Pastor John MacArthur: Takker Gud for støtten fra president Trump og hylles for sitt mot av Laura Ingraham

“Når Paulus gikk inn i en by spurte han ikke hvordan hotellene var, men heller hvordan fengselet var, fordi han viste at det var der han måtte tilbringe tiden,” sa pastor John MacArthur til Laura Ingraham da han ble spurt om han er blitt truet med fengsel fordi han og hans menighet nå står opp mot tyranniet i California. I intervjuet på Fox News takket den kristne høvdingen president Trump for støtten han har fått av USAs president. Det er ikke tvil om at Trump gjennom sitt utsagn om at “gudstjenester er essensielle” har medvirket til at kristne i økende grad nå trosser tåpelige Covid-19 restriksjoner

MacArthurs kamp for å holde kirken åpen har ikke blitt omtalt av verken Dagen, Vårt Land eller Norge i Dag. Hvor lenge skal norsk kristen presse tie?

Facebook Comments

2 tanker om “Pastor John MacArthur: Takker Gud for støtten fra president Trump og hylles for sitt mot av Laura Ingraham

 1. Nå, endelig snart, kommer nok Dagen og VL til å skrive noe -men kun fordi at nå var de visst helt nødt til det, siden folk var misfornøyde…
  Jeg hadde ærlig talt trodd Selbekk var mer våken, er litt overasket…

  • Men forundrer meg ikke om Kanal 10 har tatt det opp, (men jeg har ikke fulgt med i det siste). Jeg så for en stund siden og kanalen imponerte faktisk. De 2-3 sendingene jeg fant viste meg gode programledere som ikke sover! (men jeg tror når det kommer til visse emner så er vi ikke enige )

   Kanskje noen andre her vet om Kanal10 har tatt opp det som skjer i USA…

   Kristenpresse som ikke har nevnt David Lynn el. John Mc Arthur har sovet. Vi har lest om de forfulgte andre steder i verden -som har det mye verre, men det som skjer i USA kan være Norge om kort tid, og skulle selvfølgelig vært skrevet om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *