Paul Washer innlagt på sykehus for hjerteproblemer -skal ha en bypass operasjon mandag

Den amerikanske evangelisten og lederen for Heart Cry Minestry, en misjonsorganisasjon er innlagt på sykehus og skal mandag gjennomgå en bypass operasjon i hjertet. På virksomhetens Facebook side blir det anmodet om forbønn for den kjente evangelisten som også har besøkt Norge og “tilbake til Guds Ord konferansen i 2014. I 2017 hadde Washer et kraftig hjerteinfarkt som sendte han på sykeseng i flere uker. Tilstanden var da dramatisk for evangelisten.

Nå har Washers hjerteproblemer meldt seg på nytt og etter at det er foretatt en rekke undersøkelser på sykehus er det blitt fastslått at han trenger en såkalt “bypass operasjon”. Denne vil bli utført i morgen mandag. På Paul Washer og “Heart Cry`s” facebookside blir det oppfordret til forbønn for Paul Washer. I forkant av inngrepet hviler  nå evangelisten og slapper av i tillit til Guds omsorg. Under operasjonen i 2017 reagerte kroppen sterkt på medikamentene han ble gitt. Vi får håpe at han også kommer seg etter denne operasjonen. Vi vil i hvertfall be for ham. En video publisert 26. nov. 2006 vekket betydelig oppmerksomhet.

Én tanke om “Paul Washer innlagt på sykehus for hjerteproblemer -skal ha en bypass operasjon mandag

  1. Paul Washer er en Guds man jeg har stor respekt for.Jeg har vært flere ganger i kirken han har etablert i Lima, Peru. håper det går bra med operasjonen.

Det er stengt for kommentarer.