Paul Begley: Vi blir ikke kvitt president Obama -vil han bli FNs neste general sekretær?

obama-devil-hornHøstens presidentvalg hvor Barack Obama ikke kan stille, betyr ikke nødvendigvis at vi blir kvitt ham. En mulighet som enkelte har  luftet er om Barack Hussein Obama vil bli FNs neste generalsekretær. “Obama kommer ikke til å forsvinne fra verdensarenaen etter sitt siste år som president. -Han vil forflytte seg til FN, sier pastor Paul Begley som forteller at sterke krefter jobber for at Barack Obama skal bli FNs neste toppsjef og at Israels statsminister Benyamin Netanyahu gjør alt for å forhindre det. Forholdet mellom Obama administrasjonen og Israel har vært svært anspent etter at Obama kom til makten, og for Israel vil det være svært ugunstig dersom Obama skulle bli FNs neste generalsekretær. Sjekk ut hva pastor Paul Begley tror vil komme.. Obama som en verdensleder…Skremmende

https://www.youtube.com/watch?v=ZHJQAOQa53Y

2 tanker om “Paul Begley: Vi blir ikke kvitt president Obama -vil han bli FNs neste general sekretær?

  1. For de som er engstelige for Barack Obama i FN, er det bare å minne om at FNs generalsekretær har absolutt ingen makt. Han/Hun er kun det som titelen tilsier – sekretær. Og som kjent utfører en sekretær kun oppdrag som sjefen beorder, i dette tilfellet verdens samlede nasjoner når de fra tid til annen blir enige om noe.

    • Ja, men sitter ikke Obama også i sikkerhetsrådet? Hvis det så får han veldig mye makt.. Og er også redd for presidentskapet som kommer etter hans periode..

Det er stengt for kommentarer.