Siste fra Jan Kåre Christensen: Sammenligner Jan Aage Torp med Judas Iskariot

“Det var sleip å gi meg en advokat, som retten overhode ikke har brydd seg om!,” skriver Christensen på egen blogg

“Judas, forræderen, og Jan Aage Torp er av samme Ånd, da de begge to utleverer rettferdige mennesker til ugudelige mennesker,” er hovedinnholdet i blogger Jan Kåre Christensens påskebudskap. Blogger Christensen som har lidt det ene nederlag etter det andre i norsk rettsvesen ser ikke ut til å være i stand til å legge saken bak seg, og bruker nå alle sine blogger til å sutre over en forlengst avgjort sak. “Hele saken imot meg bygger på løgn, løgn og atter løgn. Da kan en med stor sikkerhet vite hvem som står bak saken imot meg og den Himmelske blogg,” skriver Christensen som unnlater å fortelle at han selv en rekke ganger oppsøkte politiet for anmelde Søkelys fordi vi har anvendt vår ytringsfrihet til å skrive om saken.

Forstår åpenbart ikke at den dommer han feller over pastor Torp også rammer han selv da Christensen en rekke ganger har politianmeldt både pastor Torp og Søkelys med flere

“Jan Aage Torp har gjort det samme som Judas, med å «utlevere» meg til hedninger. Dette er direkte imot Guds ord, da Guds ord sier klart og tydelig å anmelde brødre, er et tap og imot Guds ord,” skriver Christensen og viser til en tekst i 1. Kor 6, 1-10. Det Christensen “glemmer” å skrive er at han sjølv flere ganger har styrtet til politiet med anmeldelser av ulike personer. Blant annet svarte Christensen med en såkalt “hevn-anmeldelse” av pastor Torp rett etter at han selv ble anmeldt. Imidlertid lykkes ikke Christensen med å utleve Torp til hedningene, da saken raskt ble henlagt. Også en rekke andre ble politianmeldt av bloggeren i samme slengen. Inkludert Søkelys som først omtalte Christensens virksomhet. Christensens “hevnanmeldelser” både mot Søkelys og en rekke andre slo feil, og ble aldri behandlet da politiet skjønte at dette ikke var noe annet enn såkalt “hevnanmeldelser”. Når Christensen nå i ettertid beskylder Torp for å anmelde i strid med Skriftens ord, er det mer enn berettiget til å stille Christensen dette spørsmål: “Hvordan kan du hevde at Judas og Torp er av samme ånd siden Torp anmeldte deg til politiet (i strid med 1.Kor 6,1-10) når du selv går gjør akkurat det samme? Og et spørsmål i fortsettelsen…blir ikke du også av samme ånd som Judas når du selv går og gjør akkurat det samme selv? Og hvordan kan du selv angi andre rettferdige mennesker til myndighetene slik de gjorde med dine mange politianmeldelser av Søkelys og andre?  Hva er ditt svar på disse berettigede spørsmål Jan Kåre? Kan du ikke forstå at vi undres når du igjen og igjen messer den samme fordømmelse over pastor Jan Aage Torp når du selv går bort og gjør akkurat det samme.? Derfor må jeg skrive:

Sammenligner Kjell Andersen med en gris og fortsetter å sjikanere Torp

Det er ikke Guds ord slik vi finner det i Bibelen som er det som driver blogger Christensen til å sjikanere og mobbe kristne pastorer og forkynnere.

Kjennetegnet på Christensens bloggervirksomhet kan på ingen måte sies å være preget av hva Bibelen som er Guds ord lærer. Søkelys har gjentatte ganger hevdet at Christensens motiv for å bruke skjellsord mot pastor Torp og andre forkynnere ikke er motivert av Bibelens ord som entydig er kritisk til gjengifte. Dersom vi samlet sett vurderer Christensens virksomhet, så man kjapt kontstatere at Christensen primært skriver for å mobbe og sjikanere dem han omtaler. Pastor Jan Aage Torp har vel aldri blitt mer omtalt på Christensens forskjellige blogger enn det han blir nå. Etter at Christensen nå har fått utprøvd alle muligheter i rettsvesenet uten å vinne frem, har han helt klart trappet opp terroren mot  pastor Torp som daglig blir omtalt på Christensens blogg. Igjen og igjen slår Christensen fast at Torp er spedalsk, psykopat, horkarl og narsissist og det ene skjellsordet avløser det andre. Aldri tidligere har vi vært borte i en blogger som til de grader trekker et alvorlig tema ned i søla og gjør et viktig bibelsk anliggende om til en stående vits. Hele Chrisstensen hykleriske påskeartikkel kan leses i sin helhet her

Sett på bakgrunn av at vi for en god stund tilbake kunne slå fast at Christensen i realiteten er for gjengifte og tillater samboende å leve i strid med Jesu ord i Matteus 5,32 og 19,9, -så er vår konklusjon at Christensens motiv for å hetse og sjikanere Torp må være noe personlig og ikke drevet frem av Gud. For oss som har fulgt Christensens virksomhet over lengre tid har det tegnet seg et bilde av en blogger som sjikanerer og mobber utelukkende for å sjkanere og mobbe. Å hevde noe annet er å gjøre hån mot de røster i Norge som virkelig forkynner hva Guds ord lærer om gjengifte. Bildet under som er hentet fra Christensens siste blogginnlegg, og her bruker Christensen en gris med underteksten “Kjell Andersen på Søkelys.com” for å understreke at han “aldri har drevet med  krenkelser, sjikane og plagsom adferd”. Noe jeg tror 99,9 prosent av dem som eromtalt på hans blogger vil bestride kraftig.

 

 

 

 

 

 

Om ekteskap, skilsmisse og gjengifte

Skilsmisse og gjengifte -dette er hva Søkelys tror og identifiserer seg med

Facebook Comments

100 tanker om “Siste fra Jan Kåre Christensen: Sammenligner Jan Aage Torp med Judas Iskariot

 1. For ordens skyld har jeg, og det er den eneste grunnen til at jeg deltar i et ordskifte her, kopiert og sendt over hele denne “debatten” til den akutte helsetjenesten i Oslo kommune.
  En helsetjeneste som allerede har indikert til meg at de erkjenner at det er gode grunner til å bekymre seg samt gripe inn ovenfor subjektet.

  Dette fordi subjektet i denne “debatten” opptrer på en måte som gjør at han må undergå en psykiatrisk observasjon, frivillig eller tvungen.
  Det er som bevis opptakelse jeg har engasjert meg og jeg tror at de har nok til å få en rettslig handling i denne saken.

  Man får stole på at de som kan sin ting gjør det som er det beste for individet og samfunnet forøvrig.

  • Torodd din frekkhet kjenner ingen grenser, send i vei, jeg er frisk som en fisk til ånd, sjel og legeme i motsettning til deg som er totalt ødelagt og hører hjemme i et fengsel etter alt du har skrevet av dritt på nettet gjennom mange år!

   En dag så møter du deg selv i døra skal du se!!!!!!!!!!

  • Et typisk tegn på at man ikke klarer å ta vare på seg selv og derfor må ha psykiatrisk hjelp, er når man ser spøkelser på høylys dag og uttrykker sine tvangstanker.

   Jan Kåre sitt innlegg over bare forsterker hans rop om psykiatrisk hjelp.

  • Søk hjelp, Jan Kåre.
   Du skriver som en 5 år gammel gutt og argumenterer deretter.
   Det betyr at du virkelig trenger medisinsk og psykiatrisk hjelp.
   Noe som alle som leser det du skriver er helt enig i.

   4
   1
  • Frekkheten din kjenner ingen grenser Torodd Fuglesteg!

   Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut viser sitt lavmål her.
   De påstår at jeg samarbeider med Fritt ord og Fragell, da jeg spør om bevis oser det bare enda mer eder og galle ut.

   2
   4
  • Knut, ja…….. Bruk mitt riktige navn.

   Jeg er sikker på at dine forsøk på å vri deg unna de ubesvarte spørsmålene her vil bare bli møtt med latter og forakt av alle som leser dette. For du kan ikke forklare deg unna det at du har politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord.

   Men som du har demonstrert her trenger du virkelig hjelp, Jan Kåre. Og jeg er sikker på at alle som har lest denne debatten har kommet til akkurat denne konklusjonen.
   Søk hjelp, Jan Kåre.

