President Donald Trump talte til abortmotstandere under ja til livet marsj

President Trump er den første presidenten noensinne som har deltatt i en anti-abort marsj til forsvar for barna i mors liv. Donald Trump markerer med dette et langt sterkere “ja til livet” standpunkt enn det KrF gjør her hjemme. Trumps tale ble møtt med jubel av de tusener på tusener av kristne som står sammen med ham i kampen for det ufødte liv. President Trump er på mange måter den rake motsetning til sine demokratiske utfordrere som alle er tilhengere av fosterdrap

14 tanker om “President Donald Trump talte til abortmotstandere under ja til livet marsj

  • Tøft.
   Hadde vi trodd dette i 2016?
   Hva vil debatteres og skrives om både der og i Norge nå fremover tro…

 1. Trump holder løftet til Pence. Dette er prisen trump må betale for å få tilstrekkelig med kristne velgere. Han bryr seg nok døyten om abort, kun om penger og makt. Og han er jo noe kun en person før ham har vært: syndfri. Han har aldri bedt Gud om tilgivelse, for han har aldri gjort noe galt. Det er derfor han og andre narsissister ikke tror på Gud; de klarer ikke å tro at det er noe større enn dem selv.

  • Er det så mange andre verdensledere som bryr seg om så mye annet enn det du nevner? Denne mannen har ikke fått fred et sekund siden han ble president i USA, som det plutselig ble så veldig mange nordmenn som ble opptatt av, merkelige greier. Har man ikke her på berget nok med de utfordringer dette landet står ovenfor, og bør man ikke prøve å løse de istedenfor og være sykelig opptatt av presidenten i USA? Er så lei denne latterliggjøringen av de som respekterer at han ble valgt, det må da kunne respekteres uten å kalle andre narsissister og annet tull.

  • Her i Norge er det enkelte som ikke får nok av å spytte ut diagnoser og negative beskrivelser av Trump Betina. De forakter Trump og ville fortsette å gjøre det selv om mannen hadde oppfunnet en kur som kurerte deres egen kreftsykdom.
   Slik er det bare, de fleste som skriver møkk om president Trump trodde aldri at han ville vinne valget i 2016 og har aldri lært seg å svelge ydmykelsen. I stedet for spytter de ut sin forakt mot Trump i sin blindhet.
   Selv enkelte kristne befinner seg på samme nivå. Dette fordi de ikke kjenner Guds ord eller Bibelens Gud. Derfor blir det mye uforstand og skjellsord i det de skriver om presidenten. Her i Norge ser det ut til å være en kollektiv forvirring frembrakt av MSN og gammelmedia som har erklært Trump som sitt hat-objekt nr 1.

   l

  • Med dine tirader her på Søkelys, Birger Nilsen kan man virkelig sette spørsmålstegn ved om du selv tror på Gud. Du tror ingen er større enn deg selv og DINE meninger.

  • Trump har tatt klar stilling i abortspørsmålet og viser oss igjen og igjen at han ligger tett opp mot kristne verdier. Jeg har sans for Pence, men jeg tror ikke at Trump trenger Pence for å holde fast på evangeliske velgere. Disse har forstått at Trump er deres viktigste venn og nærmeste allierte i kampen for kristne verdier
   Hovedgrunnen til at presidenten er stilt for denne riksrettsfarsen er fordi demokratene vet at de ikke kan vinne over ham i et rettferdig valg.
   For øyeblikket leder Bernie Sanders på meningsmålingene mens krafse Biden ligger 3 prosent under.
   Bernie Sanders 27 prosent
   Joe Biden 24 prosent
   E Warren 14 prosent
   Buttigieg 11 prosent
   Det skal bli artig å se president Trump gruse sosialisten Bernie Sanders under debattene til høsten. Hillary var enkel match for Trump men han vil få litt å bryne seg på når han skal møte den erklærte sosialisten Bernie Sanders.
   For øyeblikket er CNN i panikkmodus over at Joe Biden ligger under Sanders på målingene.

 2. Pussige søkelys, du er så foraktelig mot demokratene og kaller dem “sosialister”. Du har tidligere vært en varm tilhenger av den norske velferdsstaten. Norsk politikk ligger mye lenger til venstre enn Sanders. Hvordan tror du at du ville klart deg i Trumps Amerika? Velferdsordninger, helsestell? Dersom du trengte uføretrygd måtte du ha engasjert en advokat og stått foran en dommer og argumentert godt for saken din. Tar som regel flere runder over flere år, og trygden er meget beskjeden. Du har tidligere vært kritisk til FRP. Vel, Trump er FRP ganger 10.

  • “Pussige søkelys, du er så foraktelig mot demokratene og kaller dem “sosialister”.”
   Men du selv er så gjennomsyret av har mot Trump, at du ser ikke din egen foraktelige måte å omtale Trump og dem som synes han gjør en til dels god jobb.
   “Du har tidligere vært en varm tilhenger av den norske velferdsstaten.”
   Slik jeg har forstått Kjell, er han fortsatt en stor tilhenger av den Norske velferdsstaten.
   “Dersom du trengte uføretrygd måtte du ha engasjert en advokat og stått foran en dommer og argumentert godt for saken din. Tar som regel flere runder over flere år, og trygden er meget beskjeden.”
   Slik har det blitt i Norge og.
   De andre påstandene kan Kjell selv gi deg svar på. Hvis han i det hele tatt gidder å gi deg svar. Du er jo egentlig bare ute etter å kverulere.

  • Trumps Amerika er langt bedre enn det Obamas Amerika var. Under Trump har USA tatt mange skritt i riktig retningDet er en kjent sak at Sanders, Warren og The Squad er svært sosialistiske.
   Forøvrig kan man ikke sammenligne Frp med Trump, da Frp er et globalistisk parti med få fellesnevnere med Trumps ideer og policy.
   Donald Trump har gjort en god jobb for amerikanerne. Færre hjemløse, betydelig færre på matkuponger og hans støtte til pro-life, kristne organisasjoner og menigheter samt til Israel gjør at han ligger betydelig nærmer kristentroen enn det Frp gjør.
   Frp har uttalt at de er garantister for abortloven og har selvfølgelig ikke min støtte.
   Frp har under Siv Jensens ledelse blitt et globalistisk parti som villig vekk selger ut Norge til utlandet
   De har fint lite til felles med Donald Trump som har en policy om å sette Amerika og amerikanerne først.
   I motsetning til våre lokale politikere som ikke gjør noe for å oppfylle sine løfter, gjør faktisk talt Donald Trump det han lovet velgerne.
   Nemlig å sette USA først og derfor opplever amerikanere at de har mer i lommeboken nå enn under Obama.

  • Det blir patetisk å se hvordan hatet mot en mann forblinder deg fullstendig Birger Nilsen. Du sprer om deg med eder og galle om Donald Trump overalt der du ferdes. Foraktelig spytter du ut ditt hjertes hovmod men det er bare Kristus alene som kan helbrede deg fra ditt formørkede sinn. Hva har du gjort for å ende opp i dette mørket?
   Ef 4,17-18 Dette sier jeg da og vidner i Herren at I ikke lenger skal vandre som hedningene vandrer i sitt sinns tomhet, formørket i sin tanke, fremmedgjort for Guds liv ved den vankundighet som er i dem på grunn av deres hjertes forherdelse,
   Disse versa er direkte til deg Birger Nilsen. Du har en lang vei å gå og forhåpentligvis vil du en eller annen gang finne Jesus, Bibelens Jesus

 3. Fri pinsevenn, jeg har tatt i mot Jesus som min Frelser og Mestrr. Og i motsetning til Trump, så har jeg mange skavanker og feiltrinn. Derfor ber jeg daglig Gud om tilgivelse for mine synder, i motsetning til Trump, som uttalte at han har aldri bedt Gud om tilgivelse, for han har aldri gjort noe galt. Derfor kan man slå fast at han er en kombinasjon av sosiopat og narssisist. At han gjør en eller to gode gjerninger, for politiske formål, jevner ikke ut alt det negative.

  • Og med DEN kommentaren skade “bevise” at du har tatt imot Jesus som din frelser og Mester? Du overbeviser ikke mange.

  • Du har helt rett Birgir. Nilsens kommentar bærer ikke preg av et menneske som har tatt i mot Jesus som frelser og Mester. Heller tvert i mot. Birger Nilsens kommentar bærer preg av et hardnakket og uforsonelig sinn som vandrer i mørket og sinnets tomhet. Et virkelig møte med Jesus skaper åndelig liv og velduft, noe vi så avgjort ikke kjenner fra Birger Nilsens komentarer. Birger Nilsen og Jan Kåre Christensen er to alen av samme stykke. Begge de to klovnene deler ut psykiariske diagnoser til alle de ikke liker. Mens Jan Kåre Christensen er forblindet av hat mot Jan Aage Torp og stadig fråder av raseri, gjør Birger Nilsen det samme mot USAs president.
   Kjerringa bruker si det slik om disse to klovnene: “Det må være nervene for noe må være galt, et slikt hat mot medmennesker er ikke normalt.”

   Alt vi kan gjøre er å be at disse to en gang skal finne omvendelse til frelse.

Det er stengt for kommentarer.