Nytt oppslag om Christensens konflikt med Unibuss i Avisa Oslo -mot arbeidsrettssak for Christensen

Den betente saken mellom Unibuss og bussjåfør Jan Kåre Christensen som ventelig vil gå til arbeidsretten -får igjen omtale i Avisa Oslo. Det var mandagens mislykkede forhandlingsmøte mellom Christensen representert ved advokat Josefine Wæstad og Unibuss som er bakgrunnen for oppslaget. Under møtet kom arbeidsgiver med et tilbud om at han kunne få fritak fra arbeidsplikten med full lønn frem til 1 mai 2021, men dette tilbudet har Christensen avslått. I følge advokat Westad er det ikke uvanlig at arbeidsgiver kommer med slike tilbud -og at det viser at arbeidsgiver er redd for å møte oss i en rettssak,” sier Christensens advokat til Avisa Oslo

Avisa Oslos artikkel kan leses i sin helhet  (bak betalingsmur) her

 

 

Facebook Comments

13 tanker om “Nytt oppslag om Christensens konflikt med Unibuss i Avisa Oslo -mot arbeidsrettssak for Christensen

 1. Disse anonyme klagene var kjent som Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.
  ———————
  Trudde han (TF) var slutta med det no.
  Eg håper at JKC får halda fram som bussjåfør.
  Lykke til.

  2
  1
  • Ja, Torstein.

   Gjennom mitt arbeide som hore ved Universitetssykehuset der bussen til Jan Kåre, Torodd og Ansgar passerer hver dag, har jeg erfart at klagerene er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut.

   Torodd bruker denne bussen hver dag mellom Glasgow og London og Ansgar bruker denne bussen hver dag mellom Stavanger og Klepp.

  • Torstein.

   For å kunne klage på en bussjåfør er det en vesentlig faktor som må til for at klagen i det hele tatt skal bli tatt alvorlig:

   Man må ha vært til stede under bussturen.

   Det er to ting som kreves for å være til stede.

   1. Man må vite hvilken bussrute sjåføren betjener.
   2. Man må også tilgjenne gi forhold under bussturen som man kun vet om hvis man har vært på bussen, på bussruten og under den tiden bussjoføren var der.

   Jan Kåre, og her er det bare å google i vei, har aldri oppgitt sin rutetabell og sine vakter i den himmelske blogg, i dette forumet og andre steder. Det er derfor umulig for mennesker som sitter i Klepp, Glasgow, London eller Stavanger å klage på Jan Kåre slik at den blir tatt alvorlig. Det uansett hva den hevngjerrige Randi sier. For hun vet ingenting og forstår heller ingenting. Hennes interresse i Jan er veldig skadelig for saken og to familier.

   Det finnes veldig mange bussruter og Unibuss vakt ordninger i Oslo og man skal være veldig, veldig heldig for å få Jan Kåre som sjåfør og det selv etter lang tids leting blandt Unibuss rutene og vaktene.

  • Torodd Fuglesteg og denne Ansgar Braut kan holde på i årevis, med forskjellige navn og identiteter. Det at Torodd ikke bor i Norge er ikke noe alibi. Slike “klager” droppes på nettsiden anonymt.
   Ut fra forhistorien til disse burde det ringe mange alarmklokker.
   Braut og Fuglesteg kan holde det gående i årevis og siden begge disse har en lang forhistorie som nettroll er det god grunn til å anta at det er disse to som står bak.

  • Jeg synes heller Randi burde slutte med det hun selv gjør mot Berit Christensen.

   I sitt begjær på Jan Kåre har hun truet hans kone Berit Christensen mange ganger. Det seg være drapstrusler og trusler mot hennes skole. Berit har måtte gå med to livvakter blandt lærerene i flere måneder etter at Randi truet henne med å ødelegge hennes ansikt med syre hvis hun ikke forlot Jan Kåre.
   Dette er trusler mot Berit som Berit aldri har fortalt Jan Kåre om. Jan Kåre har aldri bedt om Randi sin sykelige forelskelse i han selv. Tvert i mot har Jan Kåre hele tiden beskyttet sin kone Berit i mot Randi sine sykelige sjalusier. Jan Kåre selv er flau over at Randi er forelsket i han og beskytter sin kone Berit mot Randi og hennes sykelige hat mot hans kone.

   Randi har selv forlatt sin mann og to unge barn i sitt begjær for Jan Kåre. Det er den andre gangen hun har forlatt en mann etter å ha forelsket seg i en bussjåfør. Hun er et sykt menneske som drapstruer og driver med syre trusler mot Berit og andre. Hennes sykelige sinn kjenner ingen grenser.

   Søkelys har selv omtalt Randi og hennes oppførsel ved flere anledninger. Deriblandt der Randi har gitt trekløveret Kjell Andersen, Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg skylden for ting hun selv har gjort i sin sykelige sjalusi mot Berit.

   Randi burde slutte med denne raseringen sin av andre familier og heller bli en mor igjen for sine to unge barn. Hun burde oppgi tanken om å skille Jan Kåre og Berit fra hverandre. Dette er et ektepar som Gud selv har forent.

  • Randi.
   Som Jan Kåre sikkert har forklart deg og som du selv vil finne ut ved å lese Ruter sine hjemmesider, vil kun Ruter behandle klager mot Jan Kåre på de bussturene som Jan Kåre har sittet ved rattet på bussen og aktivt kjørt bussen.

   Da Jan Kåre neppe har sendt sine vaktlister til Ansgar og Torodd hver uke, er det derfor umulig for Torodd og Ansgar å klage på Jan Kåre sin kjøring, personlige hygiene eller hva han lytter på.

   Selv en ekteskapsbryterske, barneforsømmer og sykelig forelsket dame som deg selv forstår dette. Hvis ikke du forstår dette, vil resten av leserene her forstå dette og at du burde vende hjem igjen til dine to barn som trenger deg mer enn Jan Kåre trenger din “hjelp”.

 2. Viktige paragrafer i Arbeidsmiljøloven (AML) er:
  § 4-3 Trakkasering
  §13-3 Diskreminering, pkt 5 religion, Her kommer også Diskremineringsloven inn
  § 13-8 Bevisbyrde (arbeidsgiver)
  § 15-7 Vern ved oppsigelse

  Arbeidsmiljøloven kan leses på nett

 3. Så vidt jeg forstår, ble Christensen oppsagt fra jobben på grunn av anonyme klager fra passasjerer. Dette er en alvorlig reaksjon fra busselskapet. Jeg kjenner ikke jussen så godt, men jeg mener at så alvorlige følger, må de anonyme personene stå frem med full åpenhet. Man må spørre om disse anonyme personene i det hele eksisterer.

  • Odd Gunnar det du skriver har du rett i.
   Men samtidig, man trenger bare komme ut på bussen og kontrollere og observere meg.
   Dette er verdens enkleste sak og kontrollere.
   Dette kunne ikke Per Christian Bing gjøre p.g.a. corona sa han til meg.
   Så kom de på bussen allikevel, og min versjon stemte.
   Hva gjør Per Christian Bing?
   Han prøver å holde den skjult for meg og Diskrimineringsnemda.

   Se her: https://blog.janchristensen.net/2021/01/nr-2811-nye-opplysninger-sendt.html

  • Disse anonyme klagene var kjent som Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. Ingen tvil. Disse terroriserte Christensen under feiden med Torp og gikk langt over streken.
   Dette er deres verk

  • Randi det tviler jeg, dette er noen eldre mennesker som ikke sitter med hedsett på og som ikke har mye tilovers for Jesus og evangeliet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *