Pastor John Hemans profetiske ord om den kaotiske situasjonen i USA etter stemmejukset

Pastor John Hemans i Kingdom Reign Ministries og pastor for Open Heaven Church i Liverpool sør-vest for Sydney i Australia fikk lørdag 7 november noen profetiske ord for Amerika. I etterkant av valget og det påståtte stemmejukset. Pastor John Hemans gjengir i videoen under hva Herren har lagt han på hjertet. I følge Hermans vil den blå bølgen som tilsynelatende har vunnet frem med utkåringen av Biden som Amerikas 46 president -bare være tilsynelatende, og Gud vil avsløre for all verden falskheten, jukset, bedraget til den styrende elite.

Skal vi tro Hemans profetiske ord offentliggjort etter fire dager etter valget, har Gud en plan med det som har skjedd i USA. Over hele Amerika er folk blitt klar over at Demokratene har iverksatt en omfattende stemmejuks-kampanje for å stjele valget fra Trump. Selv om statsledere, massemedia og liksom republikanere oppfordrer Trump til å erkjenne nederlag, er det ingenting som tyder på at Donald Trump har planer om å “back down” slik venstresiden krever. President Trump på sin side fortsetter å hamre inn at amerikanerne har vært utsatt for stemmejuks og han har ikke tenkt å gi opp. Flere republikanske sentrale ledere stiller seg nå bak kravet om en omfattende gjennomgang av hva som har skjedd i vippestatene hvor demokratene har hatt full kontroll på prosessene. Her er pastor John Hemans profetiske ord. Det vi ser skje i Amerika i den siste uken er at Jesabel ånden har slått tilbake -ved hjelp av juks, deklarasjoner og ved hjelp av media -som igjen er kontrollert av det Skriften omtaler som “luftens makter og den ånd som er virksom i vantroens barn. Historier om valgjuks, stemmemanipulering, feil på stemmetellingsmaskiner, døde velgere som har sendt sin stemme pr post, dukker stadig opp. Siste ord i denne kampen er ennå ikke sagt. Det er mange kapitler som gjenstår å bli avdekket -og det er grunn til å forvente mange liberale tårer når svindelen blir avslørt i all sin falskhet.

Facebook Comments

26 tanker om “Pastor John Hemans profetiske ord om den kaotiske situasjonen i USA etter stemmejukset

 1. Arizonas REPUBLIKANSKE statsadvokat avviser valgfusk.
  Georgias REPUBLIKANSKE Brad Raffenperger sier det ikke er tegn til OMFATTENDE valgfusk..
  Den REPBLIKANSKE sjefen for valgfunksjonærer i byen Philadelphia, Al Schmidt, sier at IKKE EN ENESTE EN STEMTE I PHILADELPHIA ETTER SIN DØD. De har gjennomgått en liste som angivelig skulle inneholde navn på døde personer som hadde stemt under presidentvalget.
  Innimellom alt det andre vi gjør sjekket vi opp hver og en av dem for å se på stemmehistorikken deres. Ikke en eneste en stemte i Philadelphia etter at de døde, sier Schmid

  1
  1
  • Du overser bevist alle andre som hevder motsatt. Folk som under ed skal avlegge vitneforklaring om det motsatte.
   Det er mange republikanere som er endel av svampen.
   Ta den mislykkede taperen Mitt Romney.
   Selv hans hellige undertøy hjalp han ikke.
   Han er på vei ut og vil aldri bli stemt inn igjen av virkelige republikanere.
   Han er en del av svampen som skal ut.
   Det er en splittelse blant tilsynelatende republikaner og de mer enn 72 millioner velgere som har stemt på Trump.
   Ellers er det flere søksmål som sier det motsatte av det du fremfører. Du bør sjekke ut de brønner du drikker vann fra Birgir

   1
   1
 2. UTFORDRING
  Dere som i all deres uvitenhet og naivitet formidler og produserer løgner og konspirasjonsteorier; dersom dere virkelig tror på at Trump vinner vaget, tilbyr jeg følgende veddemål: Jeg vedder kr 100.000 på at Joe Biden blir innsatt 20. Januar. Er det noen som vedder i mot?
  PS! Dersom jeg vinner skal pengene i sin helhet innbetales til “Star Of Hope”. Hva du gjør, dersom du vinner, er opp til deg.

  1
  1
 3. Arnt, Anders;tror dere selv på disse løgnene og konspirasjons teoriene!? Eller søker dere bare oppmerksomhet?

