Hvor stor oppslutning vil PDK få ved valget? Hva tror du? fikk 5,6 av forhåndstemmene i Vennesla

Dagens valg har i flere uker skapt store overskrifter i media og som vanlig er det de
logo_pdk_kompasstradisjonelle partiene som er representert på Stortingen som får oppmerksomhet. Et av de partiene som har fått lite oppmerksomhet bortsett fra da det ble kjent at en rekke av partiets sentrale tillitsfolk støttet Jeremy Hoffs bok om 22 juli er PDK. Ved stortingsvalget i 2013 fikk partiet støtte fra 0,6 prosent av velgerne og årets skolevalg peker på forsiktig nedgang for det kristne partiet. Når fasit skrives i løpet av de neste timene vil vi finne ut om Partiet De Kristne vil skåre bedre eller dårligere enn i 2013. Erik Selle som leder partiet sier til Dagen at han forventer minst like stor oppslutning som i 2013 og 20 representanter.  Hvis jeg skulle tippe vil partiet i år få mellom 0.3 og 0,5 prosents oppslutning, men hva tror du? Årets valg er også et kirkevalg og igjen gjentas oppfordringen: Stem representanter som er for det bibelske ekteskapet. Blant de som har stemt på forhånd i Vennesla får partiet de kristne der 5,6 prosent av velgerne.

5 tanker om “Hvor stor oppslutning vil PDK få ved valget? Hva tror du? fikk 5,6 av forhåndstemmene i Vennesla

  • Jeg tror det er optimistisk. Tror de vil ende opp med 0,3 %.
   Det vil i så fall være en tilbakegang på 50 % i forhold til 2013, og vil være et smertefullt nederlag for Erik Selle & Co.
   Med et resultat på 0,2-0,3 %, vil den eneste fornuftige konsekvensen være å legge ned partiet.

  • 0,5 kanskje. Det var resultatet ved skolevalget. Uansett er PDK liksom totalt ute av mediabildet -og det er et stort handikap for partiet.

 1. Jeg ser at Erik Selle i Dagen i dag mener at partiet ordnet opp i 22.juli-bok-styret på en ryddig måte, og at de kom styrket ut av saken.
  Det vitner om en fullstendig mangel på realitetsforståelse og en totalt virkelighetsfjern leder!

Det er stengt for kommentarer.