Planlegger Russland og Kina et “Pearl Harbor nr 2” mens USA og Europa er nede for telling av Corona?

Mange gjør seg sine tanker om hva som egentlig ligger bak Corna viruset og det som har skjedd. “Make America great again” var president Trumps slagord foran valget i 2016. Etter litt over tre år med Donald Trump i president-stolen, er USA og Europa nede for telling etter at et dødelig virus er sluppet løs over oss. Finansmarkedene verden over og børsene skjelver. Folk mister jobben i et dramatisk tempo og den amerikanske sentralbanken printer opp dollar ut av tynn luft for å dele ut til grådige forretningsfolk og millionærer i form av enorme krisepakker. Samtidig som milliarder av dollar deles ut til CEOer og griske selskaper som kvitter seg med stadig flere ansatte, må amerikanske menn og kvinner søke sosialhjelp. Har Russland og Kina en plan bak det hele? Noen sier ja og tror at et angrep på USA kan være målet for Russland og Kina. Et Pearl Harbor nr 2.

Verden er i krise og kanskje noen utnytter situasjonen med et svekket Vesten.Se videoen og si gjerne din mening

7 tanker om “Planlegger Russland og Kina et “Pearl Harbor nr 2” mens USA og Europa er nede for telling av Corona?

 1. Nei, nei, nei. Det er selvsagt virkelighetsfjernt svada. USA er ikke nede for telling. Selv om landet som resten av den vestlige verden er rammet av virus, er USA så mektig og slagkraftig at de har enorme ressurser til å avskrekke verden og Kina. Et hangarskip med tilhørende skip og fly, har en så sterk slagkraft at de kan sende Kinas byer og Beijing tilbake til steinalderen om de så ville. Denne “nedsnakkingen” av supermakten USA handler om hat mot USAs president Trump som har fått tilbake gudsfrykt og patriotisme i ledelsen og store deler av landet.

  • USA er nede for telling, økonomien har kollapset, millioner av amerikanere kastes ut i fattigdom. Tallet på hjemløse kommer til å bli mangedoblet. Folk er bokstavlig fengslet i sitt eget hjem.
   Alt har raknet i rakett-fart.
   President Trump ønsket å gjøre Amerika stort igjen, problemet er at folk ønsker å være store og stolte av sin nasjon, men uten Gud. Fremdeles myrdes barn i mors liv, fremdeles skriker nasjonens mennesker om gay-pride og lever i lovløshet.
   Nasjonen må for å være virkelig stor vende tilbake til røttene sine, gudsfrykt, respekt for Guds bud og lov -og det kreves omvendelse. Jeg ber og håper at Donald Trump og det amerikanske folk går på kne for Gud i denne tiden.
   Gud velsigner ikke en nasjon fordi folk setter sin lit til sin egen militære styrke, men en til en nasjon og ledere som setter sin lit til han. Jeg tror at Gud har satt Trump der for sin hensikt og plan.

  • Det kommer ikke noe nytt verdensdominerende rike etter USA. Dette syvende og siste verdensriket i jødenes åpenbaringsbok Daniels profeti blir historiens siste og skal “gå levende ned i dødsriket” for Guds mektige hånd.

Det er stengt for kommentarer.