TRUMP: the COMING LANDSLIDE -Ancient Prophecy Documentary of Donald Trump / 2016

donald-trumphFra en av våre lesere har vi fått tilsendt linken til denne videoen som tar for seg det som tilsynelatende er en profeti om at Donald Trump vil komme til å vinne valget overveldende. Sett på bakgrunn av fredagens avsløring og det faktum at meningsmålinger nå sier at Hillary leder med 14 prosent, ser denne dokumentaren ut til å være en total miss. Akkurat nå tror i hvert fall mainstream media  og folk flest her i Europa at Trump er sjanseløs. Dermed må noe dramatisk skje dersom seieren skal glippe for Hillary, og selvfølgelig kan noe skje, men med en knapp måned igjen til valget, begynner Trump å få dårlig tid.

Fredagens klipp som enkelte hevder ble lekket av den republikanske parti-eliten gjør at Donald Trumps sjanser syntes å ha blitt mindre og mindre. Donald Trump som fremdeles samler skarer av tilhørere virker langt mer populær enn Hillary Clinton, men skal vi tro meningsmålingene levert av de store nyhetsmediene er Trump sjanseløs. Imidlertid har en rekke kristne profeter, deriblant en ansiktsløs pensjonert brannmann med stor sikkerhet slått fast at Donald Trump er utpekt av Gud til å være USAs neste president, og at alle millioner av dollar som er blitt brukt for å stanse Trump er i realiteten bortkastede penger. Ingenting kan stanse Donald Trump, i hvert fall dersom disse profetiene eller spådommene er riktige. Se videoen TRUMP: the COMING LANDSLIDE. ~Ancient Prophecy Documentary of Donald Trump / 2016) -Dersom Hillary vinner valget og blir USAs neste presidentvil en rekke figurer innenfor den karismatiske bevegelsen stå igjen som falske profeter som spådde falsk om hvem som ville bli USAs neste president. I videoen møter vi flere profetiske røster som setter sitt stempel på at Donald Trump vil bli USAs neste president. Se den en time lange videoen som trekker paralleller mellom Donald Trump og den bibelske kongen Cyrus. En kobling de fleste teologer vil si er et fullstendig bomskudd. I videoen går flere av vår tids freds og lykkeprofeter, deriblant Kim Clement til angrep på profeter som profeter om dom og svovel. I følge Kim Clements spådommer vil USA begynne å blomstre straks Donald Trump blir president. I skrivende stund ser Trumps sjanser svært grimme ut da de fleste meningsmålinger gir Hillary en ledelse på mellom 5 og 15 prosent. I følge den siste meningsmålingen fra New York Times får Hillary 45 prosent mens Donald Trump får 40 prosent. I følge USA Today får Hillary 44,7 prosent mens Trump ligger på 39,9. Andre meningsmålinger kan du se her:  http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/president/

Her er videoen som forteller at det mest sannsynlig var den republikanske partieliten som stod bak lekkasjen av Trumps umoralske utsagn om kvinner og sex.

https://www.youtube.com/watch?v=LsNMJl3X4AY

11 tanker om “TRUMP: the COMING LANDSLIDE -Ancient Prophecy Documentary of Donald Trump / 2016

 1. Snakket såvidt med noen sindige og konservative engelskmenn her i dag. Og der ligger hele cluet; Trump er ikke spor konservativ. Han er en populistisk bølle. Eneste han har til felles med republikanerne og torryene, er at han vil betale minst mulig skatt.
  Tror britiske konservative avskyr Trump enda mer en kons. amerikanere. Hans mobbing, sjikane av svake grupper osv, passer svært dårlig for en dannet konservativ brite.
  Men her på Glynley Manor har vi ikke akkurat fokus på politikk. Jeg hadde 6 timer med Personal Ministry i dag, med to trivelige eldre herrer.
  I morgen er det et kurs: “How to deal with difficulte people”. Kan bli interessant? Så at det er 82 påmeldte.
  Alt disse tre dagene har vært gratis, men jeg vil selvsagt gi, og gjør det av hjertet, for dette er virkelig et flott sted, med mange flotte uselviske mennesker?

 2. Ja, det blir mange bomskudd i løpet av året. I hovedsak er youtube “bullshit” og “nonsens”

 3. Det er spennande tider. I november veit me kva resultatet vert.

  Har sett litt på Eddie Chumney sine videoar frå norgesbesøket.
  https://www.youtube.com/watch?v=GDhKFFHLhZ4

  Dette med treenigheten vart eit alvorleg problem for meg.
  Eddie Chumney har nokre gode poeng.

  “Dr. Brown Responds to Rabbi Tovia Singer”
  https://www.youtube.com/watch?v=U5-TJPz6Y94

  http://bki.net/6000/6000aar.html

  Tidsperiodane passar fullstendig på Jesus.
  Nøyaktig på året 4000 etter Adam i jubelåret 28 las han frå Esaias 61.

  http://www.hebrew4christians.com/Scripture/Parashah/Summaries/Mishpatim/Eved-Ivri/eschatology2.gif

  Men om Åp 17 skal vera riktig er det ikkje Trump eller Clinton som vil styra USA framover, men dyret som returnerer som nummer 8.

  http://dreamingofmoshiach.blogspot.no/2008/01/president-bushpresident-gog.html

  “When President Bush will return to Israel for the THIRD time, it will not be as the PREVIOUS PRESIDENT of the USA, but rather the whole world will know that he is HaShem’s elected PRESIDENT GOG.”

  *What will happen between President Bush second and third visit to Israel that will cause the USA ELECTIONS WILL BE CANCELLED It says in the Zohar HaKadosh that IRAN WILL BOMB THE USA and in response, the USA will make international wars against all the Arab countries that opposes her.”

 4. Bra du hadde problemer med treenigheten, det er jo ikke bibelsk. Menneskeskapt dogme flere hundre år etter bibelen.

 5. Hvor lenge skal de tussete “profetene” få holde på? Donald Trump blir skutt, Marshal law innføres, Obama blir sittende, Trump vinner, Clinton vinner, Clinton er for syk til å bli president – og slik fortsetter de helt til de blir avslørt. Og så starter de opp igjen med nye “profetier”.

 6. http://www.vgtv.no/#!/video/132913/nye-anklager-mot-trump-han-presset-kjoennsorganet-mot-meg

  De kommer frem de ene etter de andre. Trump blir mer og mer avkledd… Heldigvis blir denne meget psyke mannen aldri president i Amerika. Håper noen av alle disse kvinnene anmelder ham, og han straffeforfølges:
  http://www.vgtv.no/#!/video/132647/donald-trump-grip-dem-i-skrittet

  I denne videoen fra 1993, sier han selv at han aldri kan bli politiker, nettopp grunnet hans voldsomme apetitt på kvinner:
  http://www.vgtv.no/#!/video/132740/dette-sa-han-om-kvinner-i-1993

  Regner med at til og med snart Anders Myhren innrømmer at Trump er en usympatisk, pompøs, selvopptatt, arrogant og forbryterisk sosiopat? Ellers må man anta at Myhren selv er av samme typen???

 7. Kjell; dette er vanlig. Når en mann er blitt avslørt som en overgriper, vil det ofte føre til at andre ofre vil stå frem.

 8. Alt dette kunne ha vært unngått hadde man erkjent den sannheten at kvinner ikke er intelligente nok til å stemme ved president valget i USA. I Norge har innføringen av kvinnelig stemmerett vært det største landssviket noensinne. Et landssvik vi kan takke de homo-menstruelle anarkist-demokratene i Paris for. Det er derfor det norske folket, dvs alle norske menn, er i krig med Frankrike.

  Gud har anordnet det slik at kvinner kun skal være i hjemmet der de skal stelle huset, være mannen til behag og hjelpe til med barneoppdragelsen. Noe mer enn dette klarer ikke kvinner da de ikke er intelligente nok.

  Hvis vi nå ser på presidentvalget i USA så leder president Trump stort. Valget er derfor bare en ren formalitet. Jeg kan ikke forstå at noen i det hele tatt hisser seg opp over dette. Her i Smyrna Menighet tar vår profet Abraham Fjeld og vår forstander Arne Ulf Breen det helt med ro. Gud rår og president Trump vil rå sammen med han i de neste 8 årene.

  Profetens Røst

Det er stengt for kommentarer.