Paul Begley: Hva vil skje i oktober 2017 -30 år siden krakket i 1987

Internett pastor Paul Begley diskutere hva som kan komme til å skje i oktober 2017

Vil vi i oktober 2017 få et omfattende børskrakk ala det verden opplevdei oktober 1987 da New York børsen i løpet av noen få timer stupte med mer enn 22 prosent og brakte en effektiv slutt på den såkalte “jappetiden”. Som kjent har aksjemarkedet lagt på seg betydelig etter at Donald Trump ble valgt som president. Oppgangen som har vært skyldes ikke nødvendigvis gode økonomiske data, men heller forventninger om at Trump vil sørge for skattelette til næringsliv og industri. Paul Begley viser i sin oppdatering også tilbake til “black monday” i 1929. Krakket i 1929 sendte verden inn i en dyp depresjon. 

Hva kan komme til å skje og hva ligger foran oss på den profetiske himmel? Internett pastor Paul Begley har gjort seg noen tanker. Sjekk ut

6 tanker om “Paul Begley: Hva vil skje i oktober 2017 -30 år siden krakket i 1987

  1. Kun synsing og intet annet. Ingen vet hva fremtiden bringer. Det kan bli oppgang på verden børser i 10 år til. Det kan også komme en korreksjon. Enten liten eller stor. Det kan hende det ikke skjer noe i det hele tatt.

  2. Datoer, datoer og atter datoer. Så snart de begynner å snakker om datoer mister jeg interessen. Ble mest fasinert av de krithvite tennene til denne “pastoren” 🙂

  3. Tror ikke på synsing her nei.
    Det kommer garantert et stort krakk snart. Det kan rett og slett ikke fortsette slik det gjør. Se bare på boligprisene i Oslo.

    • Før eller siden vil det komme et krakk i aksjemarkedet. Ingen økonomi kan vokse i det uendelige før det kommer et krakk eller korreksjon.

Det er stengt for kommentarer.