Donald Trump deltar som første president i anti-abort marsj

Som første president noensinne marker nå Donald Trump sitt klare pro-life standpunkt med å delta i en anti-abort-marsj. Trump kunngjorde onsdag at han deltar på det som er den største samlingen av abortmotstandere i USA.– Ses på fredag … Stor forsamling! lød meldingen fra presidenten på Twitter. March for Life arrangeres hvert år i forbindelse med årsdagen for den omstridte høyesterettsbeslutningen Roe v. Wade som åpnet for abort i USA i 1973. Dermed blir president Trump den første presidenten som noensinne har deltatt i en marsj til støtte for det ufødte liv. Mens demokratene alle er på dødsmaktenes side og gjerne vil drepe det ufødte liv, demonstrerer presidenten nok en gang sitt nære vennskap til evangeliske kristne. Mens bibelske kristne uttrykker glede over at presidenten tar et slikt politisk ukorrekt valg, raser fosterdrapstilhengerne i kjent stil mot presidenten. Sannheten er at denne presidenten står nærmere kristne verdier enn det noen annen president har gjort i nyere tid. Dette er ikke første gang at presidenten har tatt beslutninger som tråkker på djevelens liktær. Da presidenten valgte å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad og besluttet å flytte ambassaden til Jerusalem. Et valg evangeliske kristne over hele verden takket Gud for samtidig som vredens barn i kjent stil raste mot presidenten.

2 tanker om “Donald Trump deltar som første president i anti-abort marsj

  1. Jeg har fått så enormt stor respekt for dem mannen etter at han ble president!!!! Tidligere fremsto han for meg som en typisk arrogant og rik amerikaner!! Trump sine handlinger som president viser frem til nå at han er den statslederen som gjør mest for å fremme Guds gode vilje for oss mennesker. Nevn en annen statsledere idag som utfører liknende!!??? Vil gjerne vite!

    https://bibelogtro.wordpress.com/2020/01/17/180-movie-abort-og-hitlers-holocaust/

    https://bibelogtro.wordpress.com/2015/10/03/sannheten-om-abort-abort-drap/

    • Det finnes ikke noen som kan sammenlignes med president Trump. Han står svært nær kristne verdier og er rett mann på rett tid.
      Det finnes ikke en statsleder i den vestlige verden som er i nærheten av Trump. Det er ikke uten grunn at liberal-media hater denne mannen.

Det er stengt for kommentarer.