Paul Begley om Wikileaks avsløringer som avdekker at Hillary spotter evangeliske og konservative katolikker

hillary2De 11 år gamle utsagnene fra Donald Trump har nærmest overdøvet avsløringene som Wikileaks nå har lagt fram omkring Hillary Clinton, og mange tror at nettopp dette også var planlagt. Selv om mainstream media sier lite om avsløringene fra Wikileaks, siver likevel nyheten om innholdet i Hillary Clintons mailer ut. I en av epostene regelrett spotter Hillary Clinton evangeliske kristne og konservative katolikker, forteller Paul Begley som har fått med seg at Hillary ikke akkurat har mye til overs for dem som tror på Jesus. Sjekk ut hva pastor Begley har å si om de siste avsløringene fra Wikileaks (foto You Tube)

Samtidig som Wikileaks avdekker at Hillary ikke er spesielt glad i kristne, kan Next News Network melde at Wikileaks avsløringer linker Hillary Clinton til internasjonale terrorgrupper. I følge avsløringen skal Hillary ha sendt en mail som avdekker at Saudi-Arabia og Kuwait i 2014 gav pengestøtte til ISIS. Sjekk ut videoklippet

5 tanker om “Paul Begley om Wikileaks avsløringer som avdekker at Hillary spotter evangeliske og konservative katolikker

 1. Ikke overraskende at Hillary Clinton spotter kristne, hun er en demon akkurat som Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg spotter meg gjennom den ekle falske Smyrna menighet-bloggen de driver Har sett mange ganger hvordan Torodd og Ansgar opererer, i flokk som den onde treenighet sammen med Torp. Forøvrig er Donald Trump i samme kategori som Jan Kaare Hanvold.
  Se her: http://blog.janchristensen.net/2016/10/nr-1705-donald-trump-og-jan-hanvold.html
  Uansett hvem de velger i USA blir det like skeivt og galt som Torp og Hanvold

  • Her har du et poeng Sofus.
   Ingen har vært mer usaklig og ondskapsfulle i kommentarene om deg en Torodd og Braut. Vi kan fastslå at disse to er av samme demoniske makt som Hillary Clinton.

 2. Jan Kåte og Randi; Torodd og Ansgar har vært svært delaktige i å avsløre deg for den kjeltringen, løgneren, bedrageren og mobberen du er! De fortjener Kongens fortjenestemedalje, mens du fortjener 1 år på vann og brød. Og det ER sannhetten!!!

 3. Hillary Clinton kan være den mektige kvinnen som forkynneren Branham fikk syn om i 1933. Ond. Deretter var det bare kaos og ødeleggelser i USA.

Det er stengt for kommentarer.