Finn ut hvorfor Michael Brown sier “Whaat” om amerikanske kristne lederes reaksjon på Donald Trumps griseprat

michael-brown-whaatKristne amerikanske ledere har reagert forskjellig på avsløringen om Donald Trumps skitne munn som ble offentliggjort fredag. Flere kristne ledere som sier de elsker Jesus har i ettertid bagatellisert utsagnene og sagt “det er bare mannfolksnakk i garderoben”. Det å snakke er ikke så ille som å utføre det man sier. Imidlertid er det ikke Donald Trump som er gjenstand for Michael Brown kritikk, men kristne ledere som minimaliserer hva Donald Trump har gjort. Sjekk ut hva dr Brown sier om kristne lederes reaksjon

Er det riktig at kristne snakker om damer slik Donald Trump ble avslørt i å ha gjort

Michael Brown mener i likhet med millioner av amerikanere at Donald Trump vant andre debattrunde. I sak om hvorvidt Hillary Clinton burde bli tiltalt etter epost-skandalen er Michael Brown enig med Donald Trump. En ting som også er bombesikkert er at Dr Brown ikke kommer til å stemme på Hillary Clinton. Hun er mye for liberal i forhold til kristne spørsmål. Sjekk ut dr Browns refleksjoner etter den andre debattrunden

3 tanker om “Finn ut hvorfor Michael Brown sier “Whaat” om amerikanske kristne lederes reaksjon på Donald Trumps griseprat

 1. Ingen av kandidatene har spesiell høy moral. Alt for mange amerikanske politikere har “svin på skogen”. Velgerne bør stemme på politikken som vil bli ført, ikke på personen.

 2. Bill Clinton var et råskinn mot kvinner, han gikk ikke en gang av veien for voldtekt og Hillary har dekket over og truet ofrene. Jack Kennedy var ikke et hår bedre. Han gjorde til og med kvinner gravide mens han var president. Adskillige politikere har blitt tatt med buksene nede.
  Donald Trump har behandlet kvinner nedverdigende i årevis. Hørte modellen Vendela Kirsebom fortelle om en middag i det hvite hus for mange år siden der hun fikk Trump til bords. Hun fant det så ubehagelig at hun ba om å få bytte plass.
  Greit at kristne støtter Trumps politikk, men mannen selv er helt forkastelig.

  • Hvorfor er det greit at kristne støtter Trumps politikk? Eneste pro-kristne han har kommet med er et symbolsk nei til abort! Dette har ingen betydning, da det heller ikke blant republikanske politikere er flertall for dette. Det er like lite verdt som KRFs standpunkt her hjemme.
   Hans utsagn om Israel er et agn til kristne, på samme måte som FRP har gjort det her hjemme. Politikken til Trump og FRP på absolutt alle andre områder, er totalt forkastelig, sett fra et kristent ståsted!

Det er stengt for kommentarer.