President Donald Trump kan bety at mektige profetiske tider ligger foran oss

Donald Trump utløser mektige profetiske tider. Foto: You Tube

Mektige profetiske tider ligger nå foran oss alle. For hver eneste dag som ruller og går tråkker vi ett skritt nærmere oppfyllelsen av bibelske profetier. Mange her i Norge og Europa var og forblir svært skeptiske til den den nye amerikanske presidenten som mot alle odds og menings-målinger vant valget og beseiret den upopulære Hillary Clinton. Donald Trump har så langt vært et friskt pust, som gjennom sine beslutninger omkring Israel og Midtøsten vil være med på å utløse mektige profetiske tider

By Alexander Voronzow and others in his group, ordered by Mikhael Oschurkow, head of the photography unit – USHMM/Belarusian State Archive of Documentary Film and Photography http://collections.ushmm.org/search/catalog/pa14532, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17282223

På 1920 og 1930 tallet var det få som trodde at det ville bli opprettet en selvstendig jødisk stat. Så kom Adolf Hitler og i 1939/1940 var verdenskrigen en realitet. Nasjon etter nasjon og land etter land ble kastet inn i et fem år langt blodbad som skulle komme til å kreve mer enn 82 689 700 dødsofre. Og blant disse var 6 054 400 jøder som ble utryddet i Nazi-Tysklands holocaust. Den tyske diktatoren var fast besluttet på å utrydde alt av jødisk blod, og verken barn eller unge ble spart. Adolf Hitler er nå historie, men det samme hatet jødene møtte i Nazi-Tyskland kan vi også se i dag i en rekke muslimske land, deriblant Iran som forsøker å skaffe seg atomvåpen. Fra krigen var slutt og den jødiske tragedien oppdaget, skulle det ikke gå mer enn 3 år før FN vedtok at det skulle opprettes en stat for jøder i det landområdet som på Jesu tid ble omtalt som “Jødeland”. (se Lukas 1,5)

Et profetisk lys for Guds folk og nasjonene

Bilde av Jerusalem som er hovedstad i Israel selv om Israels fiender ikke anerkjenner det.

Den 14 mai 1948 ble staten Israel proklamert og opprettet og for oss som tror på Skriftens ord var dette en veldig viktig profetisk begivenhet. Ikke lang tid etter gikk en allianse av arabiske stater til krig mot den nye staten med det mål og utslette den nye nasjonen som var opprettet. Imidlertid og på tross av å være i mindretall og dårlig utrustet, ble den arabiske invasjonen med Guds hjelp slått tilbake. Store norske leksikon gjengir det slik: “FN vedtok en delingsplan for Palestina i 1947, med sikte på å etablere én arabisk og én jødisk stat innenfor mandatområdet. Denne ble avvist fra arabisk hold; sionistene brukte vedtaket som grunnlag for i mai 1948 å utrope sin nye stat. Israel ble så angrepet av sine naboland; den første av flere arabisk-israelske kriger.” Med staten Israels opprettelse hadde jødene fått seg sitt eget hjemland igjen, og en rekke bibelske profetier ble oppfylt. I 1967 under 6-dagers krigen fikk Israel full kontroll over Jerusalem som de selv mener er nasjonens rette hovedstad.

Det profetiske ordet i Skriften oppfylles og vi lovpriser Gud for mektige profetiske tider

En rekke amerikanske presidenter har tidligere lovet å flytte den amerikanske ambassade og anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, men det var først under president Trump at USA kom til å oppfylle det som har vært tidligere presidenters valgløfte. Den 6 desember 2017 anerkjente president Trump formelt Jerusalem som Israels hovedstad og besluttet videre å flytte den amerikanske ambassaden til Jerusalem. Etter planen vil USA åpne sin ambassade i Jerusalem om en kort uke. Mandag 14 mai vil USA åpne sin midlertidige ambassade i Jerusalem. Selv president Trump selv ikke deltar, melder NRK at viseutenriksminister John Sullivan skal i stedet lede den offisielle amerikanske delegasjonen. Trumps datter Ivanka, og hennes mann, Jared Kushner, som er rådgiver i Det hvite hus, skal også delta. Donald Trump har med dette oppfylt et av sine valgløfter, og alt Guds folk kan glede seg over at profetordene over Jerusalem vil bli oppfylt. I følge den bibelske profeten Sakarias skal Jerusalem en gang i nær fremtid ble en “tumleskål” eller “løftesten” for alle nasjoner og Jerusalem skal bli “kringsatt” eller omringet av hedninge-nasjonene.“Vil engang komme til å sanne at Jesus er Messias den levende Guds Sønn”

“La dette sinn være i eder, som og var i Kristus Jesus, han som, da han var i Guds skikkelse, ikke aktet det for et rov å være Gud lik,  men av sig selv gav avkall på det og tok en tjeners skikkelse på sig, idet han kom i menneskers lignelse,
og da han i sin ferd var funnet som et menneske,  fornedret han sig selv, så han blev lydig inntil døden, ja korsets død. Derfor har og Gud høit ophøiet ham og gitt ham det navn som er over alt navn,  så at i Jesu navn skal hvert kne bøie sig, deres som er i himmelen og på jorden og under jorden, Og hver tunge bekjenne at Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.” (Fil 2,5-11) Dette Gudsordet hentet fra apostelen Paulus brev til alle de hellige i Filippi -forteller en grunnleggende sannhet som gjelder alle mennesker, uansett hudfarge, etnisk tilhørighet eller sosial stand. Det vil komme en dag da alle mennesker, enten de er jøder, greker eller nordmenn, vil måtte bøye kne innfor Jesus Kristus og bekjenne at “Jesus Kristus er Herre til Gud Faders ære”. Dette betyr at alle, også jøder, -en dag vil måtte erkjenne at Jesus Kristus er den lovede Messias. Jeg syntes den kristne artisten Darrell  Mansfields sang “Jerusalem” er en låt som passer i disse profetiske tider. (Saken fortsetter etter videoen)

Hva ligger foran oss?

Det moderne Babylon vil brennes med ilden når dommen kommer

Er nok et spørsmål mange stiller seg. I går ble det kjent at USA dropper den kontroversielle og elendige atomavtalen som Barack Obama rotet USA inn i -i 2015. Allerede da reagerte Israel svært sterkt på avtalen og oppfattet dette som litt av et svik. Tilliten mellom Barack Obama administrasjonen og Israel nådde sitt endelige lavmål da USA avstod fra å legge ned sitt veto mot en anti-israelsk resolusjon i FN den 23 desember 2016, men Israel kunne puste lettet ut da Donald Trump ble tatt i ed som president den 20 januar 2017. Donald Trump har i løpet av sine første 16 måneder med makten vist at han er en sann venn og alliert av Israel. En mann som står for sine valgløfter -selv om de blir kritisert eller fordømt av de ledende makter i Europa. Selv Norge og Høyre/Venstre/Frp regjeringen stiller seg sammen med de som kritiserer den amerikanske presidentens modige beslutninger om Israel og Midtøsten. Når president Trump i går tirsdag under sin tale meddelte at han trekker USA fra Iran-avtalen er det bare nok et skritt i retning av en profetisk konflikt i Midtøsten.

Mot tredje verdenskrig eller Gog krigen?

Flere tror at Gog krigen som er omtalt hos profeten Esekiel nå er rykket nærmere, og mye kan tyde på at vi nærmer oss nok en profetisk krig. Gog krigen? For øyeblikket er som kjent situasjonen spent mellom Israel og Iran (Persia i Esekiel kapittel 38 og 39) Iran har en forholdsvis stor styrke som kjemper sammen med Russland, Hizbollah og regimestyrker i Syria. Israel har flere ganger gjennomført militære angrep mot iranske styrker og baser i Syria gjennom det siste året, og på et eller annet punkt vil Iran måtte gjengjelde angrepet. Etter at president Trump nå har valgt å skrote atomavtalen med Iran, er det mange som tror at en militær konfrontasjon med Iran er uunngåelig. Det israelske nettstedet Debka.com har i dag en artikkel som antyder at vi nå ser begynnelsen til en større militær konflikt mellom Israel/USA og Iran/Syria/Hizbollah. Den israelske statsministeren har i de siste månedene vært flere ganger i samtale med den russiske presidenten i et forsøk på å presse Moskva til å holde Iran i ørene. Så langt har samtalene mellom Israel og Moskva ikke ført til annet enn en viss irritasjon i Kreml. Midtøsten er nå ei heksegryte hvor alt kan skje.

Sjekk ut den aktuelle videoen under

https://www.youtube.com/watch?v=yS2V972UHN8

 

29 tanker om “President Donald Trump kan bety at mektige profetiske tider ligger foran oss

 1. Dette er viktig informasjon fra redaktøren av Søkelys – dette kan jeg skrive under på.
  De fleste kjenner til den nattlige opplevelsen jeg fikk 10. april 2016. Etter som tiden går ; virker det på meg som Donald Trump kan være Antikrist. En amerikansk president skal ikke gå rundt og lyve stadig vekk – samt å skryte av at han er så kjent at han kan ta ukjente kvinner i skrittet uten at de reagerer. Om jeg hadde gjort det samme ; ville jeg blitt varetektsfengslet umiddelbart. Han har også uttalt at han ikke har noe behov for å be til Vår Herre.
  Om mine påstander er riktige ; så vil Donald Trump sitte ved makten frem til juli 2020. Da blir han avsatt – og visepresident Pence overtar trolig. Han skal være en sann kristen og bunn solid mann. Samme år skal det også avholdes presidentvalg i USA. Videre tror jeg at den virkelig hårde trengselstiden starter ved årsskiftet 2020 / 2021.
  Men som før skrevet : Yeshua selv oppfordrer oss til å studere profeten Daniel og forstå hva vi leser der om endetiden. Det er dette jeg har forsøkt på i over 30 år – kanskje har jeg lykkes…

  1
  11
 2. Ja tiden for bortrykkelsen, Den store trengsel/Herrens dag/Daniels syttinde uke kommer nærmere og nærmere. Fryd dere, dere som lever i troen på Jesus Kristus! Han vil utfri dere fra Herrens vrede!

  Ja, den første Gog/Magog krigen står snart for døren:

  https://bibelogtro.wordpress.com/2018/03/14/de-to-gog-magog-krigene-esekiel-38-og-39-forklares/

  Ellers deler jeg ikke synet på at Donald Trump er Antikrist. Dersom vi er inne på amerikanske presidenter vil jeg si at det er mer nærliggende å tro det er Barack Hussein Obama. En fredens mann (vinner av Nobels fredspris uten å ha gjort et slag) som ledet USA bort fra Gud ved å vedta en haug med ugudelige lover (homofili/abort etc). I tillegg til denne atomavtalen som var en trussel mot Guds utvalgte folk. Han er araber, muslim. Fødselsattester som spriker og mye okkult rundt den fyren. Bibelen antyder at han også er homofil. Det finnes uttallige videoer på nettet som antyder at Michelle Obama er en transe. Selv har jeg ikke lyst til å konkludere, men det er så mye mystikk rundt den personen at jeg får frysninger på ryggen. Det Se bare på det nye portrettet av Barack Hussein Obama. Fullt av okkultisme og symbolikk. Søk på Youtube så får dere se og bedømme selv.

  https://youtu.be/dFfnzdSf32g

  Selv heller jeg mer til at Donald Trump er en slags kong Kyros. En ugudelig konge som Herren allikevel bruker til sitt redskap for å ordne opp idet som mennesker og åndsmakter har rotet til:

  https://youtu.be/xzuxTEq-plE

  4
  7
  • Richard: “Den store trengsel/Herrens dag/Daniels syttinde uke kommer nærmere og nærmere.”

   Daniels sytti årsuker starte i år 455 da murene i Jerusalem ble påbegynt restaurert.

   Denne profetien i “jødenes åpenbaringsbok” omhandlet Jesu fremtreden i år 29 evt. da den 69. uke av de 490 årene begynte. Det er derfor det står at “jødene gikk i forventning”.

   “Midt i den siste uken skulle den salvede ryddes av veien” for jødene (år 33). Det var da Jesus døde.

   Til slutt i uken “gjør han slutt på slaktoffer og grødeoffer”, heter det i denne profetien i Daniel 9. I år 70 evt. ble Jerusalem med tempelet ødelagt, og ingen flere ofringer kunne finne sted der.