   4
   3
  • Så du krever svar nå, Jan Kåre. Du som aldri besvarer mine og Søkelys sine spørsmål. Spørsmål som er vitale for din troverdighet.
   Men siden du oppfører deg som en 5 års gammel gutt og man skal respektere mennesker med mindre vett og mental helse enn en selv, kan jeg gi deg linken https://www.sokelys.com/?p=21882

   Så kan man spørre deg om hvorfor du politianmeldte Søkelys fordi de forkynner Guds ord og om hvorfor du kaller Kjell Andersen en gris i et bilde mens du sier at du aldri har sjikanert andre mennesker.
   Du er svar skyldig. Søk hjelp, Jan Kåre.

   4
   1
  • Du har ikke svart på mine og Søkelys sine spørsmål. Det er derfor Søkelys og jeg etterlyser svar.
   Du er svar skyldig, her som i alt annet.

   4
   1
  • Knut du har ikke svart meg om mine påståtte kontakter med Fragell og Fritt Ord.

   Jeg har svart deg her, angående anmeldelse av Søkelys og den onde treeenigheten.

   05/04/2018, kl. 06:33 sa Jan. Kåre Christensen:

   Min anmeldelse kan ikke sammenligne seg.

   Jeg mot anmeldte for å se om det var rettferdighet.
   Da den onde treenigheten hadde gått mye lengre enn meg verbalt.

   Men dette er en Ånds kamp der Satan spiller på lag med Satans fremste tjener her i Norge Jan Aage Torp.
   Vi har en kamp imot myndigheter, de står ofte i ledet også med den onde.
   Da imot oss kristne først og fremst.

   1
   2
  • Ditt innlegg er rent tull og en selvmotsigelse. Og det ser alle.

   Du har altså politianmeldt Søkelys til politiet fordi de forkynner Guds ord fordi du “for å se om det var rettferdighet”. Fiktive politi anmeldelser med andre ord.
   Dette er det ingen som tror på. Ikke minst deg selv som hele tiden, i mange år, har sagt at du aldri har kommet med fiktive politianmeldelser. Så her motsier du deg selv og det kraftig.

   Din politianmeldelse av Søkelys fordi de forkynner Guds ord var en alvorlig politianmeldelse og ikke en fiktiv anmeldelse. Du hater Søkelys sin forkynnelse av Guds ord og det har du selv indikert og sagt ut andre steder i denne tråden.

   Dine uttallige politianmeldelser av Søkelys og andre fordi de bruker sin ytringsfrihet, en ytringsfrihet du forsvarer varmt i ditt 50000 kroners anke til Strasbourgh, var ikke fiktive politianmeldelser som du selv hevder. Det er alvorlige politianmeldelser.

   Det å komme med fiktive politianmeldelser som du hevder du har gjort er forøvrig en kriminell handling.
   Dine kriminelle handlinger allerede inkluderer stjeling av andres eiendom, ulovling innsamling av penger og internett troll terror av andre.

   Svaret på din samrører med Fritt Ord og Levi Fragell har jeg gitt deg i linken https://www.sokelys.com/?p=21882
   Det er åpenbart at du ikke forstår hva som står der. Få et voksent, mentalt friskt menneske til å forklare til deg hva som står deg. Et av dine barn, f.eks.

   Du kaller deg kristen. Det er ikke kristent det du har gjort med å politianmelde noen for å forkynne Guds ord. Det er ikke kristent å overse hva Jesus selv sa om gjengifte og velsigne samt beskytte det Jesus og Guds ord omtaler som horing. Noe som beviser at du er anti-kristen.

   I det hele tatt snakker du rundt deg selv nå og motsier deg selv hele tiden. Spesielt er du latterlig hyklerisk når du sier at du aldri har sjikanert noen mens vi ved å løfte blikket og skrolle oppover kan se at du har sjikanert Kjell Andersen ved å sammenligne han med en gris.

   3
   1
  • Jeg anmeldte Søkelys fordi de skrev langt kvassere enn meg.
   Jeg ble siktet for å skrive at Torp var spedalsk og en horkarl, mens Søkelys tillot det meste. Selv lyving, at målet med kampanjen imot meg var å se meg død ++++ uendelig mye mer!
   Knut, du er helt på viddene, gidder ikke bruke mer tid på deg!
   Ha en god helg!

   1
   2
  • Hvordan kan du anmelde noen for å bruke den ytringsfriheten du sier du kjemper for? Dette blir hult Jan Kåre.
   Med dette innrømmer du jo at du opererer i strid med 1.Kor 6 og ber ugudelige om å hjelpe deg, selv om Søkelys aldri har omtalt deg verken som psykopat, spedalsk, narsissist eller brukt skjellsord mot deg, Det er rystende, og Søkelys har aldri skrevet eller uttrykt noe ønske om noens død.
   Dette du her skriver er feil og en regelrett løgn. Dette er fint lite troverdig, og det å komme med en fiktiv anmeldelse er ikke bra.
   Har lagt ut noe om justismord: https://www.sokelys.com/?p=23147

  • Du lyver og du motsier deg selv. Dette samt at du skryter av at du begår kriminelle handlinger.

   Det er et ubestridelig faktum at du politianmeldte Søkelys fordi de forkynner Guds ord.

   2
   1
  • Du har hele tiden skrevet at kristne ikke skal politianmelde andre kristne brødre.
   Men her erkjenner du altså at du i alle år har løyet i din innrømmelse av at du har politianmeldt Søkelys.
   Det sier endel om din troverdighet.

   2
   1
  • Det er helt u bibelsk å anmelde andre kristne som narre apostelen Jan Aage Torp gjorde imot meg og den Himmelske blogg.

   Jeg er 100 % imot å anmelde.
   Men jeg gjorde dette overfor bl. å. Torodd Fuglestad for å se om det var likhet for loven.
   Det =r totalt feil å sammenligne min anmeldelse med Torp sin.
   Det er som å sammenligne bananer og epler. Det er håpløst ????

   1
   2
  • Du er ikke 100% i mot å anmelde, for hadde du vært det, hadde du overlatt saken i Guds hånd og ikke svart med samme mynt. Snakk om å komme med fiktive anmeldelser, politiet skjønte at du kom med tøv og henla selvfølgelig alt uten å løfte på lillefingeren.
   Det faktum at du gjorde akkurat det samme som Torp viser jo at du er av samme ånd for å si det slik.
   Selvfølgelig er det rimelig å sammenligne dine anmeldelser med den Torp gjorde mot deg.
   Å anmelde noen for å se om det er likhet for loven, er å inngi en falsk anmeldelse og er egentlig en straffbar handling.
   Du klarer ikke å snakke deg vekk fra personlig skyld med å snakke om bananer og epler. Det er ren svada, og det vet du meget godt selv.

 2. Denne saken har kommet til veis ende og man ser en totalt avkledd mann. Takk til Søkelys for det.

  Til Jan Kåre vil jeg anbefale at du kontakter din fastlege og søker hjelp hos de som kan behandle deg. Hvis du i det hele tatt kan behandles. Det er intet normalt og intet god helse i det du skriver og hevder. Søk hjelp, Jan Kåre.

  4
  1
  • I stedet for å avspore debatten med en slik meta-debatt burde du heller svare på hvorfor du har politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord og hvorfor du hevder at du ikke sjikanerer noen når vi rett over dette innlegget finner bevis for at du sjikanerer noen. I dette tilfellet Kjell Andersen i det bildet over her.

   Ikke avspor debatten med tull.

   7
   1
  • Men er det ikke du som er så voldsomt for 100 % ytringsfrihet ?
   Din anke til Strasbourg snakker så pent om at vi må bevare ytringsfriheten. Ytringsfrihet som også gjelder anonyme ytringer. Disse måtte vi respektere og lytte til skrev du.

   Men innholdet i den anken var bare ren løgn. For i virkeligheten har du politianmeldt og sjikanert alle som har ytret seg om deg og “sak”. Du har gjort det stikk motsatte av det hevdet du sto for i din klage til Strasbourgh. Du har angrepet og med alle midler ytringsfriheten. Du banner, politianmelder, terroriserer og sjikanerer. Som f.eks i det bildet over fra din blogg der Kjell Andersen beskyldes for å være en gris.

   Og du klarer ikke engang å besvare selv de enkleste spørsmål. F.eks det fundamentale spørsmålet om hvorfor du politianmeldte Søkelys fordi de forkynner Guds ord.

