Politiet har henlagt anmeldelsen av Svein Magne Pedersen -og mange gleder seg

Anmeldelsen mot Svein Magne Pedersen er blitt henlagt og dette gleder både Kristen Koalisjonen Norge og de mange som har stått sammen med den velkjente Vennesla evangelisten i forbønn etter at avisen VG tidligere i høst kjørte en omfattende kampanje for å sverte Pedersens virksomhet. En som gleder seg sammen med Svein Magne Pedersen er Jan-Aage Torp i Kristen Koalisjonen som førøvrig er under sterke angrep fra ekstreme krefter i Human-etisk forbund for sitt engasjement omkring norsk barnevern. “Det er en glede for KKN at Politiet har henlagt saken mot Svein-Magne Pedersen som melder dette imorges på sin Facebook-side. Det var KKNs leder Jan-Aage Torp som bisto Pedersen i april 2018 med å engasjere høyesterettsadvokat John Christian Elden.

«I dag fikk vi en gledelig nyhet fra vår advokat John Christian Elden: Politiet hadde henlagt Helsetilsynets anmeldelse av oss angående Alternativ behandlingsloven. Helsetilsynet hadde anmeldt oss for brudd på denne loven i forbindelse med forbønn for syke og at vi proklamerte og forkynte vitnesbyrd fra mennesker som var blitt helbredet. Det var ikke tvil hos politiet: Her var det ikke snakk om noe straffbart forhold. Derfor ble saken henlagt den 18. desember i år», meddeler Svein-Magne Pedersen i en Facebook-post lørdag 22. desember. Dermed har Pedersen så langt skåret en viktig seier i kampen mot dem som bruker alle krefter på å forsøke å sverte evangelisten.

19 tanker om “Politiet har henlagt anmeldelsen av Svein Magne Pedersen -og mange gleder seg

 1. Søkelys: ” Halleluja!”

  Som er en sammentrukket kortform der “j” er første bokstav i “Jehova” og “a” utgjør siste bokstaven. “Hallalu” betyr “pris”. Vi sier altså her “Pris Jehova” – “halleluja”.

  3
  1
  • Jeg skulle akkurat til å etterlyse deg JV og så skrev du nettopp. Men kan du ikke bare skrive under det vanlige navnet?

   3
   2
  • JVen er sannsynligvis en fersonlighetsforstyrret transvestitt. Ikke første gang vedkommende skjuler seg bak et kvinnenavn.

   2
   2
  • Birgir da..
   HVIS så, er det ikke vår sak. Vi har en oppgave, velsigne hverandre. Det kan være mye rart med hvem som helst her inne. Bare Gud vet.

   2
   1
 2. Ikke noe galt i at man ber for hverandre altså. Men jeg er redd dette bare er et nytt kapittel i ateistenes kamp mot troende ikke-muslimer. Slik har taktikken deres vært hele veien. Det er derfor bare å avvente neste anmeldelse som skal bidra til å uthule vår kultur.

  I mellomtiden kan det være lurt å være smartere enn de ugudelige, og lese lover og regler så man holder seg trygt innenfor alt som heter helselover,

 3. Tydelig svært viktig for Torp å skryte av egen “innsats” ?
  Torp, Pedersen, Sæle og Hanvold er en mafia i den ytterste fløy av den mørke pengekjære karismatiske krok. De støtter hverandre ubetinget i ett og alt. En guffen gjeng?

  3
  3
  • De er tvilsomme, men gjør nok ikke noe som er i strid med straffeloven. Folk må ha lov til å være kritiske til virksomheten til disse fire lederfigurene i kristen-Norge. Disse fire har tilsammen betydelig støtte i kristen-Norge. Det er helt klart mye man kan sette fingeren på når det gjelder denne firerbanden, men de har skarer av kristne som støtter dem i alt de gjør fordi at de er frittalende røster som ikke er redd for å fronte det som er politisk ukorrekt å mene.

   2
   2
  • Torp: “faktisk viktig å feire også at det var KKN som ordnet alt for Svein-Magne da han trengte advokat. Vi formidlet kontakten og avtalen med høyesterettsadvokat John Christian Elden. Det er fort gjort å glemme i etterkant”

   Stig ned av din høye hest nå Torp, ellers er jeg redd du ramler av og slår deg skikkelig snart.