   7
   1
 3. Hvorfor ikke endre navn på søkelys til frykt.no, krig.no eller dommedag.no??

  1
  7
  • Hvorfor har du noe å frykte og hvorfor frykter du krig eller dommedag?
   Profetiene har en svært sentral plass i Bibelen, både i det nye og det gamle testamentet, og uten profetier ville vi hatt en Bibel uten fremtidsperspektiv og håp. Den som tror på Jesus har intet å frykte. Den som ikke tror på Jesus bør frykte, for en ting er bombesikkert, for hver eneste dag vi våkner opp om morgenen, er vi rykket litt nærmere den morgenen vi ikke våkner opp.
   Skriften sier at det er menneskets lodd å dø og deretter dom.
   Derfor bør vi alle beskikke oss å få et rett forhold til Gud.
   Dette rette forholdet får vi gjennom å ta i mot Jesus Kristus som Herre og frelser, og overgi våre liv og fremtid til Ham.

   11
  • Takk for svar. Jeg har tatt i mot Jesus som min Frelser og Mester, og frykter intet. Men, poenget er at det blir litt vel mye negativt fokus, syns jeg.
   Enten er det krig, Trump, falske profeter eller en viss forvirret bussjåfør eller hans minst like merkelige fiende.
   Hva med noen gladsaker?:-)

   1
   6
  • Vel. Hva er en gladsak da? Det profetiske ord er en gladsak. Ikke glem hva Jesus sa: Luk 21,28 “Men når dette begynner å skje, da rett eder op og løft eders hoder! for eders forløsning stunder til.” Vi ser i dag at verdens-situasjonen minner svært mye om det Jesus sa:
   I forkant av det siterte verset advarer Jesus oss om følgende fenomener: 1. Falske Messias gestalter som vil si at de er Jesus (Luk 21,8)
   Krig og opprør (bli ikke skremt) (Lukas 21.9)
   Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, (borgerkrig-verdenskrig?) Lukas. 21.10
   Store Jordskjelv, hunger, pest og forferdelige ting og tegn fra himmelen. (Lukas 21,11)
   Forfølgelse og martyrium. (Lukas 21,12)
   Vi skal bli forrådt av selv våre nærmeste (Luk 21,16)
   Vi skal hates av alle folkeslag. (Lukas 21,17)
   Dette er gjengjeldelsens dager (Luk 21, 22)
   Tegnet med den jødiske nasjonen. (Lukas 21,24)
   Tegn i sol, måne og stjerner og engstelse blant verdens barn. (Luk 21,25)
   Folk skal falle i avmakt, redsel og gru over det som skjer. (Luk 21,26)

   Luk 21,28 Men når dette begynner å skje, da rett eder op og løft eders hoder! for eders forløsning stunder til. !!!
   Rent personlig oppfatter jeg profetordet og ordene om endetiden som en virkelig gladsak.fordi det betyr at sommeren kommer og Herrens komme er nær.
   Hva kan være en større gladsak enn ordene som minner oss om at Jesus gjenkomst nærmer seg og at vi snart skal se Ham ansikt til ansikt? Dette er virkelig herlighetsteologi! Tenk å se Jesus face to face for å være i Hans nærhet for alltid. Det er virkelig herlighetsteologi det!

   Man kan selvfølgelig glede seg over at den eller den evangelisten har fått ti tusener til å rekke opp hendene for å ta i mot Jesus i et møte i Afrika eller India, eller raportere om at Svein Magne Pedersen har helbredet ei dame med vondt i magen eller fått ei stoppa klokke til å gå igjen -slik Norge i dag stadig rapporterer. Men er det virkelig sant eller er det en måte å samle inn penger på?
   Hva legger du i en gladsak?? At en kristen vinner i lotto? Eller at det skrives noe som får oss til å le.
   I såfall er dette en gladsak: https://www.youtube.com/watch?v=3aVvDQyJmnQ
   Morsomt er det, men gir det sann glede?

  • Det som er sannheten er at alle mennesker må forynnes til tro. Troen er en Guds gave og gjerning som kommer av hørelsen av Kristi Ord. Da skjønner man at det er ikke likegyldig hva vi hører. ingen har blitt kristen av manns vilje, men det er en Guds gjerning. Det handler om å se lyset i evangeliet. Denne verdens gud har forblindet de vantros sinn slik at herligheten i evangeliet ikke lyset fram. Så dette er ikke noe vi råder over, men alene Gud.

   Står at vi er utvalgt etter Gud Faders vile og står også at Gud vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

   Så viktig at evangeliet lyder rent og klart slik at mennesker kan forkynnes til tro og bli frelst.
   Ingenting står tilbake fra Guds side, men problemet er vår vantro.

   Og det er ikke alle som skal forkynne evangeliet. Er så viktig at dem er utrustet av Gud og har Guds lys og åpenbaring i det de driver med, hvis ikke leder de flokken vill.

   1
   5
  • Det som er sannheten er at alle mennesker må forynnes til tro. Troen er en Guds gave og gjerning som kommer av hørelsen av Kristi Ord. Da skjønner man at det er ikke likegyldig hva vi hører. ingen har blitt kristen av manns vilje, men det er en Guds gjerning. Det handler om å se lyset i evangeliet. Denne verdens gud har forblindet de vantros sinn slik at herligheten i evangeliet ikke lyset fram. Så dette er ikke noe vi råder over, men alene Gud.

   Står at vi er utvalgt etter Gud Faders forutviten og står også at Gud vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

   Så viktig at evangeliet lyder rent og klart slik at mennesker kan forkynnes til tro og bli frelst.
   Ingenting står tilbake fra Guds side, men problemet er vår vantro.

   Og det er ikke alle som skal forkynne evangeliet. Er så viktig at dem er utrustet av Gud og har Guds lys og åpenbaring i det de driver med, hvis ikke leder de flokken vill.

  • Sitat Olaf: ” Men, poenget er at det blir litt vel mye negativt fokus, syns jeg.”

   Ja, “la oss få sove litt til” Kjell.Du skjønner det passer så dårlig med disse nyhetene akkurat nå.”Jeg har kjøpt fem par okser og skal ut og prøve dem. Vær så vennlig å ha meg unnskyldt.” La oss heller ta opp disse krisegreiene senere…

 4. Trumps «friske pust» i Midtøsten er utvilsomt motivert av innenrikspolitiske forhold. Det er viktig for ham å beholde støtten fra sin velgergruppe, få fokus vekk fra sexskandaler osv.

  Bøker og rapporter fra Trumps innerste krets i Det hvite hus forteller om stabens daglige brannslukking for å minimere alle potensielle skader han forårsaker med sin manglende kunnskap, sin impulsivitet og ekstreme selvopptatthet. Og seriøse nyhetsmedier kan nå dokumentere i snitt ni usannheter/løgner fra ham hver eneste dag.

  Dette skaper sterkere polarisering enn noen gang og litt av hvert å styre med i det amerikanske samfunnet.

  Problemet er imidlertid at hva verdens mektigste nasjon gjør utenrikspolitisk, får store følger for alle andre nasjoner.

  Faren for at Trumps infantile oppførsel legitimerer andre politiske villstyringer i mindre siviliserte land er stor. Ved å trekke seg fra internasjonale avtaler som er inngått etter grundige overveielser og lange forhandlinger om felles beste, og isteden velge enkle, populistiske innenrikspolitiske løsninger, raserer han viktige deler av grunnlaget for moderne velferd, verdensomspennende handel og kontakt, innovativ produksjon, politisk stabilitet osv.

  Risikoen er stor for at et presset Iran må gjøre som Nord-Korea: utvikle atomvåpen for å komme i forhandlingsposisjon. Dermed vil sunnimuslimene i Saudi-Arabia kaste seg inn i atomkappløpet. Og så videre.

  Forstår at marginaliserte utgrupper lar seg forføre av hans konspiratoriske hets av demokratiske systemer, liberale, humanistiske verdier og innbilte samfunnseliter. Ser også at endetidslengtende kristenkonservative lar seg forblinde av hans underholdende annerledeshet og forakt for fornuft, modernitet og informasjon. Hans personlige umoral spiller ingen rolle for dem som bokstavelig talt forguder ønsketenkning og fri fantasi og er eksperter i å tolke mening og forbindelser der ingen slike er. Trump oppfyller etter deres mening de bibelske profetier om en verdenskollaps på samme måte som Taze Russels garanterte advarsler om 1875 og alle andre dommedagsprofeters feilslåtte spådommer gjennom tusenvis av år.

  Donald Trump er ikke en klok leder som gjør folks tilværelse bedre.

  3
  6
  • Trist at kristne støtter Trumps dumhet og lar sin overtro på Jahves hensynsløse plan om et ufravikelig ragnarok få overstyre naturlige instinkter om å avhjelpe menneskelig lidelse her og nå.

   1
   6
  • Mye bedre med kommunister som Stalin, Pol Pot og Mao, Arvid. Noen hundre millioner torturerte lik i grøften må vi jo bare regne med som collateral damage. Forbud mot kristendom fra sosialister som ser “religion som opium for folket” likeså.

   PS.
   Er dere mange i undergravingsredaksjonen på hellgdagene Arvid? Hvordan er kontakten med Venezuela for tiden? Jeg mener – den siste kommunistiske bastionen som nå revner.

   PPS.
   At Trump bidrar til fred mellom Nord-Korea og Sør-Korea er bare no’ drit vet du. Hva skal venstreside by på uten krig, ufred og vaskekte revolusjoner..?

  • Morsomt å lese når «Josef» viser sitt sanne ansikt i stråmannargumentasjon og forblommede karakteristikker av ideologier svært få, om noen, forsvarer. Håper skriveriene gir den aldrende bladfyk glede. At det er godt atter en gang å kjenne ungdomstidens sødmefylte pasjoner mot tankemotstandere få bruse uhemmet i årene?

   Josef fremstår som en i sannhet ideologisk krigfører, en teokratisk geriljahøvding med bibelvers i patronbeltene. Håper det begrenser seg til teologisk kampsport som her og ikke i politisk praksis.

   Blir for øvrig nysgjerrig på når Josef, den allvitende, selv tror Jesu vil komme tilbake og endetidsslaget vil stå. Forstår at de færreste våger seg på nøyaktige tidsangivelser for ikke å ende i skammekroken sammen med alle andre som har tolket tegn og gjettet feil. Men en så belest praktiker som Josef har kanskje en fornemmelse av et omtrentlig tidsforløp? Vil «snart» si i løpet av fem, femti eller fem hundre år fra nå, liksom? Vil han selv få oppleve det i dette livet ?

   Gleder meg til svaret. Takker Josef for underholdning og inspirasjon ved å parere med hans eget retoriske hovedgrep, en ellipse:

   1
   6
  • På seg selv kjenner man andre, Arvid.

   For øvrig sier Bibelen at “ingen kjenner dagen og timen”. At vi derimot vet at vi lever i de siste dager siden 1914 vet vi. Vi skulle kunne lese tidenes tegn, og i 1914 startet verdenskrigen da “folk skulle reise seg mot folk” globalt med en industriell kraft ingen tidligere hadde sett maken til.

   Samtidig sier Jesus på spørsmål fra disiplene at den generasjon som hadde liv under dette utbruddet av endetiden ikke skulle forgå helt før enden kom.

   Jeg kan ikke forstå dette annerledes enn at det når enden kommer fortsatt må leve mennesker som var født i juli 1914 eller tidligere. Det er ikke så mange titusener tilbake av disse, som nå er 104 år eller eldre.

   Stemmer dette står vi like foran Jesu apokalypsis, noe som også er naturlig å se ut fra andre av tidens tegn. Gud “skal ødelegge de som ødelegger jorden”, og snart er det ikke stort mer tilbake å ødelegge.

   Så jeg får si som alkoholikeren – den som har lever får se…

 5. Arvid: “Donald Trump er ikke en klok leder som gjør folks tilværelse bedre.”

  Mye bedre med Hillary og Obama, Arvid. 70 000 ihjelbombede og lemlestede libyske barn og voksne er bare pytt pytt for de blodrøde…

  6
  1
  • Aner ikke hva «de blodrøde» mener, men for sannhetssøkende, velmenende mennesker vil ingen vanstyrer kunne rettferdiggjøres av andres forferdeligheter. De endetidstroende vil derimot bejuble alle politiske endringer som oppfyller gamle spådommer uten hensyn til menneskelig lidelse. Ja, de fremskynder gjerne utviklingen mot jordens sammenbrudd. Gud er stor!

