Norge inn i det som paven kaller en “stykkevis tredje verdenskrig” etter Paris terroren?

François_Hollande_décembre_2013Frankrikes president François Hollande varsler nå hevn etter terrorangrepene i Paris. Norske eksperter mener at dette er reaksjonen IS ønsker. – Frankrike vil være nådeløse mot barbarene fra Den islamske staten. Frankrike vil slå tilbake med alle midler hvor som helst i verden – både innenfor og utenfor Frankrikes grenser, sa Hollande i går.  Utenriksminister Børge Brende (H) varsler nå  i følge VG at Norge vil være med når verdenssamfunnet nå trapper opp kampen mot Islamsk Stat etter terrorangrepene i Frankrike fredag. Dermed signaliserer den norske utenriksministeren at Norge etter alt å dømme vil kaste seg inn i det paven omtaler som en tredje verdenskrig

børge-brendeEtter fredagens terroraksjon i Paris vil krigen mot Islamsk Stat etter alt å dømme komme til å bli ytterligere trappet opp, Frankrike som fra før har bidradd med noen bomber i Irak og Syria er sorgtunge, men rasende og tørster nå etter hevn. Nasjonen går søndag inn i sin andre dag av den tre dager lange landesorgen som ble erklært i etterkant av at ungdommer tilknyttet terrorgruppen IS brutalt og uten skånsel slaktet 129 mennesker og skadde 355 i et av de verste terrorangrep i Europa i nyere tid. Også Norge vil nå kunne komme til å kaste seg dypere inn i konflikten i Syria og Irak.  – Det er ingen tvil om at dette er en påminnelse om hva den ekstremistiske terrororganisasjonen ISIL står for. Det er grusom terror, og alle de som står for demokrati, folkestyre og menneskerettigheter må nå trappe ytterligere opp kampen mot ISIL, sier utenriksminister Børge Brende til VG søndag.

Til VG sier Brende at Norge, som allerede tirsdag opphever bevæpningen av norsk politi  –islamsk-statat vi i de nærmeste dagene i likhet med våre allierte vil vurdere hvilke virkemidler som kan brukes i kampen og ramser opp flere måter. – Kampen mot fremmedkrigere, å stoppe finansieringen av ISIL, stoppe deres omsetning av olje, det er kampen mot ideologien de står for og deres måte å bruke sosiale medier på. Så er det helt klart militære elementer i dette, Norge er allerede en del av å forsterke den irakiske hæren i deres kamp mot ISIL, sier Brende til avisen VG.  Kommandørkaptein Per Christian Gundersen ved Forsvarets Høgskole mener sannsynligheten for bakkekrig mot Islamsk stat har økt etter terrorangrepet.  Besluttsomheten for å bekjempe ISIL vil bare øke mer etter angrepet i Paris. Et angrep som har krevet hele 129 liv.  -Tidligere har man vært tydelig på fransk side at man ikke vil ikke engasjere seg med bakkestyrker. Man kan ikke se bort ifra at man vil revurdere dette nå, sier Gundersen, til VG. Han utelukker ikke at terrorangrepet fredag kveld kan ha en sammenheng med at Frankrike tidligere i høst startet å bombe mål også på syrisk territorium. Sist søndag bombet franske fly IS-kontrollerte oljeinstallasjoner øst i landet. Under terrorangrepet skal det ha blitt ropt “dette er for Syria og dette er for Irak,”

Dem som er mot oss vil blø Islamsk Stats mål er å opprette et islamsk kalifat og paven-tredje-vk-tv2samtidig knuse de vestlige verdier med alle mulige virkemidler. Deres mål er ikke bare herredømme i Syria, Irak og Midtøsten, -men også Europa og aller helst legge verden under seg for deres religiøse tankegods. I de siste årene har naive europeiske politikere gjennom sin tåpelige “åpne dører politikk”  sluppet inn hundretusener av migranter og blant disse har det uten tvil vært mennesker som potensielt er i stand til, og kanskje også beordret til å begå grusomme terrorangrep, mot enhver fiende av deres form for islam. Den krigen Vesten står overfor, vil kunne bli langvarig og vi må også forvente mange flere slike “nålestikk angrep” som rammer tilfeldig, vilkårlig og gjerne ubevæpnede sivile, -som ifølge islamistenes ideologi ikke er å regne for sivile -fordi de ved stemmeseddelen har gitt sin stemme til den vestlige maktelite som ISIS mener er i krig med Islam. Den vestlige multikulturelle samfunnets garantier om at “dette ikke er en krig mot islam,” preller av på ekstreme islamister som regner hver eneste vestlige bombe droppet over muslimsk jord som et tegn på krigen mot islam.

Vestens problem er at de har alliert seg med islamistiske ekstremister for å fjerne Bashar Assad

Assad_Bashar_3.11“Problemet er at Vesten har alliert seg med islamistiske skrekkregimer i Midtøsten i kampen mot modernister som Bashar al-Assad og hans sekulære regime. Man har rett og slett valgt feil side! Samtidig har man støttet opp om såkalte “moderate opprørere” (mange av dem i realiteten islamistiske terrorister) i kampen mot den syriske hæren, i en situasjon hvor Syria er under angrep fra fremmede makter fra før. Og disse maktene er Vesten også alliert med. -Har vestlige politikere fått en slags “fetisj” for IS? Det er ikke bare IS som er problemet, det finnes drøssevis av ulike større og mindre terrorgrupper i Syria, veldig isis-advarte-parismange av dem er like illle som IS. Koalisjonen av terrorgrupper som kalle seg Islamsk Front har f.eks flere krigere enn Islamsk stat og støttes aktivt av blant annet Tyrkia, Saudi-Arabia og Qatar. Men dette nevnes knapt. Det er på tide at vestlige politikere viser et minimum av selvinnsikt og innrømmer at man har tatt feil i Syria. Jeg sier som Vladimir Putin. “Ser dere hva dere har gjort!?” -skriver en mentalt oppadgående Kristian Sahakian Nyhus, -som setter ord på nettopp det stadig flere har forstått. Dersom Vesten skal ha noe håp om å bekjempe Islamsk stat må man svelge kamelen Bashar Assad, inngå en form for allianse eller felles forståelse med Vladimir Putin, og deretter systematisk slå ut islamsk stat, og kvele andre jihadistgrupper som opererer som vestlige “proxy-krigere” i krigen mot Assads regime. Disse må enten akseptere en politisk løsning som inkluderer Bashar Assad, ellers ser jeg for meg mer halvhjertet krigføring og en uendelig krig med stadige nye nålestikk og blodsutgytelser i europeiske og amerikanske storbyer. Jeg tror sistnevnte blir resultatet. ISIS advarte forøvrig allerede i sommer at de ville fylle gatene i Paris med døde kropper. Fredag 13 november 2015 fikk vi ser at ISIS er stand til å oppfylle sine løfter, -og med et norsk politi uten generell bevæpning, slik det ser ut til å bli fra tirsdag, vil norske borgere bli lettere mål for brutale terrorister som er på jihad i Europa.

 

2 tanker om “Norge inn i det som paven kaller en “stykkevis tredje verdenskrig” etter Paris terroren?

  1. Lebesbymannen profeterte at Frankrike skulle invadere Sverige. Profetgranskere og andre har i alle år sett på dette nærmest som en umulighet eller en feil/falsk profeti. Sverige og Frankrike er jo verdens beste venner og allierte. Men det som slo meg nå idag (jeg kan ikke si om Gud talte til meg eller det kom ut fra mine egne tanker. Når Gud har talt til meg tidligere, har han talt tydeligere) var at disse to landene har et felles problem. De har begge en stor muslimsk minoritet. Så stor at de har begynt å misse kontrollen over deres gjøren og laden. Kan det være slik at muslimene skaper borgerkrigstilstander i disse landene, og Frankrike må invadere Sverige for å ta et muslimsk hovedkvarter som Sverige ikke greier å ta, og som påfører Frankrike store skader? Eller en eller annen variant av noe lignende? Det ligger ihvertfall sterkt på mitt åndelige øre at denne profetien er sann og at det har noe med muslimer å gjøre

    • Jeg har også lest Lebesbymannen og gjort mine tanker, jeg syntes å huske at det stor noe slikt som fransk luftangrep på Norge: Jeg siterer. “I Sør-Norge, sør om Kristiania i nærheten av svenskegrensen, kjempet også nordmenn og svensker skulder ved skulder. De franske krigsfartøyer og luftflåter foretok også angrep mot de norske kystbyer og forårsaket på sine steder svære ødeleggelser. Luftbombardementet strakte seg således langsetter hele den norske kyst i det sørligste Norge helt opp til Trondheim. Det navnet hørte jeg nevnt. Bergen, Drammen og Kristiania ble også nevnt som svært hjemsøkte, men ingen av de norske byer ble så grundig ødelagt som Kristiansand. Den var helt og holdent i ruiner. Sverige og Norge måtte slutte fred mot sin vilje.

      Man kan kanskje anse dette scenariet i oppfyllelsen: Russland går inn i Norge og Sverige for å sikre sin posisjon i en eventuell omfattende krig i Europa. Franskmennene setter iverk en omfattende strategisk bombing for å hindre Russland å ta i bruk havneanlegg og flyplasser i Norge. Når man leser om Kristiansands skjebne i denne bombingen, bør man kanskje tenke å flytte til de indre bygder.
      For folk som er interessert i Lebesbymannens profetier er de å finne her: http://trygve4.tripod.com/anton.html

Det er stengt for kommentarer.