Israelsk politi skal ha pågrepet terrorist mistenkt for å ha drept to israelere i terrorangrep fredag

To israelere, Rabbi Yaakov Litman og hans sønn Netanel som ble drept i et palestinsk terror-israel.2dreptterrorangrep er nå lagt i graven. Hvem vil gå meg til chuppah nå spør hans datter Sarah Tehiya. Mens en verden i sjokk mottok nyheten om fredagens angrep i Paris, er dette nesten dagligdags for innbyggerne i Israel. Fredag ble to israelere,  Rabbi Yaakov Litman
og hans sønn Netanel brutalt slaktet av palestinske terrorister. De to israelerne, far og sønn, ble skutt mens de var på vei til bryllups-forberedelser i forbindelse med bryllupet til deres datter Sarah Tehiya

I kjent stil åpnet en palestinsk terrorist som er å sammenligne med medlemmene av Islamsk Stat ild mot kjøretøyet de satt i, og drepte både rabbien og hans sønn. Et tredje familiemedlem, en 16 åring ble lettere skadd i angrepet som fant sted i nærheten av en bosetting i Judea og Samaria. Familien bor i bosetningen Kiryat Arba.
– Alle i lokalsamfunnet sørger over livene som er gått tapt. De ble skutt ned bare fordi de var jøder, sa bestefaren Michael i begravelsen. Lørdag kveld ble de to lagt i graven og søndag formiddag er det blitt offentliggjort at Shin Bet og styrker i IDF i en koordinert operasjon skal ha pågrepet terroristen som stod bak angrepet. Et angrep som druknet fullstendig i bildene fra terroren i Paris. 

Netanyahu: Verden må fordømme terror mot Israel like sterkt som de fordømmer terroren i Paris

Mens terrorangrepet i Paris som krevde 129 liv har blitt kraftig fordømt av verden, er fordømmelsene mot palestinere som begår terror mot jøder nærmest stilnet hen. Verden netanyahuhar nærmest akseptert at det er “ok å drepe jøder” dersom det dreier seg om konflikten mellom Israel og palestinere. Fredag ble en israelsk 18 åring og hans far brutalt skutt og drept av en palestinere som skjøt mot dem bare fordi de er jøder, og tallet på israelske ofre for terror stiger og stiger for hver eneste uke. I Israel går mange liv tapt, men opinionen er sene til å fordømme, men jobber desto hardere for å få innført merking av israelske produkter produsert i Judea og Samaria. Søndag gikk statsminister Benyamin Netanyahu hardt ut mot verdenssamfunnets manglende evne til å fordømme terror begått mot Israel. “Israelere er ikke årsaken til den direkte terroren som er rettet mot dem, like lite som vi kan legge skylden på franskmenn for terror rettet mot dem,” sa Israels statsminister. Den israelske statsministeren trakk paralleller mellom fredagens terror i Paris og det som stadig utspiller seg mot israelere.

-Det er nå på tide at stater fordømmer terrorisme begått mot oss like sterkt som de fordømmer terror andre steder i verden. Det er nødvendig at den palestinske selvstyrepresidenten Mahmoud Abbas, -som fordømte angrepet i Frankrike i går, også fordømmer den grufulle terrorismen som blir begått mot uskyldige israelere og samtidig at terror-israel.2drepthan også er villig til å bekjempe de krefter som fyrer opp under terror,” sa Netanyahu i regjeringsmøtet søndag. Fredag ble to israelere, rabbi Yaakov Litman og hans sønn Netanel på 18 år regelrett slaktet da en palestinsk terrorist (I det politisk korrekte media omdøpt til “aktivist” eller “militant”) regelrett forsøkte å slakte en hel familie på vei til en bryllupsforberedelser og en tredje person i bilen ble lettere skadd. Foran øynene på sin kone og tre andre døtre ble de to israelere nye ofre for palestinsk terror rettet mot jøder. Verdenssamfunnet burde ha fordømt disse terrorhandlingene utført i regi av “islamsk hellig krig” like sterkt som de fordømmer terror begått av islamsk stat, men det er ingen roser og lys foran israelske ambassader for de 15 israelske terrorofre de siste to måneder. Vi som Guds folk, som bibelske kristne, som vet at frelsen kommer fra jødene og som også vet at vår frelser og Messias var jøde og Guds sønn, må reise oss til støtte for Israel, for det jødiske folk, -og be for Israel. Guds profetiske tegn.