  2
  1
  • Åh Birgir. Har lenge sett at du har drukket av verdens sprunkne brønner. Å finne begrunnelse i VG og bruke det som sannhetsvitne forteller meg om en mann som har gått seg vil.
   Jer 2,13 sier: For to onde ting har mitt folk gjort: Mig har de forlatt, kilden med det levende vann, og hugget sig ut brønner, sprukne brønner som ikke holder vann.
   Vend om!

  • Fyller du din ånd med søppel fra helvete Birgir`
   Vi vet alle at VG er den største endetarm i Norge.
   Ikke la din sjel bli fylt med kloakk fra avgrunnen.
   VG er fake news og publiserer nyheter som er etter deres egen agenda.

   2
   1
  • Jeg må si at det står respekt av hva nidingene Rune og Bjørn klarer å lure ut av sine onde hjerter. Eller skulle jeg sagt KLOAKK?

   1
   1
  • Omfattende juks er dokumentert og blir dokumentert. Faktum er at det faktisk er Vegard som er en LØGNER. Vegar følger i fotsporene til sin fader “Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre deres fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.” Selvfølgelig gjør alle dere som har djevelen til far, de samme gjerninger som deres far. Dere lyver og fornekter virkeligheten -fordi dere ikke kan noe annet.

   3
   1
  • Jeg foreslår at fri pinsevenn leser bibelen og finner ut hva den sier om løgner og løgnere. Bibelen sier klart at de som lyver, slike som fri pinsevenn og Komiske Kjell, vil gå evig fortapt i ildsjøen.

   Og ja, det finnes ikke et eneste bevis for valgfusk, uansett hvor mye fri pinsevenn og Komiske Kjell lyver om dette. Og de to kan heller ikke komme med noen beviser for valgfusk.

   Joe Biden er den påtroppende presidenten is USA og det er det.

   2
   3
  • Klarer du ikke å ta til deg annet enn det oppgulpet fake news meida putter i munnen på deg Vegard?
   Det finnes massive mengder informasjon om valgjuks fra årets valg, alt fra døde velgere som har sendt stemmesedler, til software manipulasjon med stemmetellingsmaskiner, falske Biden stemmesedler, gyldige Trump stemmer som er blitt forkastet.
   Selv justisdepartementet har iverksatt etterforskning av omfattende valgjuks. Men det finnes jo alltid dem som har nisselua dradd langt nedover hodet -og som ikke aksepterer annen informasjon enn den som formidles av fake news kanaler.
   Jeg er redd du lyver når du sier at det ikke finnes bevis for valgjuks.
   Det er vel heller Vegar som fremstår som en tanketom løgnhals

   2
   1
  • Og jeg legger til disse for de som har et edlere sinn enn Vegard
   https://www.youtube.com/watch?v=Kz0CK1P_ru0
   https://www.youtube.com/watch?v=MoudV29Otbc&t=5s
   https://www.youtube.com/watch?v=xyuAFJd988E

   Det er viktig å legge vekt på at folk av et edlere sinn enn Vegard og Bernt er i stand til å forstå informasjon .
   Når så mange vitner står frem og melder om juks, fanteri og uregelmessigheter er det grunn både til å være kritisk, skeptisk og avvisende til hva media her hjemme sier.

   2
   2
  • Arnt sine linker er beviselige løgner. Og det er løgner Arnt sprer og vil at vi skal tro på. Noe Arnt vet selv. Ergo går han selv i satan sin tjeneste og det med vitende og vilje.

   Fakta er der og uansett hvor mye Arnt tjener satan ved å lyve er fakta der. Vi ønsker Joe Biden lykke til som den nye presidenten i USA og han tiltrer 20. januar. Det er fire uker etter at Arnt har stått ved peisen sin og ventet på at julenissen skulle dukke opp med mer Lego byggesett til han.
   ….. skal vi tro Arnt.

   1
   1
  • Bernt er en løgner. Biden er ikke valgt av det amerikanske folk.
   Det er fake news media som har utpekt eller kåret Biden som vinner.
   Siste ord er ikke sagt. Folk er rasende på svampen.
   Det vi ser er at Jesabel har slått tilbake. Men som det skjedde i Skriften vil hun ikke lykkes.
   Dere som er av verden vil alltid spre mistro og fremme vantro.

 4. Det er lett å få følelsen av at demokratene og nettverket av globale sosialister er seierssikre. Og det kan de selvsagt være hvis de kontrollerer mediene og de statlige institusjonene. Men på et tidspunkt kan det bli åpenbart at de har overkjørt demokratiet og begått statskupp. Helt bokstavelig. Og da vil det ikke være noen vei tilbake. Da vil de måtte innføre et “ddr-regime”.

  Det var noe lignende som skjedde i tyskland før 2. vk. Da jobbet Heinrich Himmler og Richard Haydrich i det skjulte for å kartlegge og eliminere all opposisjon for fremtiden. Og dessverre. Nå kan det se ut som om det samme skjer i USA.

