Pastor Paul Begley: September er i rute -en måned vi vil huske

paul-begleyMens norske velgere denne mandagen i flokk og følge strømmer til valgurnene for å avgjøre hvem som skal styre landet på lokalplan og folk avgjør hvorvidt den norske kirke vil åpne for homofili, understreker pastor Paul Begley at september er i rute, at dette er en profetisk måned  som vi ikke så lett vil glemme. Hør hva den kjente internett pastoren har å si nå knapt halvveis ute i september. Også mandag har det vært flere mindre etterskjelv i Mexico etter gårsdagens 6,6 skjelv.

https://www.youtube.com/watch?v=6NSHrO3qxjo

3 tanker om “Pastor Paul Begley: September er i rute -en måned vi vil huske

  1. Hva mener han at september er i rute? Dette er jo bare oppkonstruert og tom retorikk, haussing av hendelser som er innenfor de normale svingninger i verdenssamfunnet og naturen forøvrig.September kommer og går og verden består. Jordskjelv er en daglig normal hendelse verden over. Krig og rykter om krig er det normale og har pågått i flere 1000 år. Slik selvutnevnte profeter dummer seg bare ut ved å holde på med dette tullpratet som ikke har rot i virkelighetens verden.

  2. September ser ut til å være i rute Torstein, jeg vil ikke avvise noe som helst riktig ennå, Cahn har gjentatte ganger vist til at det ikke kunne skje på dato siden aksjemarkedet var stengt og han vist til årstall som 1994, 1987, 1980 og 1973. Når fallene kom på datoen i 2001 og 2008 henger det primært sammen med at disse datoer ikke falt på en søndag og sist 29 elul falt på en søndag var søndag 25 september 1938. Slår vi opp i historiebøkene husker vi godt hva som fulgte i de neste 7 år.

  3. Det kommer ikke til å skje noe verdens ting som ikke er innenfor normalen. Og da menes det normalen i forhold til at det skjer hendelser og tragedier med jevne og ujevne mellomrom rundt om i verden gjennom alle tider.

Det er stengt for kommentarer.