Paul Mills med siste nytt om dyrets merke og demonjuice og hva den gjør med dem som tar vaksinen

“Mennesker som har tatt demonjuice får endret sitt DNA og barna som blir født av foreldre som har tatt demonjuice blir ikke skikkelige menneskelige babyer. Demonjuice som gis som vaksine gjør deg til en helt annen skapning. Dette er ikke en konspirasjons-teori men fakta nå, sier Paul Mills. Folk fra det medisinske miljøet avdekker at vaksinen endrer ditt DNA og foreldre som får barn, deres barn blir ikke menneskelige, men noe annet. Vi har lagt ut noen videoer på vår backup kanal som viser disse merkelige barna med svarte øyne som ikke er mennesker men noe annet.

Endrede og manipulert menneskelig DNA, folk som har tatt vaksinen eller “demonjuice”  og barn som er født av vaksinerte foreldre blir ikke normale menneskebabyer men noe annet, er blant de oppsiktsvekkende påstandene fra Paul Mills i videoen under. Paul Mills er en tidligere gospelsanger som bor i ødemarker og lever en prepper livsstil. Han har 44 000 abonnenter på YouTube og står i en religiøs tradisjon hvor mye handler om å være i beredskap for trengselstiden. Paul Mills og hans voksende skare av følgere tror at verden nå befinner seg i den store trengsel og at vaksinen mot Covid er dyrets merke. “Demonjuice” er en term som brukes om vaksinen for å lure YouTubes algoritmer slik at videoen ikke automatisk blir fjernet. Andre omtaler vaksinen bare som “it” , “prune-juice” eller “devil-sticks” i et forsøk på å unnslippe sensur. For Paul Mills og hans tilhengere er det voksende Corona-diktaturet de ser i land som Australia, Canada osv osv -en bekreftelse på at deres virkelighetsforståelse er riktig. I følge Mills og hans tilhengere har størsteparten av befolkningen nå tatt dyrets merke og det gjelder å holde ut denne sjuårs-trengsel de mener vi er inne i.

https://www.youtube.com/watch?v=B0TCW5AyhVc

Begrunnelsen for sine påstander finner han i dette intervjuet på StewPeters show hvor Peters intervjuer en finsk hollistisk lege ved navn Ariyana Love om hva vaksinen inneholder. Gjennom vaksinen blir du gitt en rekke virus og parasitter. Sjekk ut hva hun sier om vaksinen og hva den gjør med deg og hvilken onde agenda som står bak. Søkelys har ingen forutsetning for å ta avstand fra eller støtte hva Dr Ariyana Love sier om vaksinens innhold og folk får selv lytte og avgjøre om det kan være slik. Min personlige begrunnelse for ikke å ta vaksinen er basert på helt andre grunnlag enn hva Paul Mills hevder eller hva denne holistiske legen sier om vaksinen. De fleste vil avvise det med at det er konspirasjonsteorier fordi de stoler på den fremstilling vaksineprodusentene og helsemyndighetene gir som om de alltid forteller sannheten.

Mer om samme tema

2 tanker om “Paul Mills med siste nytt om dyrets merke og demonjuice og hva den gjør med dem som tar vaksinen

  1. Dette er godt nytt for de som støtter evolusjonslæren. Endelig en god forklaring på hvordan ting blir til noe annet.. Med god hjelp fra søkelys.

  2. Det er derfor det er så mange kristne som har fått endret personlighet etter at de har tatt vaksinen. Min nabo ble vaksinert i sommer og er totalt forvandlet som menneske.
    Før hilste hun alltid når vi møttes, men etter vaksinen er han blitt en overlegen blei som ser stivt enn annen vei når han møter oss.
    Han vet at vi ikke vil ta vaksinen.
    Man kan lese forakten og hatet hans i ansiktet mot oss som ikke vil ta del i denne dugnaden. Mange av de vaksinerte tror nesten at de har gjort en gudstjeneste for verden med å ta 2-3 doser med gift.

Det er stengt for kommentarer.