Jan Hårstad: Bemerkninger om krigen i Frankrike -Det man ikke vil snakke om

terror-paris“Om du verken kjenner deg selv eller fienden,vil du være i fare i hvert slag”. Sun Zi.(400 f.K) Vestlige folk tenker i kategorier nasjoner og analysere problemer innenfor nasjonalstatsrammer. Noe sånt finnes ikke i militant Islam. Den deler verden opp i to kategorier:Dar al-Islam som betyr Islams Hus og Dar al-Harb som betyr Krigens Hus. Det blir aldri fred på jorda før Islams Hus har nedkjempet Krigens Hus og Islam har seiret i verdensmålestokk. Slik er en Jihad-terrorists verdensbilde. Vestlige folk tror at Jihadister kjemper for lokaliserte nasjonale problemer men de kjemper for Allahs sak – “kill and be killed” – for at hans herredømme skal råde på hele jorden,” skriver analytiker Jan Hårstad i dette innlegget i etterkant av terrorangrepet i Paris

Utfra dette var det logisk at det var lett for Nato/USA å rekruttere Jihadister fra hele verden til å krige mot den ateistiske marxistiske staten Sovjetunionen i perioden 1979-89. Her fikk et sted mellom 30 og 40 000 Jihadister opplæring i gerilja og asymmetrisk krigføring. Nato/USA betraktet denne proxy-krigen som en så vanvittig suksess at de brukte den samme oppskriften på to Tsjetsjeniakriger på 1990 tallet. Nok en generasjon av Jihadister ble trent og skolert. Resultatet er at TsjetsjeniaJihadistene idag utgjør offiserstanden i det globale Jihad i Syria og Irak.

På Balkan kjørte Nato/USA inn 4000 Jihadister som også fikk opplæring og erfaring og Libyakrigen gikk etter samme lesten: å bruke terroristisk islam til å knuse regimet til Gadaffi. I Libya fantes det ufattelige mengder med kvalitetsvåpen som CIAs misjon i Benghazi videresendte til Jihadistene i Syria, men de nye herskerne i Libya startet også massiv innsmugling av våpen til Jihadistene i Frankrike,via Marseilles. Resultatet er at Frankrike idag er fyllt opp av våpen.Også i krigssonen Calais.

muammar-gaddafiDette er hva det siste Gadaffi sa på tv før han ble drept:

“Hør nå her,dere folk i Nato. Dere ødelegger en Mur som står iveien for den afrikanske invasjonen av Europa. Dere bomber også Muren som sperrer for Qaidas terrorister. Denne Muren er Libya. Dere er idioter som vil brenne i helvete for støtten til innvandring fra Afrika og for å støtte Al Qaida. Sånn vil det bli.”

Hektiske forberedelser til en ny krig mot Syria fant sted i 2006-2007 og etter nøyaktig samme oppskrift som Libyakrigen. Syria var jo en gammel fransk koloni og Frankrike oppviste en nesten rabiat krigsaktivisme,åpenbart håpet man på å være tungt inne i en nykolonisering av Syria etter at Bashar al-Assad var vekk.

Derfor ble franske fallskjermjegere og avdelinger av Fremmedlegionen tidlig inne i krigen med både våpen og militær trening,ved siden av amerikanere og brittene. Selv i Aftenposten kunne man lese om alle treningsprogrammene som USA,England og Frankrike ga til fundamentalistisk terroristisk islam i norsk nyspråk “opprørerne”. Det var i årevis forbudt å påpeke at de 40 000 Jihadistene i Syria var leiesoldater som kom fra den ganske verden. Bare fra EU kom det 5000 med pass derfra. Russisk-talende oppgikk til 2-3000,ja helt fra Ziang i Kina og Uzbekistan kom de og fra Lislebygata i Fredrikstad.

Hvordan så det offisielle Norge på dette? De anerkjente Jihadistenes regjering,Syrian National Council,som landets legale regjering. Både Aftenposten og Klassekampen var enige om at de globale Jihadist-halskutterne var “Spaniakjempere” og på tv2 jobbet Pål T.Jørgensen som et utrettelig hurrakorps for Jihad.

Krigen hadde ikke vart mere enn omkring et år før Bashar al-Assad sa til Nato-statene: dere må være sprøyte gale. Med denne satsingen på globale Jihadister endrer dere maktbalanse,ikke bare her,men i verden. Dere forårsaker et JORDSKJELV som også vil ramme dere!!! Jordskjelv var det ordet han brukte.

Dette var noe av et hovedtema i alle intervjuer Assad ga til vestlig tv og aviser. Var det noen i Norge som plukket opp noe av dette? Ingen. Absolutt ingen. Jeg skrev om Syriakrigen i samfulle fire år og oppnådde ikke annet enn å bli utskjelt som fascist.

Situasjonen nå er at det globale terroristiske Jihad idag er en verdensmakt utdannet og væpnet av blant annet Frankrike. I Syria nå har det globale Jihad følgende eksklusive Nato-våpen til disposisjon: Tow-anti panser rakett, Stinger for å skyte ned fly og ManPad for å skyte ned fly.

Er det noen som er så tjukke i hue at de ikke forstår at disse våpnene og disse Jihadistene vil bli smuglet inn i Dar al-Harb? Dvs Europa?

Idet jeg sørger over de alle de døde; Frankrike har gjort alt de kunne i Libya og Syria for å gjøre terroristisk Jihad mektig i Middelhavet og i Frankrike. Uten Natos militære opplæring hadde ikke islamistisk terrorisme idag vært en verdensmakt.

Skrevet av Jan Hårstad: Følg debatten fra Verdidebatt.no 

3 tanker om “Jan Hårstad: Bemerkninger om krigen i Frankrike -Det man ikke vil snakke om

 1. Hårstad: “Situasjonen nå er at det globale terroristiske Jihad idag er en verdensmakt utdannet og væpnet av blant annet Frankrike. I Syria nå har det globale Jihad følgende eksklusive Nato-våpen til disposisjon: Tow-anti panser rakett, Stinger for å skyte ned fly og ManPad for å skyte ned fly.”

  Det globale Nato, “war on terror” og ny verdensordning Agenda 2030

  “RT Just Destroyed Fake News on Paris, ISIS and the NWO! Wow!”

  “You’ve got to watch this interview and share it around because I’ve never seen somebody destroy the lies about everything so quickly. In just 10 minutes he brought out the truth that France is knee deep in Syrian evil as well as funding other terrorists in Africa and the Middle East!”

  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/11/rt-just-destroyed-fake-news-on-paris-isis-and-the-nwo-wow-3243570.html

  • Jeg tror dette kan bli verre enn mange forestiller seg, jeg forstår at mange er litt nervøse. Et viktig råd å gi i denne tid til alle er dette: Frykt ikke, men vær klok og vis.” Forøvrig er Hårstad en mann som har fulgt situasjonen i Midtøsten og dette med makteliten i mange år, og han har mange vettuge tanker.

 2. Ja, stor takk til Jan Hårstad . Og i denne tiden må vi minne oss selv om ; Frykt ikke, for Herren er nær.

Det er stengt for kommentarer.