Covid-19 sensuren: You Tube slettet video fra en gruppe amerikanske leger holdt en pressekonferanse med alternative påstander om behandling av Covid-19

Sensur og meningsundertrykkelse var Nazi-Tysklands mest effektive våpen for å undertvinge det tyske folk til å støtte Adolf Hitler og nazismen. Sensur og meningsundertrykkelse er viktige elementer som brukes flittig av YouTube for å hindre ytringsfrihet

One America News Network video fra en pressekonferanse der en gruppe leger og smittevern-eksperter holdt en pressekonferanse utenfor Høyesterett er nå sensurert og slettet av YouTube. I følge legene er både munnbind og sosial avstand uviktig, og at den mest vellykkede behandlingen oppnås ved å starte behandling tidlig i sykdomsforløpet. Ikke uventet ble budskapet fra gruppen av leger ikke tålt av de krefter som vil ha full kontroll på hva slags informasjon du skal motta omkring Kina-viruset og den farlige SMITTEN.

Ikke overraskende har YouTube nå fjernet Online America News video hvor en gruppe leger holdt en pressekonferanse om sine erfaringer og råd i forbindelse med Covid-19. Imidlertid gikk disse legenes råd og ideer om Corona-pandemien på tvers av hva man er pålagt å mene om SMITTEN og følgelig ble hele videoen fra pressekonferansen slettet fra plattformen. Ytringsfrihet og tankefrihet er i ferd med å få trange kår under “The New World Order” vi nå har trådt inn i. Selv ikke pressefriheten blir akseptert av de demokrat-kontrollerte sosiale plattformene som fortsetter å slå ned på alternative røster. Sterke krefter vil at samfunn og økonomier skal være nedstengt og samtidig vil man ha en skremt og isolert befolkning, -fordi disse er lettere å kontrollere.

8 tanker om “Covid-19 sensuren: You Tube slettet video fra en gruppe amerikanske leger holdt en pressekonferanse med alternative påstander om behandling av Covid-19

  • Bare et spørsmål om noe helt annet. Fikk opp en mld jeg aldri før har fått. (På noe oversettelse av noe dritt om forrige president.) Andre som opplever det?

   “Systemene våre har oppdaget uvanlig trafikk fra ditt datanettverk. Denne siden kontrollerer om det faktisk er du som sender forespørslene, og ikke en maskin”

  • En doktor er en mann som har fått sitt embede og sin forstand direkte fra Skriften og Gud. “Moderne” “legekunst” er heksekunst!
   “Vitenskap” er Satans verk! Jesus gråter når han ser syndere som fornekter profetier og spådommer og gudommelig kunnskap! Og doktorer skal bøye seg for presidenter og keisere!

   Mennesker er skapt av Gud. Og syndige, ateistiske kinesere skapte Kina-viruset!

   Redd oss fra det onde, Trump Fader i himmelen!

   1
   2
 1. Ingen grunn til panikk. Jahves Erkeengel vil komme sitt utvalgte USA til unnsetning.

  Guds sendebud vil med Den hellige ånds kraft sørge for brakseier til Store Oransje Far. Så vil engelen fengsle alle vitenskapsfolk og sekulære leger som bygger sine råd på fake news , og ikke underkaster seg Store Immune Fører. Ja, “lock them up!”

  Måtte de våpenføre antiglobalistene og nasjonalkonservative bli Det hvite Amerikas Nye Frelsesarme! De liberale, demokratisk sinnede og politisk korrekte synderne fortjener helvetes evige ild. Der vil de måtte betale for sine uverdige liv sammen med journalister, muslimer, de mørkhudede og ikke-troende! Fra evighet til evighet.

  Trump er i sannhet en Guds ambassadør og en Jesu ektefødte bror!

  Amen!

  1
  2
 2. Valdeesprofetien talte nettopp om Trump som i sin uendelige kjærlighet til medmennesker skal jage kjøpmenn og spåkoner ut av templet.

  Måtte Trump bli president i evig tid! Vakrere sjel og mer edelt menneske har ikke eksistert siden Jesu tid på jord.

  Trump er brobyggeren, den som lindrer nød og smerte.

  Opprykkelsen vil slik Søkelys har profetert om i flere år, skje nettopp i disse dager! Hvert øyeblikk. Frelsesapostelene på YouTube har rett! Infowars og resett har rett! Søkelys taler Herrens stemme!

  For oss kristne blir det ikke jul hos svigermor i år. Denne høsten bærer det til himmels!

  Halleluja!

  1
  2
  • Valdresprofetien talte om både Bertheussen og Biden og Corona. Det er bare de egenkjære synderne som ikke ser bebudelsen!

   Neste år i Jerusalem!

   1
   1
 3. Hvad er det verste Gud Fader vet? Den demokratiske negerkonge og hans hederlige viv! Dernest den egenkjær, Alzheimer-rammede svindlerKandidaten! Til sist verdslige kvinner som er stygge og søker makt slik menn ligger med menn! En vederstyggelighet!

  Og hvad er det vakreste Gud vet? Jo, Store Oransje Far og Allvitende Immune Leder! Alle vakre kvinners mann! Alle hvite menns fører! Søkelyset, Baunen, Fyrlykten, Frelseren! Donald den hellige!

Det er stengt for kommentarer.