Paul Joseph Watson: Sannheten om vaksinepasset som blir innført

Vaksinepass er på trappene og glad og fornøyde ser massene ut til å hylle den frihet de nå vil få tilbake -dersom de tar vaksinen og får et vaksinepass som beviser. Endel kristne tror at dette er innføringen av dyrets merke, mens endel tror at dette er den siste forløperen til dyrets merke slik det er omtalt i Åpenbaringsboken. Uansett, dette er det viktige skritt mot tyranni. kontroll -og det ser ikke ut til å være noe som holder igjen på det som blir tredd ned over oss alle -i navnet til Covid-19. Covid-19 har i løpet av dette året blitt et av de mest brukte søkeord på Google. Mens selveste “Jesus Christ” må nøye seg med “omtrent 495 000 000 resultater i søk på Google hoster Google opp hele  5 650 000 000 treff når det gjelder Covid-19. Ordet “corona” får 1 040 000 000 treff.

Redaktør Vebjørn Selbekk mener det er en kristenplikt å ta vaksinen

Termen Covid passport er også et populært søkeord og kommer opp med 264 millioner treff. Vi antar at termen Covid passport snart tar igjen “Jesus Christ” i antall referanser på Google.  Over hele den vestlige verden drømmer folk nå om å få tilbake litt av den frihet de hadde i 2019 og flertallet vil velvillig ta både vaksinen og passet når det kommer. Etter ett år med omfattende propaganda og tung tankekontroll er flertallet blitt hjernevasket av frykten for viruset. Selv langt inn i Guds menighet har frykten lagt sitt grep over hjorden og enkelte røster i kristenheten mener endog at det er en kristenplikt å ta sprøyta med gift basert på celler fra aborterte fostre. Og de samme røster vil hylle vaksinepasset som vil bli diskriminering satt i system. Den samme skare av mennesker kommer til å hylle dyrets merke nå det innføres -og kristne som nekter å ta merket, vil av verden og en frafallen kristenhet -bli stemplet som forskrudde fanatiske tullinger. Noen røster og personligheter forsøker å vekke en slumrende befolkning opp av søvnen og fortelle oss hva Covid passet egentlig er. Lar du deg vekke?

Facebook Comments

24 tanker om “Paul Joseph Watson: Sannheten om vaksinepasset som blir innført

 1. For 10 år siden lo vi av konspirasjonsteoretikerne som mente at globalistene ville plante en microchip i oss alle, med evnen til å utestenge de som strittet i mot. Nå er det realitet, i form av vaksinepass

  10
  1
  • Jeg skammer meg over deg. VIRKELIG. At du henviser til hva konspirator og løgner og manipulator Steigan skriver, BEVISER at du ikke eier åndelig innsikt.

   1
   13
  • Birgir har du lest linken? Det handler jo om en som var som deg men som ikke er det lenger, og forklarer hvorfor. Du bør jo sjekke for din egen skyld.
   Det er ikke lenge siden alt som kunne minne om et vaksinepass ble kalt konspirasjonsteori. Hvis Steigan skriver om 666 merket så blir nok det også kalt konspirasjonsteori.

   11
  • Hei Birger.

   Så lenge du ikke skammer deg over Jesus, så er det greit. Men jeg skammer meg ikke over deg, for når jeg ser bildet av deg Birger, Så ser jeg refleksjonen av Jesus i deg, for du er skapt i Hans bilde.

   Jeg har egentlig ikke så mye innsikt i noe som helst, men har da litt livserfaring og har godt på himmelrikets skole.

   Fra denne skolen har jeg «dumpet» noen ganger, så jeg måtte gå om igjen noen klassetrinn, men har ikke angret et sekund, for det er svært lærerikt.

   Ett av fagene jeg jeg strøk i med glans, var kundebehandlings faget. En kort innføring i det faget kan beskrives slik: «Hvordan behandle sine medmennesker»

   Det er et svært omfattende fag, og handler om alle livets aspekter i omgang med andre. Deltemaer i dette faget handler først og fremst om kjærlighet,
   om respekt.
   om medfølelse,
   om oppførsel,
   om å ikke dømme andre,
   om ikke ha onde tanker om mennesker,
   om ikke å smiske,
   og mange andre ting.

   Og ennå er jeg ikke ferdig utdannet, så jeg kan få vitnemålet mitt, som er det passet jeg trenger for å få adgang til himmelriket.

   Ha en god og velsignet dag Birger.

   Mvh RJ

  • Birgir Hermansen opptrer mer og mer som en fariseer. Fly for ditt liv fra slike.

   4
   1
  • Flotte refleksjoner fra deg RJ, om vandringen på livets «landevei». Vil si det er bestått på den i både selvinnsikt/selvransakelse og respekt.

  • Hei Betina.

   Takk for dine ord.

   Du er en av de få som vet litt om meg her inne, det finnes to andre som vet mer, men de er ikke her så ofte, tror jeg. Da vet du at det jeg skriver til Birger, er sant, og de andre kan bevitne det hvis de leser her da.

   Og jeg er smertelig klar over at alle mine ord og skriverier skal inn for Kristi doms stol. Men jeg har over tid øvd meg til den dagen, ved å bøye kne for Jesus, og bekjenne til Gud Faders ære at Jesu Kristus er Herre.

   Jeg fikk den ære av å ta del i en liten bit av ditt liv, og har tenkt litt på deg i det siste.

   Måtte vår Gud, velsigne deg stort Betina, slik at alle vanskelige steiner og hindre blir ryddet ut foran din vei, for Han som kløver fjell, sprenger bommer av stål, og jevner hauger til flat mark, Han har makt til å gjøre det.

   Guds velsignelse og fred være med deg

   Mvh RJ

  • Du kan remse opp alt deu bare vil. Jeg blir ikke imponert av det. Husk bare at sannheten bor ikke i den mannen. Da er det fullstendig irrelevant hvor besnærende det enn høres ut som kommer fra slike mennesker.

   1
   3
  • Kloakktømmeren Rune tar jeg uansett ikke på alvor. Han fornekter Guds Ord og har gjort Gud til en løgner.

  • Takk så mye RJ ☺️ Du er en klok mann. Setter pris på omtanken du har for dine medmennesker. Du er ikke glemt.

  • Birgir. På tide med litt ydmykhet overfor RJ,
   Det er ikke Steigan som har skrevet artikkelen RJ linker til, men en person ved navn Bjørn Nistad.
   Gud velsigne

  • Når jeg ser på hvordan Birgir og Rune skriver til hverandre -og begge hevder å være Guds barn -forstår jeg meget godt hvorfor landet avkristnes. Mine unger skal ingenlundende komme i kontakt med slike kranglefanter og grinebitere.
   Å la slikt kristenfolk påvirke mine barn er helt uaktuelt.
   Bråk, krangling og bitterhet er frukter mine barn ikke skal ha del i.

  • Bjørn er også en som fornekter Guds Ord og gjør Gud til en løgner. At ingen tør å ta et oppgjør med slike utskudd som kloakktømmeren og gudsfornekteren Rune og gudsfornekteren, er meg en gåte.

  • Har forstått at du vandrer i kjødet Birgir og derfor fylles også ditt hjerte og munn med eder og galle.
   Du kaller brødre for “utskudd som kloakktømmeren og gudsfornekteren Rune…….”
   Det er lite himmel i det du skriver. Før noe forhekset deg bort fra den første kjærlighet, var det en fryd å lese dine kommentarer.
   Nå er det bare sorgen. Det er som det lyder et Ikabod fra Herren.
   Åp 2,5 Kom derfor i hu hvad du er falt ifra, og omvend dig og gjør de første gjerninger! ellers kommer jeg over dig og vil flytte din lysestake fra dens sted, hvis du ikke omvender dig.
   Vi må be for Birgir. Bønn kan utrette mirakler. Vi må be om at du får et mektig møte med Herren og få oppleve åndens dåp.
   Vi alle trenger åpenbaringskunnskap i denne tiden og Herren er mer enn villig til å berøre mennesker som søker Han.
   Derfor alt Guds folk. Er du ikke åndsdøpt så søk Herren og be Han om å gi deg et ydmykt hjerte.

   4
   1
 2. Denne videoen er en av de beste og enkleste oversiktene over hvordan de forskjellige “vaksinene” fungere og hvorfor man ikke bør ta disse injeksjonene.

  HVA DE IKKE FORTELLER DEG OM “VAKSINENE”

  Det er på tide å innrømme at debatten om bivirkningene fra vaksiner ikke lenger er vitenskapelig, de er radikalt politiske. Tiana Khalid har brukt 60 timer for å gjøre denne videoen så informativ som mulig, slik at du nå kan gi ditt “informerte” samtykke eller dissens. Tiana Khalid bryter ned hvert selskap 💉 og hvordan injeksjonen er designet for å fungere i kroppen din.
  Eg skal uansett ikke ha den vaksinen. Dødeligheten er så ultra lav, at viss eg som en fyr under 40, spiser sunt og beveger meg klarer å daue av dette, so be it.
  Klar over at det betyr at eg mest sannsynlig ikke kan reise lenger, pga vaksinepass osv (du kan vel uansett smitte med covid ??), så får eg heller holde meg hjemme noen år til alle skrekkhistoriene kommer på rullebånd og folk kanskje våkner opp fra mobilen.

  https://rumble.com/vfd0s1-what-they-dont-tell-you-about-the-vaccines.html

 3. Et kjapt søk på google avslører at corona vaksinen IKKE inneholder celler fra aborterte fostre
  Og at vaksinen IKKE er testet mer enn i 6 mnd, det betyr IKKE at den ikke varer lengre
  Våkn opp folkens

  4
  9
  • Og dusten Birgitte har ennå ikke forstått at Googles algoritmer sørger for at noe informasjon blir skjult eller gjemt, mens den politisk korrekte informasjonen kommer raskt frem.
   Du vet selvfølgelig ikke at du er utsatt for informasjonskontroll og manipulasjon. Det er en kjent sak at vaksinene inneholder materiale som er basert på celler fra aborterte fostre.
   Det blir også hevdet av vaksineeksperter at det er tatt celler fra levende fostre. Virkeligheten er grell og brutal. Men blinde mennesker vil forbli blinde, fordi Gud har forutbestemt dem til det.
   Så du er egentlig unnskyldt. Du kan ikke noe for at du er forført og utsatt for hjernevask og informasjonskontroll.
   Den Hellige Ånd advarer de sanne kristne mot å ta vaksinen. Det er dessverre ikke alle kristne som er i stand til å lytte til Åndens stemme. De blir forført til synd og ugudelighet,
   Verdens barn er allerede fordømt fordi de ikke tror og ikke har del i sannheten. Den som er i sannheten vet hva som er rett og galt.
   http://www.christianitydaily.com/articles/10519/20210114/vaccination-expert-says-unborn-babies-used-for-covid-19-vaccines-were-alive-during-tissue-extraction.htm

   Dere som ennå er i troen, La dere advare! Gud lar seg ikke spotte. Søk etter Den Hellige Ånds dåp før det er for sent.

   9
   6
  • Kan noen få stoppet munnen på Steffen snart? Bli kalt en dust fordi man kommer med noe annet enn det han mener?? Seriøs?

   Jeg har selv skrevet her tidligere at mye kan tyde på at det IKKE er celler fra aborterte fostre i vaksinen. (Ja, jeg har lest det som står på skrevet på flasken om fostre, men intet problem å lage et fake bilde) Men jeg fikk ikke annen respons enn tommel ned. Gjør ikke meg noe det, men trist for dem som ikke vil undersøke.

   Både Joel Richardson og Amir Tsarfati har gode videoer om det for den som er interessert. Ser ingen vits i å legge ut link, man finner om man vil nok.

   JEG har ikke gjort meg opp en mening ennå om det. Uansett så er vaksinen full av dritt. Akkurat som ordforrådet her inne avogtil.

   Har dere ikke har sett disse videoene eller andre lignende, så kan dere kanskje ikke påstå at det er celler fra aborterte fostre i vaksinen. Det som har blitt brukt tidligere, er hudceller, om jeg husker rett. Fra 2 fostre tilbake i tid, husker ikke årstallene de sa. Om det er sant eller ei vet jeg ei.

   Steffen uffer seg stadig over alle andre som ikke er istand til å lytte til Åndens stemme, og Gud lar seg ikke spotte bla bla. Men kalle folk dust er ok.

   2
   5
  • Du som trykket tommel ned er enten Steffen selv eller andre.
   Jeg vet at det desverre er normalt at “kristne” kaller andre for duster, idioter, og baksnakker o.l. Ja, vi går i grøften alle sammen avogtil, men kan man som kristen holde på slik?

   Kanskje var du ikke enig i det jeg sa at det kanskje IKKE er celler fra aborterte fostre, men har du da trykket på linkene? Det kan være farlig, du kan høre noe du ikke visste….

  • Her kan du kjøpe celler fra nyrene til et abort barn som brukes i Covid vaksinene. https://www.sigmaaldrich.com/catalog/product/sigma/cb_85120602?lang=en&region=NO&gclid=Cj0KCQjwsLWDBhCmARIsAPSL3_3KRoQyT7xLmA8yXi6RiAdHxaxRg5zZ7JT-GKO30yxgyJxie423I0MaAnsEEALw_wcB

   Celler fra sjimpanser og celler fra nyrene til aborterte barn er det som brukes. Man tok celler fra nyren til et foster og har siden dyrket disse cellene i labratorium. Det er dette som kalles “hek 293 cells embryonic kidney (hek) for covid-19.”
   De fleste vaksinene er basert på celler tatt fra foster som igjen er dyrket frem (slik kunstig kjøtt blir) i laboratorium.
   At troende forsvarer slikt vitner om manglende etikk eller uvitenhet og en helt åpenbar mangel på kontakt med Gud.

  • Har sett og lest mye om salg av aborterte fostre.
   Nei Randi, ingen kristen kan forsvare slikt, ei heller å bruke det i vaksiner. Alle vet at det kan kjøpes, men du kan ikke bevise at det er i vaksinen. Det ER innrømt at det er brukt i tidligere vaksiner (av de 2 fostrene mange år tilbake i tid, som jeg nevnte) Det betyr ikke at jeg IKKE tror at det kan ha blitt brukt i covid-vaksinen. Foreløpig heller jeg nok mot at det IKKE er brukt. Min mening om vaksinen er at den uansett er full av dritt. Link til dette angående nyrer? Det er hudceller etter hva jeg har lest og sett.

   Har du sett videoene ang. dette av Behold Israel/Amir Tsarfati og Joel Richardson? Man har ikke en mangel på kontakt med Gud om man undersøker begge sider av dette.

   2
   1
 4. Jeg leser på nettet at vaksinen mot Covid-19 varer bare et halvår. Da er de som ble vaksinert tidlig på nyåret – uten virkning av vaksinen sommerstid 2021. Et slikt vaksinepass er da ugyldig – eller man må vaksineres påny med en oppjustert vaksine. Vi som IKKE tar vaksinen blir nok utestengt fra litt av hvert. Men grensen går ved dagligvarehandelen : Blir vi nektet å kjøpe mat , så har vi et problem. Skal jeg vaksineres ; så må myndighetene bruke makt og overmanne meg. Jeg setter min lit til Jahve og Yeshua – ikke til makter og myndigheter !

  14
  1
  • “Vaksinene” om man vil kalle denne genterapi for vaksine -har begrenset virketid. Siden menneskeheten er hjernevasket til å være prøvekaniner for legemiddelindustrien hastverks-medikament -er det usikkert om vaksinen varer med enn 6 måneder.
   Det de tilbyr oss er et produkt de aner fint lite om. Dette forsøksprosjektet har vel pågått 6-7 måneder og kunnskapen de har om medikamentet er begrenset.
   De vet ikke hvor ofte du må ha påfyll, de vet ikke hva slags bivirkninger det påfører deg eller om det dreper deg om ett år.
   Mennesker er så manipulert av frykt og drømmen om å få tilbake friheter som var en selvfølge i 2019, at de har skjøvet til side sin kritiske sans. Du har forstått hva som skjer Ture..Du er en vis mann Ture Andersen. Du vet at det vil bli et enormt press for å ta vaksinen. Sosialt press, diskriminering, forskjellsbehandling og myndighetsmisbruk.

   10
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *