Abortmotstandere saksøker Michigan Guvernør Gretchen Whitmer og Detroit for å misbruke Corona-loven ved å forby anti-abort-demonstrasjoner utenfor abortklinikker

American Freedom Law Center har på vegne av amerikanske abort-motstandere gått til søksmål mot Michigan guvernør Gretchen Whitmer og Detroit etter at disse har tatt i bruk Corona-lovene for å hindre fredelige demonstrasjoner og bønn utenfor byens abortklinikker. Bakgrunnen for søksmålet er at myndighetene har arrestert og fjernet en rekke abortmotstandere som på god avstand fra hverandre og andre markerte motstand og ba mot fosterdrapene som fortsetter som før på tross av at helsevesenet ellers befinner seg i krise, melder Christian News Network

Fosterdrapene tar ikke pause tross Corona-pandemien.

Det er abortmotstanderne Andrew Belanger, Justin Phillips, og Cal Zastrow som gjennom American Freedom Law Center har gått til sak mot myndighetene som blir anklaget for å misbruke Corona-lovgivningen for å kriminalisere abortmotstandernes ytringsfrihet og rett til å demonstrere mot drap av ufødte barn. Det 24 mars at guvernør Whitmer vedtok en ny forskrift i forbindelse med den pågående Corona pandemien. Mens de fleste virksomheter og bedrifter er lukket som en følge av nedstengningen, har guvernøren nektet å beordre Michigans  drapsklinikker i å stenge på tross av at helsevesenet eller befinner seg i full krise. “Mens man stenger ned alt annet er det tydeligvis viktig for guvernær Gretchen Whitmer at kvinnene fortsatt skal ha mulighet til å avlive sine egne barn,” sier abortmotstanderne som i etterkant av de nye forskriftene omkring Corona-pandemien har opplevd at politiet har satt foten ned for alle former for markeringer mot abort. Blant annet har politiet pågrepet abortmotstandere blitt arrestert mens de satt alene på en benk med plakater i nærheten av en abort-fasilitet og ba for det ufødte liv. Også abortmotstandere som har alene har spasert på fortauet utenfor abortklinikkene har blitt arrestert eller bortvist av politiet som viser til Corona bestemmelsene.  “Fordi abort-klinikkene forblir åpne i Michigan på tross av Corona pandemien påroper abortmotstandere seg drevet av sin samvittighet til å vitne og ta del i fredlige markeringer og ta i bruk ytringsfriheten på fortau på utsiden av abortklinikkene i delstaten. American Freedom Law Center mener at delstaten gjennom forskriftene om Cowid-19 viruset i realiteten kriminaliserer abortmotstandere og kristnes rett til å ta i bruk sin grunnlovsfestede rett til ytringsfrihet -og advokatene i Freedom Law Center mener at delstatens guvernør i realiteten har vedtatt en forskrift som er i strid med grunnlovsfestede rettigheter og at de misbrukes for å undertrykke kristne.

Den kristne artisten Darrell Mansfield har i flere låter, deriblant i sangen “Mission” skrevet dette om abort og djevelen: “Han var der i dødsleirene, en venn av Hitler i den andre verdenskrig, nå er dødleirene abortklinikker, han dreper deg, han dreper meg,” skriver Mansfield i sin låt

2 tanker om “Abortmotstandere saksøker Michigan Guvernør Gretchen Whitmer og Detroit for å misbruke Corona-loven ved å forby anti-abort-demonstrasjoner utenfor abortklinikker

 1. Alt er et nøye redigert spill fra de ateistiske globalarkitektenes plan. Dette står nøye beskrevet i deres manualer – Agenda 2030 m.fl., samt så tidlig som i skrifter fra Arbeiderpartiets mål allerede i 1920-årene. Godt fulgt opp i Gro’s visjonære stortingsmeldinge fra 1970-tallet.

  Det dere må skjønne er at globalelitens hovedfiende nummer en er kristendommen med sin hang til Israel, Gud, Konge og FEDRELAND. Eneste grunn til at eksempelvis Israel er blinket ut som statlig mobboffer er nettopp at nasjonen rommer religiøst arnested for nettopp jødedom, islam og kristendom. Ved å få de ulike etniske gruppene i dette området til å utrydde hverandre fjerner man det største hinderet for New World Order.

  Hvorfor? Jo fordi en ødeleggelse av disse store verdensreligionenes viktige tilbedelses- og opprinnelsessteder uten at noen guder kommer på banen for sine respektive tilbedere vil resultere i at tilhengernes trosgrunnlag forsvinner som dugg for solen. Da ligger globalistenes vei for virkelig overtagelse av hele kloden – Agenda 2030’s uttalte mål.

  Hvorfor tror du at norske og utenlandske topp-politikere bærer Agenda 2030’s farverike nål i jakkeslagene akkurat nå? Jo de føler at tiden er moden for deres verdenskupp, og at det ikke er mulig å vente lenger fordi nasjonalister sniker seg inn på dem for hver dag som går. Vi er vitne til Satans forsøk på verdenskupp fra orkesterplass.

  DERFOR er det bare kort tid igjen til Guds store dag – DOMMEDAG. Den som har forstand, bruk den NÅ! Snart er det for sent.

  • Mye rett i det du skriver Josef.. Mye sant og viktig. Bruk anledningen og forstanden nå.
   Det vil komme en dommedag..

Det er stengt for kommentarer.