   Jeg er dessverre ikke sjokkert. Det blir verre og verre.
   Jeg har folk rundt meg som tror på alt Sæle, Hanvold, Pedersen og Torp sier. Og på ingenting av det Hannah sier.

   Alt kommer for en dag snart. (Ja, de gjør OGSÅ mye bra, hvis noen lurte på om jeg ikke synes det. Men..)

   2
   1
 4. Ja , Hannah
  Jeg begynner å undre meg over det du skriver. Er DU også ett av de uhyre mange dekknavn denne JV-en benytter ?

  Men dette ser Kjell om han sjekker IP-ene !

  1
  2
  • Jeg har ventet at du kom til å reagere Ture 🙂
   Ja jeg er nok den samme gamle Hannah. Jeg har ikke noe med om noen kommentarer fra JV blir slettet. Men jeg har lov til å bli lei meg. Nok om det. Sjefen bestemmer.
   Og jeg husker ikke lenger hva JV skrev… Bare at det endelig var litt humor her. Tipper flere også her så at han kom med en god en.
   Jeg håper den kommer på trykk igjen. Fordi jeg mener siden her er for alle.
   Men nå glemmer vi -igjen Ture, å holde oss til saken ovenfor, som redaktøren skrev. Men jeg kommer ikke på noe å skrive…….

   Jo 🙂 En gang skrev jeg her at Svein Magne Pedersen har skrevet ei bra bok “Snart kommer Jesus”. Men etter å ha lest bibelogtro.wordpress.com med enda grundigere bibelundervisning om det, vet jeg nå at jeg ble feilundervist i noe fra boka. Husker ikke hva. Ellers er boka veldig bra, den er proppfull av bibelvers. (men alle som har lest den bør sjekke bibelogtro). Bibelogtro.wordpress.com har artikler virkelig verd å lese. Og Ture, for Hannah sin skyld -fordi jeg tenker på dette ofte, vær så snill å les de artiklene der jeg har anbefalt deg. Om Herrens dag osv. Juleklem fra Hannah.
   (synes ikke det var gøy å bli sjekket (jeg vil jo bare være anonyme gamle Hannah på 102år) please Ture ikke vær så mistenksom

  • Ture Andersen: “Beklager : Hannah . Du er sjekket og er den du er ! Takk for det.”

   Tankepolitiet passer på oss. Takk for det.

   4
   1
 5. At Vår Herre kan helbrede mennesker ved at vi ber om det ; er en sannhet. Det har jeg selv fått erfare. Så langt jeg skjønner ; vil norske myndigheter nekte Pedersen å fortelle om at folk er blitt helbredet etter forbønn fra ham. Dette er riv ruskende galt ; mener jeg.

  Men å gjøre seg rik på slik bønnetjeneste – er en helt annen sak.

  3
  2
 6. Det er viktig å merke seg at han fortsatt er mistenkt for store økonomiske misligheter; India, Canada… Og det er DET som er det alvorlige her!

 7. Kristen Koalisjon Norge, som Torp fronter er ikke registrert i Brønnøysund. Hvem får da pengene dersom man overfører til det oppgitte kontonr eller vippser? Jan-Aage Torp står vanligvis oppført med kr 0,- i likningsinntekt(kr. 38.000 i 2017). Hvordan kan han leve av det?

  Nå har vi avslørt Jan Hanvold, og er godt i gang med Svein Magne Pedersen. Det neste må bli å få frem sannheten om “pastor” Torp. Lever han av midler donert av ulike givere, som er undratt beskatning?

  Tenker at tiden er overmoden for at vi lar Skatteetaten, Økokrim og Innsamlingskontrollen få ta en gjennomgang av Torp og KKN.

  En uggen gjeng, som blir forsvart med nebb og klør av sleipe Finn Jarle Sæle, hvis sønn har tjent seg rik på pyramidespill og datter livnærer seg på nettdating, inklusive homofil dating.

  • Ja slik er det altså i denne delen av kristenheten. Man får bare advare alle en møter mot å nærme seg dette.

 8. Jeg hadde uventet besøk av Svein M i 2006. Jeg serverte ham smørbrød med laks og reker. Hadde jeg visst der jeg vet nå, skulle han fått tunfisk og surstrømning?

Det er stengt for kommentarer.