   1
   6
  • Arvid: ” Gud er stor”.

   Ja, men er det ikke Allahu Akhbar det heter på nynorsk? De med Fredens religion” mener jeg…

 6. “Arvid” og andre nick liker ikke Bibelens profetier om at krig og lidelser går rett forut for Guds utfrielse som et vesentlig tegn for alle som tror.

  Det skjønner jeg godt. “For dem er dette en duft fra død til død, det som for oss er en duft fra liv til liv”, som Bibelen så treffende uttrykker det.

  Den ikke-kristne Arvid forstår ikke at selv om en operasjon på et sykehus er både skremmende og smertefull, må i blant slike inngrep til for å hindre livstruende sykdommer å utvikle seg. Slik er det også med verden.

  Derfor forstår ikke hedningene følgende skriftsted:

  “Når dere ser alt dette onde skje så rett dere opp og løft deres hoder, for deres forløsning stunder til”.

  7
  2
  • Jo da, Bibelen inneholder en fantastisk samling poetiske vers som kan tolkes på mange vis.

   Forstår at Josef elsker selvrettferdige motstrømsmenn, hater blodrøde globalister (tidligere kalt «jødemafiaen») og lengter etter trengsler! Regner imidlertid med at han er en aldrende doktor Allwissend som bare får oppleve endetiden i sin egen seng. Heldigvis.

   Josef og hans trosfeller må bare ikke la religiøse anfektelser ødelegge livet for andre. Det er det dessverre altfor mange som allerede har gjort – og fortsatt gjør. Dessverre.

   1
   6
 7. Vel, “Josef”; da har du og Arvid minst en ting til felles, og det er at dere er ikke-kristne.
  Hvordan passer Joh 3,16, “for at hver den som tror på Ham skal ha evig liv..”, med din kamp, sammen med 10.000.000 andre jehovas vitser, om kun 144.000 ledige plasser i paradis?

  • For ikke å snakke om adventistene, som mener de er de eneste med den rette lære, og har krav på de samme plassene i paradis.

   Mvh RJ

  • Sitat Olaf: “Hvordan passer Joh 3,16, «for at hver den som tror på Ham skal ha evig liv..», med din kamp, sammen med 10.000.000 andre jehovas vitser, om kun 144.000 ledige plasser i paradis?”

   Da har du nok ikke fulgt med i timen. Det er et begrenset antall kvinner og men – 144000 – som skal til himmelen. I tillegg er det “en stor skare som ingen kunne telle” som skal få bebo jorden med evig liv som mennesker.

   Med “Jehovas vitser” mener du kanskje Vakttårnet. De har ikke jeg noe med å gjøre. Jeg vitner for skaperen Jehovah, noe som står beskrevet i bibelen. Jeg forkaster ikke bbelen selv om noen som påstår seg å følge den er falske. Hverken om de kaller seg “Olaf” eller “Jehovas vitner”.

 8. Veldig tankevekkende artikkel Søkelys. Vi lever i spennende tider og mange kristne er ikke klar over å nær vi er Jesu gjenkomst.
  Det er virkelig viktig å leve rett i disse tider og ha øynene rettet på Jesus Kristus som er veien og sannheten og livet.
  Vi trenger tydelige røster i denne tiden, og Søkelys er ikke redd for å uttrykke et klart og tydelig røst.
  Jeg ser at det er enkelte spottere her. Men Guds folk hører basunens lyd og gjør seg rede til å møte brudgommen som kommer snart.
  Amen og Maran ata!

  • Ja, og Ordet vil holde oss på sporet 🙂
   Ellen skriver at mange kristne ikke er klar over at vi er så nær Jesu’ gjenkomst.
   Hvorfor er det slik… Forkynnes det i menighetene? Eller finner man det kun på nett snart?

Det er stengt for kommentarer.