Skoledistrikt i Tennessee forbyr distribusjon av Bibler og annet kristent materiell blant elevene

no-bibel2Bibelen som er Guds levende ord til mennesket blir nå forbudt distribuert i Bledsoe County skoledistrikt i Tennessee etter en angivelig klage på at studenter blir tilbudt eksemplarer av Guds ord. Det er Bledsoe Countys skole inspektør Jennifer Terry som meddelte dette offentlig til journalister etter en eneste klage på utdeling av Bibler. Skoleinspektøren mener at slik distribusjon bryter med den amerikanske konstitusjonen, og igjen ser vi et eksempel på hvordan kristen tro, Bibelen og alt som gir menneskene varige verdier er i ferd med å bli fordrevet fra et USA som stadig fortsetter å vende Gud ryggen

“Bledsoe County Skolen tillater ikke noen som helst form for distribusjon av religiøst materiale og slik distribusjon strider med grunnloven og etablerte føderale og statlige lover, uttaler den kvinnelige skoleinspektøren. Beslutningen betyr blant annet at Gideons internasjonal ikke lenger vil få lov til å gjøre bibler tilgjengelig for studentene. Den lokale lederen for Gideon Charlie Queen, uttaler at han oppfatter forbudet som et tilbakeslag for no_biblefriheten. Det vi har gjort ved skolene er å legge noen bibler på et bord, og så står det elevene fritt om de vil ta med seg en eller ikke, vi går ikke bort til noen og overrekker den direkte til studentene, men mange elever har kommet bort til bordet og plukket med seg en frivillig, forteller den lokale Gideon lederen til WRCBC-TV. Også en rekke lokale kirkeledere i området uttrykker uro over det som er nok et forsøk på å forhindre unge mennesker å få fatt i Guds ord. Mens bibelen tidligere ble holdt høyt i hevd ser vi nå stadig oftere at myndighetspersoner i samfunnet fordriver Guds ord og kristendommen som best de kan, sier en lokal pastor til tv-stasjonen. Flere foreldre sier at de kommer til å ta opp det kontroversielle “bibelforbudet” under neste foreldremøte da det på skolen er flere frivillige bibelkurs hvor studentene bruker å ha med bibelen.  -Et spørsmål enkelte man kan stille seg er om det samme forbudet hadde blitt introdusert dersom det var snakk om utdeling av koranen eller muslimske skrifter dersom det hadde vært aktuelt. Antageligvis ville vi da sett hissige muslimer da tatt til ordet for at det da hadde vært “islamfobi” og religiøs diskriminering. Det vi likevel kan konkludere med at Obama’s ord om at USA ikke lenger er en kristen nasjon stadig oftere manifesterer seg i det amerikanske samfunnet som fortsetter å være trassige og gjenstridige mot Gud. 

 

Én tanke om “Skoledistrikt i Tennessee forbyr distribusjon av Bibler og annet kristent materiell blant elevene

  1. Amerika fjerner stadig mer av sitt åndelige vern, med å kaste Gud og Bibelen ut av skole og samfunn. Konsekvensene vil Amerika komme til å høste på egen jord, enten jordskjelv og økonomisk kollaps, eller ved hjelp av ISIS og terror. Må Herren verne vårt eget land.

Det er stengt for kommentarer.