Perry Stone om big-techs hykleri etter bannlysningen av konservative røster

Donald Trump og konservative røster er som kjent blitt bannlyst av Twitter, Facebook og andre CCP kontrollerte sosiale plattformer, angivelig fordi de oppfordrer til vold. Samtidig er det ingen av disse plattformene som har bannlyst dem som satte fyr på en føderal rettsbynging eller terrorgruppen Al Qaida for å nevne noen. De sosiale mediene er kontrollert av krefter som er livende redd for den informasjon som vil bli lekket -som kommer til å avsløre virkeligheten bak den rådende elite. Det faktum at Antifa og terrorgruppen Al Qaida fremdeles kan poste hva de ønsker på Twitter og Facebook, mens fredelige Donald Trump og konservative kristne Trump velgere ikke kan, forteller hva slags hykleri som preger Twitter, Facebook og Instagram.

Takk til Perry Stone for å avsløre hvor korrupt dette er blitt. Dette er som å være tatt ut av manualene til Josef Stalin og Adolf Hitler, sier Perry Stone i budskapet under. Verden er i tvunget Covid-19 lockdown som også innebærer “lockdown” av retten til frie ytringer og enhver av oss som har litt åpenbaring over Guds Ord og tiden vi nå lever i, forstår litt av hva som egentlig skjer. Perry Stone setter her ord på det og enhver kristen bør lytte til ordene og merke seg budskapet og dersom du er ute av stand til å la deg vekkes og skakes av Perry Jones budskap, er det på tide at du bytter ut VG, Dagbladet, TV2 og NRK med Guds ord, bønn og forkynnelse som inneholder åpenbarelse over tiden vi nå lever i. For å få en liten oppvekker på hva virkeligheten er: skriv www. antifa.com i din browser og sjekk ut hvem du ser

 

5 tanker om “Perry Stone om big-techs hykleri etter bannlysningen av konservative røster

 1. Nå har vel faktisk Facebook slått ganske hardt ned på antifa. Prøv f.eks å dele en link til norske Antifa,

  https://antifa.tk/

  det går ikke, det blir automatisk sletta.

 2. antifa=Biden, interessant.
  Ellers var Perry Stone en interessant
  Sammenligningene er så avgjort treffende.
  Det vi ser har skjedd er at de følger håndboka til Hitler og Stalin.
  Perry Stone er vel verd å lytte til

  • De fleste antifa’ere (I USA er antifa en ide, og en bevegelse, ikke en organisasjon med medlemmer, eller ledere.) HATER Biden og stemte antagelig ikke på han, akkurat som man ihvertfall ikke stemte på Hillary. (Finnes massevis av materiale hvor msn oppfordrer til å ikke stemme på noen av dem, og hvor de fremstilles som et mangehodet troll.)

 3. Ordet “hykle” kommer av et ord som betyr skuespill. Hverken Hitler eller Stalin var skuespillere. De var seg selv. Tror det er slik med de som styrer big tech også.

  Noe i Bibelen som det i liten grad blir fokusert på, noe man blir seg veldig bevisst på når man ser hele Bibelen i sammeheng, er hvor utrolig vanskelig det er å gjennvinne “tapt teritorium”. I årevis har jeg følt uhygge når jeg har tenkt på den avkristningen vi har sett i årevis. Jeg har tenkt at hvis Bibelen er sann så vil dette få enorme ureversible konsekvenser. Alt som vi fikk som en konsekvens av kristendommens innflytelse kan forsvinne på et øyeblikk. Slik det har skjedd utallige ganger da store landområder plutselig ble underlagt kommunister, islamister eller andre menneskefiendtlige aktører. Historien kan indikere at det er en slags automatikk i dette. Når den levende kristendommen forsvinner tar noe ondt og uhyggelig automatisk over. Kristendommen ble en gang ansett for å å stå ganske sterkt i Nord Korea. Hva skjedde?

Det er stengt for kommentarer.