   Du er en hykler, Jan Kåre. Og du lyver, mobber og stjeler som ei kråke.

   6
   1
  • Knut alias Torodd Fuglestad jeg har svart på det du spør om.
   Les igjennom hva jeg har svart, du finner det der.
   Bruke tid på, deg og andre Kvervulanter er desverre bortkastet tid, tid som går til spille.

   1
   5
  • Knut, takk……

   Nei, du har ikke besvart mine spørsmål.
   Hvordan kan du si at du aldri har sjikanert noen når vi ser at du lyver i bildet over der du skriver at Kjell Andersen er en gris ?

   Hvorfor politianmeldte du Søkelys fordi de forkynner Guds ord ?
   Dette er ikke å kverulere. Det er å forsøke å få svar på to spørsmål der din troverdighet vil avgjøres.

   Kverulering er det du gjør i dine blogger. Dommen er falt mot deg. Den kan ikke gjøres om, uansett hva du kaller den. Ferdig med det og du skal da gå videre. Men du fremstår nå, med dine blogger, som en ensom taper der alle har forlatt deg og du en ensom sjel med dine blogger som ingen tar alvorlig.
   Dine blogger er et godt eksempel på kverulering.

   5
   1
  • OK, i din verden kan det fremstå slik.
   Men i resten av verden, blandt resten av oss mennesker, er det tydelig at du ikke gjør noe annet enn å vrøvler og snakker som en 5 års gammel gutt. Noe som er ditt nivå.

   Igjen, hvordan kan du si at du aldri har sjikanert noen når vi ser at du lyver i bildet over der du skriver at Kjell Andersen er en gris ?

   Hvorfor politianmeldte du Søkelys fordi de forkynner Guds ord ?

   Det er det vi som er normalt mentalt utrustede vil vite svaret på. Se Søkelys sine egne poster om dette med samme spørsmål. Og du klarer ikke å besvare disse.

   Det sier alt om deg.

  • Løgn og tull.

   Din politianmeldelse av Søkelys fordi Søkelys formidler Guds ord beviser at du er en anti-kristen.
   Dine stadige tyverier av andre menneskers eiendeler beviser at du ikke respekterer Gud. Ditto for dine løgner.
   Og ikke er du i mot gjengifte heller.
   Det eneste du er for er din rett til å terrorisere, hetse og sjikanere kristne og andre mennesker. Dette er hele ditt motiv.
   Og det har folk nå innsett.

   6
   2
  • “Jeg har aldri sjikanert Torp eller noen andre” skrev Jan Kåre.

   20 cm på min skjerm lenger oppe på denne siden ser vi et skjermbilde fra hans blogg der han, Jan Kåre, har et bilde med en mann med en grisenese og teksten “Kjell Andersen på Søkelys.com”. Noe som alle er enig er sjikane.

   Så enkelt er det å ta Jan Kåre i løgn og hykleri. Jeg har aldri sett maken til en så frekk løgner i mitt liv.

   5
   1
 3. Christensen har holdt på med sin ondskapsfulle terror mot Torp i mange år og burde stoppes med alle (lovlige) midler.
  Han er ikke bare en utspekulert mobber og svindler, han er også en falsk hykler som forbanner Torp for noe han selv gjør.
  Det er jo ikke så lenge siden Christensen anmeldte både Søkelys og andre på falskt grunnlag, så Søkelys har rett når han påpeker ditt hykleri Jan Kåre.
  Jeg syntes det er rart at ikke politiet pågriper deg. Det er du som er den kriminelle og som heller ikke har lært noe tross tap i retten.
  Nei Christensen. Legg ned dine blogger, ellers vil noen før eller siden tvinge deg til taushet. Du har fått nok sjanser, nok tau å gripe fatt i.
  Til oss andre. Vi må ikke gi Christensen fred i sine mange synder, han lyver og trekker gode kristne ned i søla, og han burde straffes for det.

  3
  4
  • Avsluttende replikk fra meg da denne diskusjonen er kommet til veis ende!
   Knut, du, Kjell, Braut, påtalemakten, politiet og alle driver med bevistørke imot meg og Den Himmelske blogg!
   Jeg har aldri sjikanert Torp eller noen andre, kun påpekt at han lever i hor ved å være gjengiftet som en troende!
   Alt annet er fabrikkert for å kunne kneble meg for å ikke kunne påpeke dette!

   1
   2
  • Bevistørke? Hva er det? I din egen verden er det kanskje slik at du aldri har sjikanert Torp eller noen andre.
   Når vi så spør disse som du omtaler om de er blitt sjikanert av deg, så svarer de ja.
   Det er samtidig litt hyklerisk å påpeke at disse lever i hor, da du selv har en lære og praksis som tillater at et samboerpar kan forbli “gift” selv om Jesus sier “og den som gifter sig med en fraskilt kvinne, han driver hor.” Det samme gjelder selvfølgelig dersom en kvinne gifter seg med en fraskilt mann.
   Da driver begge disse to hor, og lever således i synd.
   Alle forstår jo at du her taler med to tunger, og at det ikke er gjengifte som er problemet og motivet ditt.
   Gjengifte er bare en unnskyldning du har for å fortsette å bruke ondskapsfulle skjellsord når du skriver om Hanvold, Torp og andre.
   Det at du ikke klarer å føre en normal samtale eller omtale av personer eller temaer uten at du slenger rundt deg med skjellsord, viser at du har et lite pent språk og dårlig ordforråd.
   Siden du er dansk i utganspunktet, så vil jeg anbefale et norsk kurs.
   Du skriver også at du anser deg for å være Oslos mest lovlydige borger.
   Vel, jeg har aldri hørt om en “straffedømt” lovlydig borger før.
   Den kombinasjonen er ny for meg, og jeg tror de fleste av våre lesere finner dette usant

   2
   1
 4. Jan Kåre, du skriver “Det er langt bedre dere på Søkelys spiser boller og drikker saft enn å lage masse kvalme på nettet.”

  Du mener altså at Søkelys burde straffes av politiet fordi de forkynner Guds ord ? Du har politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord. Du har selv alliert deg med Fragell og ateist organet Fritt Ord i din kamp mot forkynnelse av Guds ord. Du angriper stort sett alle som forkynner Guds ord i dine blogger.

  Er det ikke nærliggende å konkludere at du er en anti-kristen som forfølger kristne ?

  4
  3
  • Jan Kåre.

   Du har omtalt Fragell og Fritt Ord en hel rekke ganger i dine blogger og brukt dem i din kamp mot de du hater.
   Så du vet nok hvem disse er og det veldig godt. Du vet også hva de står for og at de kjemper i mot utbredelsen av Guds ord.

   4
   2
  • Tøv, gi eksempel.
   Fritt ord er vel en form for stiftelse og Fragell er vel selv skilt og gjengifte?
   Gi eksempel eller så lyver du som vanlig.
   Ikke angripe meg, men vær konkret.
   Gi to eksempler fra Fragell og Fritt ord.

   2
   4
  • Lyver jeg når jeg sier at du har politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord ?
   Lyver jeg når jeg sier at du har politianmeldt Søkelys fordi de uttrykker sin mening selv om du hevder at alle har full ytringsfrihet ?
   Lyver jeg når jeg påstår at du i et innlegg har publisert en mann med en grisenese og brukt underskriften “Kjell i Søkelys” på tross av at du hevder at du har aldri krenket, sjikanert og bedrevet plagsom adferd ?
   Lyver jeg når jeg sier at du er dømt av en norsk domstol ?
   Lyver jeg når jeg sier at du har lagt ut et falsk intervju med Torp der du tillegger han uttalelser han aldri har kommet med ?
   Lyver jeg når jeg sier at du selv har sagt at kristne brødre ikke skal anmelde andre kristne brødre samtidig som du selv har anmeldt og anmelder kristne brødre ?
   Lyver jeg når jeg sier at de innsamlingene du bedriver ikke er underlagt de regnskaps og revisjons bestemmelsene som innsamlinger som dette SKAL underlegges ?
   Lyver jeg når jeg sier at du støtter og beskytter gjengiftede par samtidig som du hetser og terroriserer andre gjengiftede par ?

   Og ved å google vil du selv finne ut hvor mye du har støttet og brukt Fragell, Fri Tanke og Fritt Ord i din kampanje mot kristne mennesker og gjengiftede mennesker.

   Men en ting er sikkert: Jeg lyver ikke. Det er noe alle vet at jeg ikke gjør. I det minste ikke i Søkelys.

   4
   2
  • Men skjønner du ikke Jan Kåre, at det er hykleri å kritisere Torp for å ha politianmeldt deg, når du selv har politianmeldt både Søkelys og Torp og Ansgar Braut! Det er jo ikke vanskelig å se at du er blant dem som sier en ting, og gjør noe annet.
   Nå har du kritisert og dømt Torp nedenom å rett hjem lang tid fordi han politianmeldte deg med begrunnelse i 1.Kor 6
   Dermed har du også fordømt deg selv, siden du politianmeldte Søkelys. Du begår selv de samme synder som du anklager Torp for å begå, hva blir du da?
   Det er som predikanten som tordnet mot sidesprang og utroskap, så ble han selv tatt med buksa nede med en elskerinne.
   Liv og lære må stemme overens, det gjør det ikke i ditt tilfelle. Dersom du har noe snev av anstendighet Jan Kåre, så bør du slette disse artiklene der du fordømmer Torp for å ha politianmeldt deg. Det er det eneste rette å gjøre!

   4
   2
  • Min anmeldelse kan ikke sammenligne seg.

   Jeg mot anmeldte for å se om det var rettferdighet.
   Da den onde treenigheten hadde gått mye lengre enn meg verbalt.

   Men dette er en Ånds kamp der Satan spiller på lag med Satans fremste tjener her i Norge Jan Aage Torp.
   Vi har en kamp imot myndigheter, de står ofte i ledet også med den onde.
   Da imot oss kristne først og fremst.

  • Fremdeles ute av stand til å besvare spørsmålene ser jeg. Jeg forstår at det er ubehagelig å svare, men dine anmeldelser er like mye i strid med 1.Kor 6 som det Torps anmeldelse av deg er.
   Forskjellen var at du kom med en fiktiv henvendelse, mens Torps anmeldelse av deg hadde substans.
   Noe politi, statsadvokat, tingretten og lagmannsretten er enig i.

  • Spiller ikke du selv på lag med Satan når du politianmelder Søkelys fordi de forkynner Guds ord ? Her har du gjort en satanisk, anti-kristen handling.
   Du er tatt i ren løgn hundrevis av ganger. Hva sier Gud om løgn og løgnere, Jan Kåre ? Er ikke det i Satans ånd å lyve så ofte som du gjør ? Er det ikke i Satans ånd å forfølge kristne samt bruke vulgere banneord som du av og til bruker ?

   Meg bekjent er det ikke kristelig å forfølge kristne. Det gjør du, Jan Kåre. Og det er ingen som tror at du er i mot gjengifte da du beskytter gjengifte med alle mulige midler.
   Din kamp er for retten til å sjikanere, terrorisere og bedrive satanisme mot kristne mennesker. Det er det denne saken handler om.
   Og det finnes ikke et eneste gram og ikke en eneste tøddel av kristenhet i det du gjør, Jan Kåre. Du er en anti-kristen mann.

  • Knut at Torp stikk i strid med Guds ord Politi anmelder meg, det nevner du og andre her på Søkelys konsekvent ikke, ❓
   Det er dette som gjorde at Satan fikk fritt spillerom imot meg og Den Himmelske Blogg!

  • Søkelys har mange ganger omtalt at Torp politianmeldte deg. Likevel forandrer ikke det på det faktum at du begikk samme “synd” og politianmeldte Søkelys. Klarer du ikke å se hulheten og hykleriet i det du skriver.

  • Torp anmeldte deg fordi du sjikanerte og terroriserte hans familie og fordi du brøt norsk lov. Det du gjorde og gjør mot han og hans familie var og er ren satanisme.
   Og din mangeårige stjeling og lyving før Torp anmeldte deg viser at du ikke akkurat levde i Guds ånd.

   2
   1
  • Jan Kåre beskylder Torp for å ha loppet en viss serber for 1,5 mill.. Uten at han har BEVIS for det. I samme slengen sa Jan Kåre at de pengebeløpene HAN har loppet andre for, bare var for peanøtter å regne. Dermed har Jan Kåre Christensen BEKJENT at han er en TJUVRADD.

 5. Mitt svar på denne artikkelen:

  http://justismord.janchristensen.net/2018/04/nr-281-tros-og-ytringsfriheten-er-under.html

  Tros og ytringsfriheten er under press, også fra domstolene som driver med synsing i sine dommer, som med meg Jan Kåre Christensen som ikke har fått behandlet i retten det som jeg er dømt for, da kan man lure!?

  Hetsing og sjikane på nettet sprer om seg.
  Men da bør det være klare «kjøre-regler»!
  Dette hadde Norske domstoler mulighet til å gjøre her i dommen imot meg og den Himmelske blogg. Men de forsømte seg kraftig, og vi står igjen med en dom som skaper mer forvirring, enn «klare kjøre-regler» som vi så sårt trenger!

  Jeg er siktet for å ha skrevet at Pastor Jan Aage Torp er spedalsk, horkarl og ekkel. Dømt for å ha skrevet «for mye» av dette da alt stort sett er kommet frem av «mengde» gjennom ordskifte. Da gjennom faktisk år, som ikke er blitt behandlet i retten. Da å dømme noen for å ha deltatt i et ordskifte, selv om retten legger til grunn at jeg har ikke skrevet noe ulovlig. Men fordi det er blitt en «for stor» mengde er det «ulovlig»!

  2
  7
  • Du mener det du mener. Retten ga deg en rettferdig dom. Noe Søkelys har bevist for deg og alle andre som klarer å lese det de skriver her. Og det er alle.

   Jeg forstår at du er bitter og sint. Men livet gir en prøver som dette. Enkelte overlever disse og går videre med livet. Andre igjen, slik som du, lar slike ting gå så mye inn på en at en lar det definere seg selv og lar det utslette seg selv som et menneske.

   Gå videre. Ikke snu deg. Bare gå videre fra dette.

   6
   3
  • Du må lære deg å forstå at det er forskjell på ytringsfrihet og sjikane- og mobbeplikt. For der er nettopp DET du driver med. Du er gjennomsyret av hat.

   4
   3
  • En liten saksopplysning for de som ikke vet hva Jan Kåre sier.

   Uttrykket “ta deg en bolle” er mye brukt blandt barn mellom 5 og 7 år. Dette som regel når barnet er frustrert.
   Jeg har lagt merke til at barn som kommer opp i 2. klasse på skolene ikke synes at et slikt uttrykk er så kult lenger. De har vokst fra det og bruker andre uttrykk for å markere frustrasjon og at de ikke mestrer situasjonen. Dette er som regel uttrykk de har lært seg fra å titte på filmer fra USA eller gjennom norsk rap og hip-hop musikk.

   Jeg vet at dere ble forvirret av uttrykket Jan Kåre bruker og håper at dere nå vet hva han snakker om.

   4
   2
 6. Jan Kåre.

  Hvorfor har du lagt ut et falsk intervju med Torp i din blogg med ting han garantert aldri har sagt ? Dette intervjuet er ren svindel, løgn og kriminell dokumentforfalskning. Det kan gi deg noen uker i fengsel.
  Hvordan ville du ha reagert hvis en annen blogg hadde gjort det samme mot deg ?

  6
  1
  • Christensen er ikke i stand til å innrømme at han gjør noe galt. Det som er kjennetegnet på JKC er den manglende ydmykhet overfor sannheten. Derfor er hans blogg ikke annet enn en løgnblogg.

   7
   1
  • Jan Kåre forstår ingenting av det vi voksne mennesker forstår.

   Jeg forstår det nå at en tvangsinnleggelse i et sinnssykehus er nært forestående da han nå viser alle tegn til at han trenger en slik behandling i de neste årene.

   7
   1
 7. Jan Kåre.

  Jeg ser at du i et nytt innlegg i din blogg hevder at du kjemper for ytrings og trosfriheten og at det er din kamp.
  Så hvorfor har det seg da at du har politianmeldt Søkelys fordi de forkynte Guds ord ? Hvordan har det seg at du, som Søkelys skriver, utallige ganger har politianmeldt Søkelys og andre fordi de ytret sine meninger ?

  Du sier en ting og gjør det stikk motsatte av det du skriver i din blogg. Hvorfor er du så falsk og hyklerisk, Jan Kåre ?

  6
  2
  • Christensen kjemper ikke for noe annet enn seg selv. For å være helt ærlig. Ytringsfrihet er ikke det som er JKCs bekymring, men retten til å sjikanere og mobbe, det er hva han kjemper for. Han lykkes dårlig fordi vi alle forstår hva han egentlig kjemper for. Sin rett til å hetse

 8. Som sagt Kjell, det jeg ble dømt for er aldri blitt behandlet i retten.
  Altså «mengden» av skriverier.
  Så får du mener hva du vil om det er justismord eller ikke, som jeg mener det er!

  Du har selv skrevet flere ganger at denne saken burde ha vært oppe i Norsk Høyesterett!

  Hadde den blitt tatt opp der, da er jeg overbevist at alt hadde vært helt annerledes!

  3
  8
  • Den har blitt behandlet i retten. Det er bare du som ikke ser det.
   Dommen er rettferdig og du ble behandlet rettferdig.
   Og som Søkelys skriver: Det var ikke slik at du fikk en 12 års dom. Du fikk et forelegg. Selv om det er alvorlig nok, er det ingen grunn til å lage blogger ut av det der du syter og sutrer som et lite barn. Kom deg videre i ditt liv og få noe ut av det.

   9
   2
  • Det du har opplevd er ikke et justismord. Du tapte en rettferdig rettssak, og det er jo et nederlag. Men justismord er det ikke.
   Dersom du spør andre som er i din situasjon og er straffedømte, så vil mange av dem påstå seg urettferdig behandlet.
   Når jeg har skrevet at jeg skulle ha ønsket at høyesterett hadde vurdert saken, så er det fordi at jeg mener at det hadde gitt dommen mer tyngde. Jeg tror ikke at høyesterett -som må forholde seg til norsk lov, hadde kommet til et annet resultat enn det som foreligger.
   Og jeg tror du hadde sutret like mye om høyesterett hadde dømt deg.
   Det ikke du forstår Jan Kåre, er at høyesterett og lagmannsretten må forholde seg til fakta og norsk lov. Gjennom dine omfattende skriverier på dine blogger bedrev du offentlig sjikane og ærekrenkelse av Torp og hans kone.
   Du forkynte ikke mot gjengifte, og utla heller ikke Skriftens budskap- nei, du tydde til en haug av skjellsord.
   Kalte broder Torp både narsissist, psykopat, horebukk, gammel gris, ekkel gris, du sammenlignet han med Satan, du kalte han spedalsk, uren, kvalmende horkarl og masse masse annet. Verken Jesus eller apostlene tok i bruk sjikane, skjellsord, trakassering, mobbing eller andre urene virkemidler for å få frem sine budskap. Som jeg har skrevet mange ganger før. Det er ikke gjengifte som er din greie, for du støtter jo gjengifte i mange tilfeller, noe jeg også har påvist i min artikkel om gjengifte.
   For å sette ett punktum for denne kommentaren: Hadde saken blitt behandlet i høyesterett, så hadde du blitt dømt og sikkert fått et større forelegg.
   I tillegg kunne du også ha risikert å måtte betale erstatning til Torp.
   Dersom Torp anmelder deg fordi du fortsetter skriveriene dine, risikerer du helt klart en strengere dom, samt erstatning til Torp.
   For Torp har intet gjort nå for å forsterke konflikten, slik som det feilaktig ble hevdet i den rettskraftige dommen.
   Torp bidro fint lite den gang, og dersom han skulle politianmelde deg pånytt, vil han nok holde pottetett og ikke si et pip før under selve saken. I såfall vil hans krav om erstatning veie mye tyngre.

   10
   1
  • Kjell du kommer med kun synsing.

   Fakta i denne saken om jeg hadde blir frikjent eller ikke.

   Så er det jeg er blitt dømt for. Mengde av skriverier.

   Det har ikke vært et tema og er blitt drøftet av og i retten.

   Så har en lov å mene mye som du gjør Kjell, og en del andre.

   Men de faktiske forhold hvordan du eller andre mener noe.
   Så er det bare å lese selve siktelsen,, eller høre på YouTube innlegget til Brynjar Meling som holdt en tale om lov anvendelse. Fakta er sikkert ikke moro å høre for deg da du holder med Jan Aage Torp.

   2
   8
  • Du hadde aldri blitt frifunnet, det var for åpent at det du drev på med ikke var saklig omtale, men sjikane og personforfølgelse.
   Høyesterett kunne ut fra norsk lov ikke ha kommet til noe annen konklusjon.
   Dette er noe alle forstår utenom deg. Meling klarte rett og slett ikke å argumentere på en overbevisende måte.
   Med de signaler som foreligger fra lovgivere mot mobbing, trakassering og nettsjikane var det helt utenkelig at høyesterett skulle ha kommet til noe annet resultat enn hva de gjorde.

  • Nei. Dette er ikke synsing. Det er fakta.
   For alle normalt mentalt utrustede mennesker forstårt dette og at du har blitt rettferdig behandlet med en rettferdig dom.

   Hvis du ikke forstår så enkle ting som dette, må du få Oslo Kommune til å oppnevne en verge for deg som tar seg av voksne ting for deg.

   Og din hetsing av Kjell på det nivået som i bildet over beviser at du ikke er voksen nok til å ta vare på deg selv. Slike bilder og tekst er noe som 5 års gamle gutter gjør.

   7
   1
  • Knut jeg kommenterer det du skriver som et unntak, da jeg var tilstede i rettsakene både i Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett.

   Der var hoved emne i rettforhandlingene lovanvendelse.
   Både i Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett.
   Med andre ord, da å dømme meg for såkalt mengde skriving er et direkte angrep på tros- og ytringsfriheten!
   Dette til underretning!

   1
   6
  • Tull

   Din politianmeldelse av Søkelys fordi de forkynner Guds ord er angrep på tros og ytringsfriheten.
   Din utallige politianmeldelse av Søkelys og andre fordi de ytrer seg er angrep på tros og ytringsfriheten.

   Og jeg ser at du ikke engang klarer å svare på de utallige spørsmål jeg, Søkelys og andre har stilt deg. Enkle spørsmål.

   Og hvorfor dommen mot deg er rettferdig ? Jeg siterer Søkelys her som har forklart det veldig enkelt for deg:

   “Sannheten er at Melings skriverier som du gjerne siterer ikke er noe annet enn hans forsøk på å argumentere din sak overfor retten. Retten har vurdert Melings argumentasjon og konkludert med at hans argumentasjon ikke holdt.”

   Så enkelt er det og alle forstår at dommen var rettferdig. Ferdig med det og du må nå gå videre i ditt liv.

   7
   1
  • Jan Kåre.
   Jeg viser til dommen og det Søkelys har forklart deg.
   Alle forstår dommen. Alle ser at den dommen er rettferdig.

   Hvis du ikke ser dette selv, burde du få oppnevnt en verge fra Oslo Kommune.

   … Eller du kan bare legge saken bak deg og gå videre i livet.

   5
   2
  • Knut jeg gjør da med saken og alt etter som jeg selv vil. Og trenger ingen verge eller noe annet, kun forbønn og økonomisk støtte trenger jeg for å gjennomføre det som jeg ønsker og vil gjøre!
   Og ikke kom med mer fjås og splid, du er bare ute etter å lage kvalme!

   1
   7
  • Nei, jeg forteller deg sannheten.

   Men når du politianmelder Søkelys fordi de forkynner Guds ord og du hetser Kjell med det bildet han har gjengitt her, sprer du bare kvalme og hat mot kristne mennesker og den kristne tro.

   Du lever i en verden som ikke vi andre normalt mentalt utrustede mennesker lever i. En verden der dine løgner er sannhet og selv de enkleste ting er umulig å forstå.
   I den verden lever du alene.

   6
   2
  • Knut, jeg forteller deg sannheten.

   Tros og ytringsfriheten er under press, også fra domstolene som driver med synsing i sine dommer, som med meg som ikke har fått behandlet i retten det som jeg er dømt for, da kan man lure!?

   Hetsing og sjikane på nettet sprer om seg. Men da bør det være klare «kjøre-regler»! Dette hadde Norske domstoler mulighet til å gjøre her i dommen imot meg og den Himmelske blogg. Men de forsømte seg kraftig, og vi står igjen med en dom som skaper mer forvirring enn «klare kjøre-regler» som vi så sårt trenger!

   Fakta i denne saken, det jeg er blitt dømt for, «mengde av skriverier».

   Det har ikke vært et tema og er blitt drøftet av og i retten. Da både i Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett som kun så på lovanvendelsen, men da på en veldig grunn måte da de ikke gikk inn i saken i fra Oslo tingrett tilstrekkelig. For da de dømte meg, var dommen i fra Oslo tingrett som lå til grunn som ikke hadde drøftet det jeg ble dømt for, «mengde» av skriverier!

   Men det jeg ble dømt for, ble mengde av skriverier ble overhode ikke debattert i retten.
   Det er det som gjør selve rettsaken til en farse og et justismord.
   Det var ikke i siktelsen, det ble ikke drøftet i retten.
   Jeg sa klart ifra i Borgarting lagmannsrett der alt handlet om lovanvendelsen at Torps tall var helt hinsides. Men dette brydde ikke dommer Øystein Hermansen seg om. Det er ikke en dommer verdig.
   Hadde dette vært drøftet, og jeg hadde blitt dømt. F.eks. saken hadde kommet opp i Norsk Høyesterett, hadde saken vært helt annerledes.

   Min advokat Brynjar Meling skrev til Norsk Høyesterett der han påpekte at det jeg er dømt for ikke er blitt behandlet i retten, med andre ord, rettsakene imot meg har vært en farse og avgjort på forhånd. Dette er et lite utdrag fra hva han skrev til Norsk Høyesterett som forkastet anken.

   Saksbehandlingsfeil, provokasjon og retorsjon

   Som det fremgår nederst på side 4 og øverst på side 5 i lagmannsrettens dom, anførte domfelte til til sitt forsvar at hans ytringer måtte lates straffrie eller bedømmes mildt ut fra prinsippet om provokasjon og retorsjon.

   Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.

   Ettersom meningsfylt vurdering av evt. straffrihet eller redusert straff pga. provokasjon og retorsjon i relasjon til gjensidige verbale angrep forutsetter både en kvantitativ og kvalitativ sammenlikning av de fremførte ytringer fra begge sider, anføres det at lagmannsrettens avgjørelsesgrunner er utilstrekkelige.

   Lagmannsretten har – se første fullstendige avsnitt på side 8 i dommen – i aktuell sammenheng begrenset seg til å konstatere at Torps motangrep mot Christensen har bidratt til å eskalere og forlenge konflikten mellom domfelte og fornærmede. Dette er ikke tilstrekkelig for å kunne avgjøre «ytringsbalansens» eventuelle betydning, hverken for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen.

   Den omtalte utilstrekkelighet ved lagmannsrettens premisser har videre sammenheng med at strl. (1902) § 250 overhodet ikke er omtalt i rettens premisser, hvilket i seg selv også er en ytterligere utilstrekkelighet, gitt de spørsmål som knytter seg til lagmannsrettens lovforståelse, se nærmere nedenfor.
   (sitat slutt).

   Min glimrende og meget gode advokat Brynjar Meling skriver her så klart følgende: «Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.»

   Det er meget sterke ord av min advokat at domstolene, både dommen i fra Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett har dømt meg for forhold som ikke har vært debattert!

   Da står vi overfor et justismord.

   Og vil minne om «Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder». Martin Luther King sittat.

   Da jeg er blitt dømt for noe som retten ikke har behandlet. Da Norsk Høyesterett forkastet anken.

   Her er anken til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg som ligger det meste av relevant informasjon:

   file:///C:/Users/Jan/Downloads/jkcklage(32).pdf

   Grunnlovens §100 står det: «Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale.»

   Når jeg er dømt for noe som retten ikke har behandlet, er dette den fullkomne urettferdighet, ondt og primitivt!

   Sluttkommentar:

   Min advokat Brynjar Meling skriver følgende: «Lagmannsretten har – se første fullstendige avsnitt på side 8 i dommen – i aktuell sammenheng begrenset seg til å konstatere at Torps motangrep mot Christensen har bidratt til å eskalere og forlenge konflikten mellom domfelte og fornærmede. Dette er ikke tilstrekkelig for å kunne avgjøre «ytringsbalansens» eventuelle betydning, hverken for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen. Den omtalte utilstrekkelighet ved lagmannsrettens premisser har videre sammenheng med at strl. (1902) § 250 overhodet ikke er omtalt i rettens premisser, hvilket i seg selv også er en ytterligere utilstrekkelighet, gitt de spørsmål som knytter seg til lagmannsrettens lovforståelse, se nærmere nedenfor.»

   Med andre ord, når retten ikke har satt seg inn i saken. Da å dømme meg for dette, er ikke noe annet enn horribelt og et klart justismord!

   1
   6
  • Jan Kåre.

   Du gjengir ting du ikke forstår. Ting som beviser at du ikke er utsatt for et justismord.
   Fakta er, og jeg og Søkelys har lagt det ut her i rene ord som alle forstår, at du har blitt rettferdig dømt og at dommen er helt rettferdig.

   Det er direkte hyklerisk at du hevder at du bekymrer deg for tros og ytringsfrihet. Du har da vitterlig politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord. Du har også politianmeldt Søkelys og andre fordi de har tillatt seg å ytre seg.

   Og denne innsamlingen av penger du driver med er også direkte svindel og bedrageri. Grunnene til dette og grunnlaget for en tiltale og dom mot deg for svindel og bedrageri finner vi hos det Søkelys har skrevet til og om deg.

   5
   2
 9. Et nytt spørsmål som du også kan besvare for meg, Jan Kåre.

  I den bloggposten som Søkelys viser til over, hevder du at Tørp er som Judas. Logikken her i det du hevder er at du mener du er Jesus Kristus. Hvorfor mener du at du er Jesus Kristus, Jan Kåre ?

  7
  2
 10. Hei Jan Kåre.

  Jeg ser at du er tilbake fra din ferie. Jeg er enda i villrede om noen ting og jeg håper at du kan forklare disse for meg.

  Du sier at en kristen bror aldri skal anmelde andre kristne brødre. Men jeg ser fra det Kjell skriver her at du har politianmeldt Søkelys og en rekke andre endel ganger. Så det som står i din blogg om dette er vås og sludder, da ?

  Du sier selv at du er kristen og at du forkynner Guds ord. Hvordan har det seg da at du har politianmeldt Søkelys for å ha forkynt Guds ord ?

  Du hevder at Jan Aage Torp hater deg. Hvordan har det seg da at du har fått et intervju og en hyggelig samtale med han som du har gjengitt i din blogg ?

  Men nå er vel ikke det intervjuet ekte. Det er da løgn og dokumentforfalskning som vil gi deg en stor bot og erstatningsansvar. Hvorfor lyver du så fælt når du gir Jan Aage meninger som han overhodet ikke har ? Er ikke dette lovbrudd og bedrageri ?

  Du har i dine blogger og ovenfor en tidligere arbeidsgiver begått betydelige tyverier. Hva er det som gir deg lov til å rundstjele andre mennesker og bedrifter ?

  Jeg ser at du mener at det er kun de som er åndelig født på ny som kan dømme deg. Hvor har du dette fra og hvilken religion er det du viser til her ?

  Jeg ser at du forsvarer menn som har seksuelt mishandlet barn. Hvordan kan du som far til tre barn gjøre dette ?

  På forhånd takk for svar.

  7
  2
 11. Jeg ser at bloggen til Jan Kåre, “Justismord”bloggen, har et intervju med Jan Aage Torp der Jan Aage Torp “innrømmer” at han har tar feil og at Jan Kåre har rett.

  Selv tatt dagens dato i betraktning, er dette et tydelig identitets tyveri og bedrageri som man blir bøtelagt med og dratt til retten for. Dagens dato eller ikke dagens dato.
  Dette er også en barnestrek og oppførsel som ikke er verdig et anstendig menneske.

  Når vi vet at Jan Kåre tidligere i sitt liv rundstjal et lite kristent veldedig forlag og fremdeles stjeler andres eiendom hver eneste dag, vet vi her at vi har med et meget lite menneske å gjøre. Et meget lite menneske som tidligere har politianmeldt Søkelys fordi de forkynner Guds ord.

  Og nå mener Jan Kåre at alle dommere og jurister må være født på nytt for å kunne dømme han. Litt underlig ettersom Jan Kåre stjeler, lyver og forfølger kristne som forkynner Guds ord. Født som ny….. til hva ? Satanist ?

  6
  1
 12. http://justismord.janchristensen.net/
  file:///C:/Users/Jan/Downloads/jkcklage(32).pdf

  Kjell Sverre, du skriver følgende: «Det JKC har opplevd er ikke et justismord, men det er rettferdighet. JKC har høstet det han har sådd, og selv om han ikke liker frukten han har fått, er alt et resultat av eget grep.»

  Helt greit det at jeg hadde blitt dømt.
  Men det jeg ble dømt for, ble mengde av skriverier ble overhode ikke debattert i retten.
  Det er det som gjør selve rettsaken til en farse og et justismord.
  Det var ikke i siktelsen, det ble ikke drøftet i retten.
  Jeg sa klart i fra i Borgarting lagmannsrett der alt handlet om lovanvendelsen at Torps tall var helt hinsides. Men dette brydde ikke kujonen Øystein Hermansen seg om. Det er ikke en dommer verdig.
  Hadde dette vært drøftet, og jeg hadde blitt dømt. F.eks. saken hadde kommet opp i Norsk Høyesterett, hadde saken vært helt annerledes.
  http://justismord.janchristensen.net/

  Avslutter med hva min advokat Brynjar Meling skrev til Norsk Høyesterett der han påpekte at det jeg er dømt for ikke er blitt behandlet i retten, med andre ord, rettsakene imot meg har vært en farse og avgjort på forhånd.

  Saksbehandlingsfeil, provokasjon og retorsjon

  Som det fremgår nederst på side 4 og øverst på side 5 i lagmannsrettens dom, anførte domfelte til til sitt forsvar at hans ytringer måtte lates straffrie eller bedømmes mildt ut fra prinsippet om provokasjon og retorsjon.

  Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.

  Ettersom meningsfylt vurdering av evt. straffrihet eller redusert straff pga. provokasjon og retorsjon i relasjon til gjensidige verbale angrep forutsetter både en kvantitativ og kvalitativ sammenlikning av de fremførte ytringer fra begge sider, anføres det at lagmannsrettens avgjørelsesgrunner er utilstrekkelige.

  Lagmannsretten har – se første fullstendige avsnitt på side 8 i dommen – i aktuell sammenheng begrenset seg til å konstatere at Torps motangrep mot Christensen har bidratt til å eskalere og forlenge konflikten mellom domfelte og fornærmede. Dette er ikke tilstrekkelig for å kunne avgjøre «ytringsbalansens» eventuelle betydning, hverken for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen.

  Den omtalte utilstrekkelighet ved lagmannsrettens premisser har videre sammenheng med at strl. (1902) § 250 overhodet ikke er omtalt i rettens premisser, hvilket i seg selv også er en ytterligere utilstrekkelighet, gitt de spørsmål som knytter seg til lagmannsrettens lovforståelse, se nærmere nedenfor.
  (sitat slutt).

  Min glimrende og meget gode advokat Brynjar Meling skriver her så klart følgende: «Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.»

  Det er meget sterke ord av min advokat at domstolene, både dommen i fra Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett har dømt meg for forhold som ikke har vært debattert!

  Da står vi overfor et justismord.

  Og vil minne om «Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder».

  Da jeg er blitt dømt for noe som retten ikke har behandlet. Da Norsk Høyesterett forkastet anken.

  Her er anken til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg som ligger det meste av relevant informasjon:

  file:///C:/Users/Jan/Downloads/jkcklage(32).pdf

  2
  7
  • Det er ikke justismord at du ikke forsto og fremdeles ikke forstår noe som helst av denne saken og det du har gjort mot Torp og andre.

   Det du ikke forstår er noe alle forstår. Ergo er ikke dette engang i nærheten av å være justismord.
   Men jeg ser at du har samme tankemåte og samme syn på Norge og verden som din åndelige bror Anders Behring Breivik har. Noe du i de siste årene og med din blogg justismord beviser.

   6
   2
  • Ågot bare den uttalelsen du kommer med her har jeg aldri vært i nærheten av.
   Slike som deg avleder kun en konstruktiv debatt.
   Jeg mener at jeg er uriktig dømt da det jeg er dømt for.
   Å ha skrevet for mye ikke var noe emne i rettssaken.
   La oss diskutere det, ikke alt annet vis vas.

   2
   6
  • Du vil ikke diskutere realitetene og fakta. Du vil bare at vi skal diskutere din egen manglende forståelse av hele saken.

   Dommen mot deg var rettferdig. Det er fakta at du har sjikanert og terrorisert den som anmeldte saken. Og det ble du dømt for.
   Og det er derfor ingen justismord her. Det eneste som det er her er rettferdighet og en “voksen mann” som syter over at han ikke har fått viljen sin. Noe annet er det ikke.

   6
   2
  • Ågot i dommen står det at jeg ikke har skrevet noe straffbart.
   Men at jeg har gjentatt meg for mye, da er det straffbart.

   Du argumenter slik at du kun forsurer og forurenser en saklig debatt.
   Trekk deg unna, du har ikke noe å gjøre i denne debatten bare å lage kvalme og avsporing.

   2
   7
  • Jeg diskuterer fakta.
   Du vil bare diskutere og bekrefte at dine løgner er sanne.
   Men ingen vil diskutere løgner og fantasier. Ikke dine og ikke noen andres løgner og fantasier.

   Du er dømt og det er en rettferdig dom. Det er ikke et justismord. Hvis du forsto noe som helst ville du ha forstått dette og bare gått videre i ditt liv uten å oppføre deg som et lite barn som ikke har fått påskeegget sitt.

   Så får fakta og sannhet forsure ditt liv. Men her diskuterer vi fakta og sannhet.

   6
   1
  • Fakta, Jan Kåre. Fakta.
   Det er det jeg kommer med.

   Og du bare kommer med vås, løgner og barnsligheter som selv en 7 års gammel gutt ville ha holdt seg for voksen til å komme med.

   6
   1
  • Å stadig refererer til det din forsvarer brukte hjelper deg i realiteten ikke. Brynjar Melings prosedyre er ikke nødvendigvis en fasit for noe som helst.
   Du siterer Melings ord her som om de er den absolutte sannhet og fasit for saken.
   Sannheten er at Melings skriverier som du gjerne siterer ikke er noe annet enn hans forsøk på å argumentere din sak overfor retten. Retten har vurdert Melings argumentasjon og konkludert med at hans argumentasjon ikke holdt.
   I denne saken er det rettens beslutning som er fasit, og selv om du gjentar Melings argumenter tusen ganger, så endrer ikke det på konklusjonen, nemlig at du er skyldig i å ha sjikanert og trakassert pastor Torp. Dersom Torp hadde anmeldt deg for alt du har skrevet i tidsrommet 1/1-15 og frem til nå, hadde du igjen blitt funnet skyldig og dømt.
   Det at du i det hele tatt snakker om “justismord” i denne saken er bare latterlig.
   Du fikk prøvd din sak først i tingretten og så delvis i Lagmannsretten. Det var få som i det hele tatt trodde at din anke til Lagmannsretten ville bli antatt. De aller fleste foreleggssaker blir avgjort i tingretten og eventuelle anker oppover i systemet blir forkastet.
   Det at din sak i det hele tatt kom så langt er litt av en prestasjon -siden vi her snakker om en foreleggssak som ikke er av prinsippiell betydning.
   Saken dreide seg ikke om din ytringsfrihet -og således var det rett av Menneskerettighetsdomstolen og avvise din klage.
   Du skriver jo mot Torp akkurat som tidligere, så ingen kan si at din ytringsfrihet er krenket av dommen.
   Slik jeg ser det, fikk du en fair rettssak, at din advokats forsvars-strategi ikke vant frem, er ikke rettens feil, for kan hende Meling burde ha forsøkt en annen strategi. Uansett, du fikk dine dager i retten, ingen nektet deg å snakke -rettssaken var fair, men du tapte —og det er på tide å bli voksen og erkjenne det.
   Tilsist: Du har ennå ikke besvart mine spørsmål i artikkelen: Du påstår at Torp og Judas er av samme ånd siden Torp anmeldte deg.
   Ser du ikke ditt eget hykleri når du går bort og gjør det samme mot Søkelys som Torp gjorde mot deg?
   Ser du ikke at du fremstår som hykler gjennom å skrive som du gjør?

 13. «Det var sleip å gi meg en advokat, som retten overhode ikke har brydd seg om!,» skriver Christensen.
  ganske fantastisk!
  jeg trodde at han valgte advokat selv??!!?!?!?!?!

  10
  1
  • Vel, Christensen valgte advokat -på min og din regning.
   Hans advokat anmodet om “oppnevning på det offentliges bekostning” med begrunnelse at hans klient var ukjent med rettsvesen og ukyndig.
   At Meling lykkes med det, vil jeg omtale som den største sensasjonen i saken. Det er uhyre sjeldent at retten godtar oppnevning i en foreleggssak, og de fleste som tar et forelegg til retten, må betale advokat selv.
   At Christensen i ettertid klager og syter over dette, viser at han ikke helt forstår hvordan norsk rettsvesen er.
   I stedet for å klandre retten og Torp og alle andre, burde Christensen heller stiller spørsmål ved om hans advokat valgte den riktige forsvars strategien. I utgangspunktet fikk Brynjar Meling en umulig jobb, siden saken ikke dreide seg om hvorvidt Christensen hadde begått de handlinger han ble siktet, tiltalt og dømt for i retten. Christensen hadde jo innrømmet å ha sjikanert og mobbet Torp i en årrekke.
   Hvor mange artikler JKC skrev om Torp før han ble politianmeldt, er litt usikkert. Men vi snakker nok om flere hundre.

   7
   2
  • Jan Kåre er akkurat som muslimske islamister som hater Norge mens han snylter på den norske velferdsstaten og får gratis advokat og andre ting gratis.
   Det mens de hyler opp om at de blir urettferdig behandlet i Norge.
   Alle ser at Jan Kåre har fått en god, rettferdig behandling i Norge. Og det for 100 000 kroner av oss norske skattebetaleres penger. Utakk er verdens lønn.

   6
   1
 14. Jeg ser at denne Jan Kåre skriver at han synes det er galt og urettferdig at han blir sammenlignet med Anders Behring Breivik.
  Desto mer jeg leser av Jan Kåre og desto mer han skriver om denne tapte saken sin, desto mer går det opp for meg at de to er åndelige brødre. De to lider av samme psykoser og det samme livvsynet. De har samme syn på seg selv og verden rundt dem.

  Ser man bort fra deres handlinger, er sammenligningen mellom disse to helt på sin plass og korrekt.

  Hvis Jan Kåre vil protestere på dette, kan han gjøre dette ved å begynne å oppføre seg som en mann. Det til en forandring.

  9
  1
 15. Min broder Jan Kåre burde ikke ha svart med samme mynt. Han burde ha tatt anmeldelsen til etterretning og ikke gått til tilsvarende handlinger.
  Det var en tabbe mildt sagt, og det svekker selvsagt hans troverdighet nå i ettertid.
  På tide at Jan Kåre legger Torp og denne saken bak seg.
  Dessverre frykter jeg at han ikke klarer dette og trenger åndelig hjelp fra venner og kanhende kona. Dersom Christensens kone leser dette vil jeg oppfordre henne til å bruke all sin kvinnelige list til å få mannen på andre tanker.

  1
  2
 16. Det er helt utrolig hva denne “mannen” skriver.

  Implisitt i hans sammenligning mellom Tørp og Judas mener altså Jan Kåre at han selv er Jesus Kristus.

  Det er den samme mann som for noen år siden stjal og underslo fra en arbeidsgiver, et lite kristent forlag, og som ikke så noe galt i dette. Han mistet selvsagt jobben sin der.
  Det er den samme mannen som stjeler bilder fra andre.
  Dette er samme mannen som politianmeldte Søkelys fordi de forkynte Guds ord.
  Det er den samme mannen som mener at man ikke skal forsvare misbrukte barn mot deres overgripere.

  Det er ikke mye kristne holdninger å finne hos han. Det er ikke mye påske å finne hos han. Jeg bare vemmes når jeg tenker på han.

  10
  1
 17. Jan Kåre er só slangen i hagen. Han skur seg rundt Guds eget ord, sier Guds Ord er renspikka løgn. DET sier mer enn alt om den mannen. Hvis man i det hele tatt kan kalle han MANN.

  7
  2
  • Jeg blir aldri forundret over Christensen. Alt han nå skriver om er på en eller annen måte knyttet opp mot Torp. Bibelens sentrum er Jan Kåre og hans bruk av bibelen er så til de grader formet av det hat han føler overfor sin svorne fiende.
   Christensen er nå så bitter at det siver ut over alt fra hans blogg.
   For meg ser det ut som om det som tidligere var en bitter rot, er blitt til et stort tre med masse bitre grener.
   Torp representerer for Christensen den onde, og det preger ham i en slik grad at man kunne ha forventet det, dersom JKC hadde blitt dømt til 12 års fengsel, ikke en skarve bot.
   Det JKC har opplevd er ikke et justismord, men det er rettferdighet. JKC har høstet det han har sådd, og selv om han ikke liker frukten han har fått, er alt et resultat av eget grep.

   12
   2
  • Kjell Sverre, du skriver følgende: «Det JKC har opplevd er ikke et justismord, men det er rettferdighet. JKC har høstet det han har sådd, og selv om han ikke liker frukten han har fått, er alt et resultat av eget grep.»

   Helt greit det at jeg hadde blitt dømt.
   Men det jeg ble dømt for, ble mengde av skriverier ble overhode ikke debattert i retten.
   Det er det som gjør selve rettsaken til en farse og et justismord.
   Det var ikke i siktelsen, det ble ikke drøftet i retten.
   Jeg sa klart i fra i Borgarting lagmannsrett der alt handlet om lovanvendelsen at Torps tall var helt hinsides. Men dette brydde ikke kujonen Øystein Hermansen seg om. Det er ikke en dommer verdig.
   Hadde dette vært drøftet, og jeg hadde blitt dømt. F.eks. saken hadde kommet opp i Norsk Høyesterett, hadde saken vært helt annerledes.
   http://justismord.janchristensen.net/

   Avslutter med hva min advokat Brynjar Meling skrev til Norsk Høyesterett der han påpekte at det jeg er dømt for ikke er blitt behandlet i retten, med andre ord, rettsakene imot meg har vært en farse og avgjort på forhånd.

   Saksbehandlingsfeil, provokasjon og retorsjon

   Som det fremgår nederst på side 4 og øverst på side 5 i lagmannsrettens dom, anførte domfelte til til sitt forsvar at hans ytringer måtte lates straffrie eller bedømmes mildt ut fra prinsippet om provokasjon og retorsjon.

   Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.

   Ettersom meningsfylt vurdering av evt. straffrihet eller redusert straff pga. provokasjon og retorsjon i relasjon til gjensidige verbale angrep forutsetter både en kvantitativ og kvalitativ sammenlikning av de fremførte ytringer fra begge sider, anføres det at lagmannsrettens avgjørelsesgrunner er utilstrekkelige.

   Lagmannsretten har – se første fullstendige avsnitt på side 8 i dommen – i aktuell sammenheng begrenset seg til å konstatere at Torps motangrep mot Christensen har bidratt til å eskalere og forlenge konflikten mellom domfelte og fornærmede. Dette er ikke tilstrekkelig for å kunne avgjøre «ytringsbalansens» eventuelle betydning, hverken for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen.

   Den omtalte utilstrekkelighet ved lagmannsrettens premisser har videre sammenheng med at strl. (1902) § 250 overhodet ikke er omtalt i rettens premisser, hvilket i seg selv også er en ytterligere utilstrekkelighet, gitt de spørsmål som knytter seg til lagmannsrettens lovforståelse, se nærmere nedenfor.
   (sitat slutt).

   Min glimrende og meget gode advokat Brynjar Meling skriver her så klart følgende: «Lagmannsretten har – til tross for denne anførselen – overhodet ikke gått inn på hvor omfattende fornærmede og meningsfellers imøtegåelse av ankende parts verbale angrep har vært, eller hva slags karakteristikker domfelte har måttet tåle som gjengjeldelse for sine verbale angrep mot pastor Torp.»

   Det er meget sterke ord av min advokat at domstolene, både dommen i fra Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett har dømt meg for forhold som ikke har vært debattert!

   Da står vi overfor et justismord.

   Og vil minne om «Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder».

   Da jeg er blitt dømt for noe som retten ikke har behandlet. Da Norsk Høyesterett forkastet anken.

   Her er anken til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg som ligger det meste av relevant informasjon:

   file:///C:/Users/Jan/Downloads/jkcklage(32).pdf

   1
   4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *