Økende spenning igjen i Øst-Europa mellom Russland og Ukraina

4 tanker om “Økende spenning igjen i Øst-Europa mellom Russland og Ukraina

 1. Krig er på vei! Når vi tror at Korona er den første rytteren i Åp. 6, som Steve Cioccolanti snakker om her:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/28-juni-2021-den-hvite-rytteren-og.html

  Så vet vi at de 3 andre rytterne følger hakk i hæl. Den neste – til å ta bort freden på jorden – det vil jeg si skjer nå – det er ikke bare ved Ukraina det er urolig – det er faktisk ganske mange steder – og ingen vet når den gnisten blir tent, men trolig snart.

  Den neste rytteren er Hungersnød – eller rett og slett manko på råvarer – hvor man blir tilmålt hvete og bygg – for 1 dagslønn.

  Den siste rytteren gir makt over 1/4 av jorden – altså ett område – til å slakte og drepe – via hungersnød, sverd (våpen), pest (Korona eller vaksiner? – eller andre ting) og villdyrene på jorden, hva nå det skal bety.

  Det 5 seglet innebærer martyrium – hvor de kristne blir drept i masser.

  Så dette venter oss.

  Når jeg tenker på Russland – så tenker jeg på ett bibelvers jeg tror Herren ga meg i 2013 – ett sikkert halvt år før spenningene mellom ukraina og russland. Det står sånn:

  Så sier Herren: Se, vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv. Det flommer ut over landene og alt som er i dem, byene og de som bor der. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer seg.
  Jer 47:2

  Ordet er tatt ut av konteksten – men det kan være vanlig om det er profetisk. Filisterne er her byttet ut mot europeerne – kanskje Norden i første omgang. Mens den flommende elven – er russiske hærer.

  Emmanuel Minos – bla. i boken “Det har ringt for tredje gang” snakker om flere profetier rundt en 3 verdenskrig – eller iallefall en større krig i Europa – men også om krigen Lebesbymannen profeterte om – da han så en invasjon av Norge allerede i 1907.

  På Z3 News – har jeg hentet noen profetier og oversatt – hvor begge 2 – peker på en krig rundt juletider. Og iallefall i en av dem, så peker drømmen på en stor bjørn. Det kan være en blanding av børskrakk – og den russiske faren, den russiske bjørnen. Men ingen av dem fikk noen årstall – de trodde kanskje at det skulle skje det året de fikk drømmen/synet – men det skjedde ikke.

  Så det er nå vi burde være våkne – forberedt – fordi tegn, er advarsel vi må ta på alvor. David Wilkerson nevnte at man burde lagre mat for 30 dager, om jeg husker rett – og det var muligens i 2009 – for det han så kom. Og han sa at det ville skje snart. Det begynner for oss dødelige å bli lang tid – men profetisk er snart ikke helt på samme måte som vi tenker snart. Men de tegnene som har oppstått nå – og tenk på blodmånene i 2014-2015 – nå ha det gått nøyaktig 7 år etter at den første viste seg – og det er en advarsel som vi burde ha i baktankene.

  • Spørsmålet er vel om i hvilken grad Kristi brud skal oppleve dette? Skal ikke vi gjenfødte troende rykkes opp før alt dette starter? Og hvis den profeterte krigen rundt juletider er ww3, så blir vi vel rykket opp i det denne krigen starter, fordi den innleder trengselstiden? Har jeg rett i dette, eller?

  • Til Spiff i Valdres profetien står det : da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdens krig brytter ut …. Jeg tror at Jesus snart vil rykke oss opp i skyene, men dagen og timen kjenner ingen , men når dere ser alt dette skje da vit at utfrielsen er nære.

  • Det var det jeg tenkte jeg også, Rune. Vi blir rykket opp idet ww3 bryter ut. Jesus ber oss også be om at vi kommer velberget fra det som skal komme (Lukas 21:36). Så da trenger vi ikke hamstre mat og stålsette oss for alt det forferdelige som må komme.

Det er stengt for kommentarer.