Jeremy Hoff med ny oppdatering og tillegg til boken “22 juli profetien”

Den norsk/amerikanske Jeremy Hoff har nå kommet med en oppdatering av sin omstridte bok omkring hendelsene som utspant seg i regjeringskvartalet og på Utøya den 22 juli 2011. Jeremy Hoff utgav i 2015 sin bok om tragedien som rammet Norge da terroristen Anders Behring Breivik gjennomførte sitt terrorangrep mot Norge. Tilsammen ble 77 mennesker, hvorav de fleste var unge som deltok på Arbeiderpartiets sommerleir på Utøya ble drept i angrepet. Jeremy Hoffs bok som ble en norsk bestselger skapte betydelig kontrovers i deler av kristenheten. En rekke sentrale personligheter i Partiet De Kristne (PDK) gikk ut med støtte til boken og flere av dem måtte trekke seg på grunn av kontroversene boken skapte. Dagen redaktør Vebjørn Selbekk som selv hadde bakgrunn fra Livets Ord var blant dem som tok skarp avstand fra boken.

“Tredje (og siste) utgave, som ble utgitt i januar 2020, fullfører historien med ytterligere 46 sider. Kapittel 10 bringer fram flere ting som ikke tidligere var kjent, og noe av det som ikke ble tatt med i de første to utgavene. Den inkluderer vitnesbyrdet til to kristenledere som fikk profetisk forvarsel om 22. juli, samt en vurdering av noen potensielle tegn av profetisk betydning. Alle 3. utgavens oppdateringer er også blitt inkludert i 2. utgavens oppdaterte elektroniske versjon (gratis), som inkluderer alt bortsett fra Kapittel 10 og Tillegg D, hvilke er nye for 3. utgaven,” skriver forfatteren som tilbyr den utvidede versjonen av 22 juli profetien på nettsiden 22.juliprofetien.com. Jeremy Hoffs bok omkring hendelsene som utspant seg den 22 juli 2011 er en form for “profetisk analyse” av det som utspant seg på den historiske datoen. Folk som er interessert i boken vil kunne bestille den fra forfatters nettside.

6 tanker om “Jeremy Hoff med ny oppdatering og tillegg til boken “22 juli profetien”

 1. Ærlig talt, denne klovnen trodde jeg vi var ferdige med? Slike ondskapsfulle høyreekstremister må vi tie ihjel, ikke gi oppmerksomhet?

  • Han er aldeles ingen klovn, har du noe bedre å komme med? Hva er egentlig høyre og venstre? Er det de som liker å gå på høyre side av veien, eller de som liker og gå på venstre side av veien?

   2
   1
  • Jeremy Hoff blir da ikke ondskapsfull fordi han gjennom sin bok forsøker å forklare det som skjedde 22 juli. Hans bok om hendelsen er vel mer en konstatering av fakta om det som skjedde og hans bok innebærer ingen støtte til terrorhandlingen som skjedde.
   Hans bok påminner oss alle om sannheten i ordene “for den lønn synden gir er døden, men Guds nådegave er evig liv i Kristus Jesus.”

  • Har lest boken, og var overrasket over at den inneholdt så mye detaljert informasjon om hendelsen. Boken er faktabasert og opplysende og gir et innblikk i mange ting man ikke har fått med seg. Vel verdt å lese.

  • Jeg husker jeg tenkte han var modig da boken kom ut. At det må ha kostet. Og at det virket som han hadde gjort et møysommelig arbeid. (Har bare lest utdrag av boken) Kanskje husker jeg feil, men mener at det var noen kristenledere som hadde imot boken. Da stusser jeg; hvor er de med meningene sine når fyllefestene med barn tilstede eller vranglæren pågår rundt i landets forskjellige menigheter…

  • Skulle tro at Jeremy Hoff har tråkket deg på dine religiøse liktær Nilsen. Stanken av religiøse demoner er lett gjenkjennelig i det du skriver.
   Jeg vet nå ikke om Birgir er frelst eller ikke, men ut fra det han lirer av seg, er det åpenbart at han ennå ikke har hatt et virkelig møte med Jesus.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.