Pave Francis avviser at det finnes et helvete

Den romersk katolske paven skal ha avvist ideen om at det finnes et helvete, dette melder blant annet Newsweek. Også en rekke andre nettsteder har i dag pavens utsagn som hovedoppslag. Vatikanet selv benekter at paven skal ha sagt dette, men nyheten er blitt snappet opp av en rekke nettsteder og blir i dag kommentert på et stort antall You Tube kanaler. Den romersk katolske kirke har under pave Francis søkt tilnærming til den karismatiske bevegelsen gjennom menn som Kenneth Copeland og andre forførere som opererer innenfor den karismatiske bevegelsen. 

Flere You Tube videoer drøfter i dag det siste utspillet fra den katolske pave

Facebook Comments

2 tanker om “Pave Francis avviser at det finnes et helvete

  1. Helvete kom som en nødvendighetsartikkel etter at Platon kom med sine falske ideer om at mennesket har en udødelig sjel. For da døde jo ikke de onde heller og man trengte således en plass å gjøre av nettopp de onde.

    Denne fikse ideen omgjør Gud til en sadist og det er derfor lett å skjønne at det er den onde og sadistiske Satan Djevelen – løgnens far – som står bak også denne onde løgnen om Gud.

    Heldigvis har sannheten frigjort alle dem som har oppdaget at selve Bibelen og kirkeprelatenes utlegninger er to høyst forskjellige ting.

    1
    2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *