Pastor sier han er glad for at fem mennesker ble drept i skyting på en LGBTQ nattklubb i Colorado

Pastor Aaron Thompson som er hyrde for Sure Foundation Baptist Church i Vancouver, Washington har fått massiv kritikk på sosiale plattformer og i medier etter at han offentlig gikk ut med noen utsagn etter skytingen på en LGBTQ nattklubb i Colorado i forrige uke. En mann som selv fremstod som transperson skjøt og drepte fem personer på en gay-nattklubb. Under en gudstjeneste torsdag sa pastor Thompson at han var glad for at fem personer ble skutt og drept. “Jeg bryr meg ikke noe om at disse ble skutt.

I følge pastoren var det “en god ting” at fem mennesker ble skutt i skytingen på LGBTQ nattklubben for skeive i Colorado, og pastoren er selv klar over at hans synspunkter blir ansett som hatefulle. “Jeg bryr meg virkelig ikke om at de folkene ble drept. Og du sier kanskje at dette høres hatefullt ut, pastor. Vel, det er hatefullt. Fordi jeg hater dem, sa pastor Thompson videre. Pastor Thompsons utsagn som ble sagt under en gudstjeneste har ført til sterke reaksjoner. Mange omtaler pastoren som en “hat-predikant” og enkelte mener at slike pastorer må bli hengt offentlig. Menigheten har satt den opprinnelige talen på YouTube som “privat” men på Twitter deles det klipp fra hans oppsiktsvekkende utsagn.

8 tanker om “Pastor sier han er glad for at fem mennesker ble drept i skyting på en LGBTQ nattklubb i Colorado

 1. Denne såkalte pastoren kommer ikke til å arve Guds rike om han ikke vender om fra sine onde gjerninger.

  8
  3
 2. «En må skjelne mellom sak og person, system og individ»
  Gud elsker syndere, men hater synden. Personlig vemmes jeg av livsstilen, ønsker ingen døden, men om at slike må bli frelst og reddet for evigheten

 3. Kan det være en slik type kirke Bigir og Torstein går i?
  Begge disse ønsker jo død over Putin

  5
  7
  • Stakkars lille GUTTUNGEN “randi” fått juling av pappaen sin IGJEN. Å du, å du som det må svi i rumpa. Og helst andre steder og. Stakkar. Gå og legg deg med tutten din. Så vil du sikkert drømme SÅÅÅÅÅÅÅ fint om nussebassen din Vladolf Putler.

   6
   4
  • Tror du traff spikeren på hodet Randi.
   Birgirs respons er jo helt tydelig.
   Den vanlige mobbingen fra en sykelig russofob og nazisympatisør

   1
   1
 4. Utsagnet viser vel bare at ekstreme ideologier og ekstreme religioner tiltrekker seg ekstremister og galninger. Godt nesten ingen i moderne, liberale, sekulære og sannhetssøkende demokratier tror som han.

  1
  1
 5. Alle mennesker som dør uten Kristus – er ett tap – uansett hvor onde de er. Men noen er ondere enn andre – det var vel ingen som var lei seg da Hitler døde. Og til slutt gravde de opp liket på søppelplassen de hadde gravlagt det – og brente opp restene og spredte det.

  Jeg tenkte også på en ond person i Bibelen – Kong Akab og hans hustru Jesabel. De gjorde så mye ondt – at til slutt, så ble enden at Jesabel kastet utenfor vinduet av sitt hjem – tråkket ihjel – hvor hundene kom og spiste opp alt av henne – som Jesaja profeterte om.

  Akab selv – ble også drept – og de badet blodet hans ett sted skjøger badet, og hunder slikket i seg blodet.

  I Det Nye forbundet, har vi kong Herodes – som blir overmodig – og har skyld i å forfølge menigheten – han tillot folk å tilbe han som gud – og en engel slo han ihjel – og ormer spiste han opp.

  Guds forbannelser – skal man ikke kimse av – det kan også inntreffe i NT. Mange av de som er onde – som lever i unormale forhold – er ofte ett trist skue – og Gud ønsker å frelse dem – men de fleste – ente det er såkalt normale folk – eller perverse – uten Kristus – går de fleste fortapt – og straffen der i all evighet, er verre enn noen straff på jorden.

  Fordi synden var så brutal og staffen så hard – så måtte også prisen være høy – det var nettopp det Jesus Kristus gjorde. Vi burde meditere over det – så vi ikke så lett lar oss binde av synd – eller bli lokket bort fra Sannhetens vei! Å bli forført – er enkelt – derfor må man leve så nær til Gud man klarer – hver en dag – så Ånden kan hjelpe oss i å gjøre det som er rett.

  Når Guds Ånds vekkelse – som jeg tror kommer – så vil mange av de som lever i disse perverse forholdene – blir frelst – og Gud vil sette de i frihet – og mange vil bli befridd fra dette. For vi jobber ikke mot mennesker – men mot makter og myndigheter.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.