  Alle bør ta høyde for at dette kan skje i Norge også. Jeg tror ikke det er tilfeldig at nettroll spammer slike steder som dette. Sannsynligvis er dette bare en del av en ganske omfattende prosess for å identifisere eventuelle “fiender av staten” og på sikt eliminere all opposisjon.

  Uansett bør alle som lar seg identifisere, f.eks ved å oppgi en e-mailadresse, ta høyde for mulige konsekvenser. Noen tenker kanskje at Darby’s lære vil redde dem men det John Nelson Darby hevdet i sin tid var bare en teori som vanskelig kan underbygges av det som står i Bibelen. Tvert i mot faktisk.

  1
  1
  • Skulle det være Reinhardt Heidrich?

   John Darby hadde antagelig sine egne meninger. Men på den tiden hadde vel ikke vanlige alle så mye bibelkunnskap så det var nok lett å spre vranglære.

   F. eks i Johannes 6 gjenntar Jesus flere ganger at han skal reise de troende opp på den siste dag. Den siste dag kommer selvsagt etter tusenårsriket, like før himmel og jord skal forgå. Og når Paulus skrev i 1. tess 4 at de som lever når han kommer ikke skal komme før de som har sovnet inn, så har Darby’s tilhengere et forklaringsproblem.

   Det er vel ingen ting i Bibelen som lover de troende at de skal slippe unna vanskelige tider heller. Tvert i mot. I Rom 8 gjenntar Paulus noe som står i Salme 44: “For din skyld drepes vi dagen lang, vi regnes som slaktesauer”.

   Det jeg lurer på er om de troende rett og slett bør velge å bli martyrer så fort som mulig? Det er jo martyrene som skal styre med Jesus i tusenårsriket. Eller?

  • Er ikke tvil om at det profetiske ord ulike forkynnere har fått, viser at det vi bevitner er en åndelig krig. Donald Trump har vunnet valget -og vil være den som skal fremsi president-eden over sin bibel.
   Ingen mennesker med vettet i behold tror at Joe Biden vant valget.
   Dette er det største stemmejuks i amerikansk historie, Alle forstår hvorfor tellingen ble stanset, forklaringen med at en printer var tom for toner -er det største vås som er blitt presentert.
   Man må være rimelig kort i toppen til å tro bortforklaringene.
   Herren har vist mange troende at Trump er Guds utvalgte, og det at satan gjennom sine tjenere forsøker å bestride det, er ikke overraskende.
   Djevelen gir seg aldri uten kamp.
   Her er det snakk om at Guds folk må holde ut og stå fast i bønn og faste.

   4
   2
  • Når det gjelder profetier, enten de er gamle eller nye, passer det å sitere predikantdemonen Kenneth Copeland: ha ha ha haaaaaaa!

   2
   1
  • I sommer hadde også Bernie Sanders en presis analyse av forvirringen etter valget, et kaos drevet av blant annet Trumps vrede. Men Sanders trengte ingen guddom for å spå riktig.

   Ellers blir det spennende å se om Melania våger å gå fra mannen etter at han slutter som president. Trump er ikke bare notorisk utro, stygg i munnen og en dårlig taper, men en hensynsløs hevner med makt. Forstår at hun avskyr ham, men er livredd represaliene – slik alle republikanere og mafiamedlemmene hans er.

   Også spennende om Trump i kraft av presidentembetet benåder seg selv for alt lureri han må svare for i rettssakene som venter når han blir kastet ut. Han må være en av de mest egoistiske bedragerne, taperne og hevnerne i den økonomiske og politiske makteliten. Det er åpenbart for alle at Trump har en nevrologisk forstyrrelse.

   2
   3
  • For en gjeng med enfoldige og patetiske figurer, totalt blottet for sannferdighet.
   FAKTUM er at den føderale valgorganisasjonen uttaler at det ikke er tegn til juks.
   FAKTUM at samtlige søksmål blir avvist.
   FAKTUM at mange sentrale republikanske kongressmenn og senatorer sier at Trump må erkjenne nederlaget
   FAKTUM at FOX News anerkjenner Biden Elect. De begynte lenge før valget å ta avstand fra Trump, alle løgnene hans og hans “propaganda-barbie”
   FAKTUM at Biden har vunnet en tydelig seier(ender sannsynligvis på 306 valgmenn)
   FAKTA at over 5.000.000 flere har stemt på Biden enn Trump.

   Dette er alt FAKTA! Innrett dere etter det, og hold kjeft med alle løgnene. Det et uverdig!

   1
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *