Paul Joseph Watson om “The Great Reset” og Covid-19 galskap: “De tror du er dum”

“The Great Reset” og Corona-pandemien samt stemmejukset i det amerikanske presidentvalget er blant de tema Paul Joseph Watson tar opp i sin siste video. “The Great Reset” er den plan den globale elite har for oss alle, og for å oppnå sitt mål, er Covid-19 bare et verktøy. Blant kristne er “The Great Reset” et ikketema eller noe vi knapt har hørt om. Den globale elite tror helt åpenbart at folk flest er dumme, og kansje også vi er det, fordi vi ukritisk følger myndighetenes ordre når det gjelder Covid-19 restriksjoner.  Den massive media-operasjonen for å skape angst for et virus med en dødelighet litt høyere enn influensa-. I blind lydighet følger vi rådende fra myndighetene som knapt kan tro at folk er så villig til å ofre selvskrevne rettigheter som det å kunne samles 15-20 personer i hjemmene eller (for kristne) å komme sammen til Guds Ord, bønn og nattverd.

Egentlig er det vel slik at alle som ikke kjøper de politisk korrekte og ferdigtyggede konklusjonene fra CNN, Fox news og andre fake news medier, er sprøe eller fylt av konspirasjonsteorier. Dem som våger å stå opp og demonstrere mot Covid-19 hysteriet og myndighetenes nedstengninger, karantener, husarrest og munnbind påbud blir omtalt som “nynazister, rasister og konspirasjonSgærninger” av det politisk korrekte propaganda-apparatet. I flere land har kristne nå begynt å reise seg mot Covid-19 hysteriet og myndighetenes Corona-forskrifter fordi Guds ord og lov står over regler som er innført av myndigheter som ønsker full kontroll. Paul Joseph Watson har rett. Våre myndigheter og den globale elite tror at vi er dumme. For Guds menighet er det på tide å finne tilbake til noe av den ånd som preget urkristendommen. Nemlig å stå ubøyelig i mot myndigheter som misbruker sin makt.

 

 

og andre fake news kanaler er man sprø og full av konspirasjonsteorier.

11 tanker om “Paul Joseph Watson om “The Great Reset” og Covid-19 galskap: “De tror du er dum”

 1. En vanlig sesong influensa i Norge , som streker seg fra ca oktober til mars tar livet av ca 14.000 pluss minus, til nå har ca 300 nordmenn død som direkte følge av covid, i USA er det en plass mellom 10.000 og 20.000 som har død som en direkte følge av covid.
  Med all respekt covid er keiserens nye klær og har ett formål og det er beskrevet i bibelen, nærmere bestemt Johannes åpenbaring kapittel 6 i versene som beskriver rytteren på den hvite hesten , som skal dra ut med seier for å seire , den neste er rytteren på den røde hest , som skal ta freden vekk fra verden ( les 3 verdens krig)

  Valdres profetien siste kapitel er i ferd med å oppfylles.

  Men når dere ser alt dette skje, da oppløft deres hoder og vit at utfrielsen er nære ..

  2
  1
  • Helt riktig Rune. Covid-19 er pilen rytteren på den hvite hest har skutt ut mot verden. Vi er nå i andre bølge, og det kommer en tredje og fjerde bølge også. Når Herren åper det andre segl vil krig bryte ut. Folk mot folk og ruke mot rike.
   Vi lever i Valdresprofetiene, folk aner det bare ikke.
   Folk tror alle ting er skjematisk, men en profeti må tolkes i lys av andre profetier og profetiske drømmer må tydes for å forstå meningen.
   Snart kommer spotterne her inne og angriper oss..
   Olav Bryn, Bernt & co dukker nok opp med sin hets,

   1
   1
  • Hvorfor ha bry med å nevne dem engang?
   De skulle jo komme -spotterne, de er jo varslet i Guds Ord.
   (2.Peter 3:3-4) Nok et bevis på at vi fordufter snart 🙂 Vers 7 må de lese nå. Og 9. Gud elsker dem overalt på jord. Det er Ham som betyr noe, ikke de kristne som har såret dem.

   De har sjansen nå til å bli med. I morgen kan det være for sent.
   Dette vet disse fordi de har vært innom kristenlivet tidligere. Jeg kjenner ikke noen som hadde tatt seg bry med å holde på slik inne på en kristen side. Såret eller fornærmet har de nok blitt i kristent miljø tidligere i livet sitt, og bærer fortsatt nag, i stedet for å tilgi og glemme og få seg et liv. Jeg tror disse vil få det aller verst etter at Gud har rykket oss bort.

   Det finns enormt mange kristne som har såret og behandlet andre kristne dårlig, og som fremdeles ikke har sagt unnskyld. Dette er en synd. Mange kan se langt etter unnskyldningen, den kommer kanskje aldri. Det skal vi ikke bry oss med, det er en ting å gjøre; Si til Gud: jeg tilgir den personen. Så kan man ha det godt, det er ikke vi som gjorde synden. Gud tilgir vår synd og vi skal tilgi andre.

   Har selv opplevd spotterne stå foran meg og si det samme. Viktig å vise dem at akkurat nå oppfylte de profetien i 2.Peter 3:3. DET er ganske alvorlig. Bibelen sa det. Og tenkt at DE var dem som gjorde det.

   De får ikke liker-ikke av meg her. Spottere må bare holde på. Men LIKER-knappen kan de få. Snart flyr vi. Cant wait. Og skulle så inderlig snart ønske de bestemte og si JA, takk JESUS, slik at vi alle her drar. Vil så gjerne ha dem med. De må snart se at Bibelen er sann.Men det er ikke tid mer til å bruke tid på dem som allerede vet veien, men på dem som IKKE vet veien.

   Så kom igjen spottere. Vis dere som ekte mannfolk. Mannfolk som elsker Jesus er selvfølgelig de kjekkeste. Bli med Hannah snart opp! Der blir det liv 🙂 Sammen med Jesus for alltid. Les og sjekk Bibelen og profetier som har gått i oppfyllelse, utfordrer jeg dere til. Men dere kan veien, det er bare å være modige for de rundt dere nå og si jeg har tatt imot Jesus. Det er det eneste som kan redde dere fra det grusomme som kommer nå i verden.

   2
   1
  • Dette var en herlig og korrekt analyse Hannah, Det er bare de som har hatt kontakt med Jesus og eller kristne miljøer som blir spottere, de som ikke omvendte seg. De kom fra oss, men er ikke av oss.

   De er nok såret og skuffet, fordi det finnes mange barnslige og umodne kristne. Som tråkker over grenser, og tråkker på andre mennesker.
   Jeg kan prøve å vise litt av tilgivelsens hemmeligheter, slik at hvis de leser dette kan lære seg litt av hemmelighetene.

   Jesus kommer ikke til å spørre om: «Kan du tenke deg å tilgi?»

   Han vil heller ikke spørre deg om: «Føler du for å tilgi?»

   Nei, Han vil spørre: «Vil du tilgi?»

   Hvis du svarer «Ja» på det spørsmålet.

   Det er da jobben begynner. Da må man flere ganger om dagen si til Jesus: «Jeg vil tilgi NN for det han/hun/de sa, og eller han/hun/de, gjorde mot meg»

   Dette må gjøres så lenge at følelsene bøyer seg for viljen din, og du kjenner med hele deg at du tilgir. Da har du satt deg selv fri og de det gjelder fri fra anklage.

   Det er mye mer i dette, men dette er det viktigste.

   Derimot svarer du Nei, på Jesu spørsmål om «Vil du tilgi»

   Så er saken avgjort, det blir dommen neste.

   Mvh RJ

  • Takk RJ.

   Og også denne fortvilte her, angående “vil du tilgi?”
   “Nei,Gud, men hjelp meg å ville” Og Gud vil hjelpe.

  • Da Moses løftet staven med kopper slangen , var det nok at hver den som så på kopper slangen ble fri fra giften fra slangen som han ble bitt av.
   Ser du på deg selv og spør deg selv om du kan tilgi eller noe som helst annen gjerning , vil du alltid komme til kort , før da regner du med deg selv og din falne natur, den er alt dømt og kan ikke frelses , ser du bort fra deg selv og ser på Jesus i den dype fortvilelse over din egen motstridige og syndige natur , som aldri vil bli i stand til å tilgi eller noe som helst annet, da skal du bli frelst i det Jesus blod ble utgytt som en forsoning for deg.

   Bøy dine knær i bønn til Jesus og overlatt hevnen til Gud, han skal gjøre det.

   Dette er Guds kamp ikke våres !!

 2. Mest riktig var å ha denne kommentar nederst i tråden her, som svar til Rune Lye, men synes dette var litt alvorlig.
  Han skriver :
  “…din egen motstridige og syndige natur , som aldri vil bli i stand til å tilgi”.

  Kanskje er det noe jeg misforstår eller ikke har tenkt på, men jeg er fullstendig uenig det han skriver. Gud er mektig til å hjelpe oss til å tilgi mennesker. Det står også i Bibelen at vi kal tilgi.

  Så mitt svar er Vi er i stand til å tilgi.
  Han har tilgitt deg og du skal tilgi dem som har gjort urett imot deg.

  Jeg har ofte følt meg ensom blant andre kristne. Det er mye rart som kommer ut av deres munn. Som ikke stemmer med min Jesus.

  • Det står skrevet:

   Fil 2:12b-13
   og arbeid på deres frelse med frykt og beven! 13 For det er Gud som virker i dere både å ville og å gjøre etter hans gode vilje.

   Hannah, har rett. Men jeg tror jeg skjønner hva Rune prøver å si, litt vanskelig skrevet kanskje. Det jeg tror han prøver å formidle er:

   Hva ser du på:
   Deg selv
   eller
   På Jesus

   Mvh RJ

  • Selvfølgelig skal du tilgi , men djevelen kan bruke det imot deg eks ” Har du tilgitt nok ” eller “Har du virkelig tilgitt ” ol . alt dette kan føre deg ut i lov trelldom og din egen anklagende natur blir som en fot lenke rundt deg. Jeg har selv strevd mye med dette og til slutt ender jeg opp i total frustrasjon for uansett hvor mye jeg letter så finner jeg meg alt selv i en posisjon der det jeg har gjort eller ikke har gjort , bare ikke er godt nok , innen for denne totale fortvilelsen av å komme fullstendig til kort i eget liv , at samme hvor mye jeg strever og stresser , så er fortsatt slange giften i meg jeg kan bare ikke frelse meg selv, det er da jeg får øynene opp for Jesus og jeg kan si til Jesus jeg klarer ikke mer, jeg orker ikke mer , jo mer jeg tenker på forbedring jo verre blir det , så sier Jesus se på meg og det er en så herlig frelse , Jeg er som Petter når han startet å se på bølgene rundt seg , så begynte han å synke , men når han så på Jesus gikk han på vannet .

   Jeg lengter etter utfrielse , for i denne verden går bølgene skyhøye og jeg holder på å synke, men Jesus skal utfri meg og den dagen er nære . For når dere ser alt dette skjer da oppløft deres hoder og vit at utfrielsen er nære.

  • Ps. det er nettopp denne taktikken, om at du må gi mer penger for at Gud skal være fornøyd med deg, som penge predikantene spiler på eks Hanevoll og Visjon Norge , den er ukristelig og appelerer til gamle Adam

Det er stengt for kommentarer.