Paul Begley: Eagels of death i Paris -den åndelige atmosfæren under Paris-terroren

paul-begley-bedreDet faktum at den amerikanske gruppen “Eagles of Death Metal” spilte under konserten hvor mer enn 80 mennesker brutalt ble slaktet ned av terrorister fra islamsk stat, kan si noe om det åndelige klimaet i Paris fredag 13 november. Lederen av den amerikanske gruppen Jesse Hughes bærer også tilnavnet  “The Devil” og dette kan kanskje forklare den åndelige atmosfæren i Paris den mørke fredagskvelden i Paris. Resultatet er 129 døde foreløpig og 352 skadde, hvorav mer enn 90 kritisk skadd. Sjekk ut hva pastor Paul Begley har å si et døgn etter at tragedien utspilte seg i Paris. Fremdeles kjemper flere av de skadde for sine liv samtidig som det er landesorg i Frankrike. En respons vil måtte komme,  vi lever i de siste tider. Sjekk ut

2 tanker om “Paul Begley: Eagels of death i Paris -den åndelige atmosfæren under Paris-terroren

  1. Slik du fremstiller det saa kan det se ut som om “Norge”, alle anstendige nordmenn og “de sekulere” er en ensartet gruppe som star i motsettning til bibelsk kristendom og klassisk islam.

    Kanskje er bildet litt andeledes? Bibelsk kristendom er vel nesten helt borte i Norge i dag. Kanskje kan man si det finnes mye sekuler kristendom, mange satanisk inspirerte sekulere og tradisjonelle sataniske ideologier som f.eks IS, nazisme osv. Historisk sett tyder mye paa at folk flest, dvs. de som tenker lite selv, nesten altid beveger seg i den ene eller den andre rettningen.

    Typisk foresten at folk paa denne nettsiden har sympatisert med venstresiden samtidig som de profilerer seg som “ekstra bibeltro”. Det farlige er at kristendommen mister torverdighet. De kampanjepregede bikkjeslagsmalene paa denne nettsiden er vel illustrerende eksempler paa hvordan kristendommen som en verdirefferanse brytes ned og aapner portne for forherligelse av alt som Bibelen kaller synd.

    Alt koker ned til sporsmaalet om synd skaper konsekvenser. Det vil vi faa svar paa i tiden som kommer. For hvis utviklingen fortsetter i samme takt vil vi snart ende opp med samme type samfunn som de hadde paa Pompai like for alt ble begravet i lavaske.

  2. Kjell, venter du deg annet enn usaklig kritikk fra Fuglesteg som er like åndelig blind som ei ku uten verken øyne eller ører? Vi har jo sett at han har en forhistorie med satanisk metal-rock og blir provosert når noe pirker bort i hans avgud.

Det er stengt for kommentarer.