forbindelser de ikke burde ha innenlands og her – utenlands.

  Msm vil forsøke å legge dette så langt ned i skuffen som mulig – ikke stille Biden sn vanskelige spørsmål og håpe på at FBI ikke finner nok til å hefte det på en måte som velter innspurten.

 5. Alle vegrer seg for å ta et oppgjør med den demokratiske korrupsjonen fordi alle regner med at de kommer til makten uansett. Og da kan de være ille ute.

  Jeg tror det er litt med dette som det er her i landet. Alle partiene har plasert seg langt ute på venstresiden og er enige om at alle som ønsker at Norge skal være en selvstendig nasjonalstat er høyreekstreme. Nesten nazistiske.

  Alt gir inntrykk av at det handler om en global politisk sammensvergelse. Målet er å motarbeide demokratiet slik at ingen kan stoppe dem. Jeg er overbevist om at dette er en prosess som begynte på åttitallet da overvåkningspolitiet ble en del av Arbeiderpartiets politiske apparat. Etter dette skiftet mange partiaviser navn og snart fulgte alle aviser akkurat den samme politiske linjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *