Konservative og Trump supportere dropper Fox News etter kanalens politiske hamskifte

Skarer av konservative, evangeliske kristne og Trump tilhengere vender nå ryggen til Fox News etter at kanalen utropte Joe Biden som seierherre i Arizona på tross av at et stort antall stemmer ikke engang var blitt tellet. Kanalen har også endret politisk policy og har beveget seg bort fra konservative verdier. Dette straffer nå seerne kanalen for som har falt fra første plass til tredjeplass i rankingen. Bare i løpet av kort tid har Fox News mistet nærmere 100 000 likes på Facebook. Antallet seere stuper og flere konservative har gitt Fox et nytt kallenavn, nemlig Judas Iskariot TV

Det faktum at Fox har foretatt et omfattende politisk og etisk hamskifte og nå behandler Trump kampanjen og staben i Det Hvite Hus på samme måte som CNN og andre fake news medier har oppført seg. Mens konservative, kristne og Trump tilhengere forlater Fox i et økende antall -og har funnet en ny nyhetsleverandør i NewsMax TV og Online America News (OAN) Resultatet er at tallet på seere formelig har stupt for Fox den siste uken, fordi seere nå gjør opprør mot kanalen. I videoen under forklarer Dr Steve Turley litt om jordskjelvet Fox opplever.

Facebook Comments

10 tanker om “Konservative og Trump supportere dropper Fox News etter kanalens politiske hamskifte

 1. Fox News valgte altså å følge guds formaninger om å snakke sant.
  Fordi de valgte å følge gud og hans ord, blir de angrepet av Komiske Kjell og andre.

  Dette er denne saken i et nøtteskall.

 2. Ropereid, bermen her inne liker ikke fakta. Du har helt rett i det du skriver. Trump lovet å slette hele statsgjelden på 8 år, men etter de første 3(inntil corona), var den steget med ca 14 %.
  Den siste presidenten som hadde balanse i statsbudsjettet, var Bill Clinton.

  Trump har hatt en like dårlig økonomistyring som han har i forretningslivet og privat. Konkurs er uungåelig og straffesakene står i kø, når kjempebabyen blir båret ut av det hvite hus 20. Januar.

  1
  2
 3. I over 80 år har man lurt på hvordan en av verdens høyest utviklede kulturnasjoner kunne ende opp som et perverst diktatur under ledelse noen få kriminelle nazister. Det er faktisk skrevet over 40 000 bøker om fenomenet men ingen har noen fullgod forklaring.

  Men stadig oftere tenker jeg at vi ser et lignende fenomen idag. Mange av kommentarene vi leser har mye til felles med nazistenes psykopatiske retorikk og spydigheter. Det gir disse menneskene en frydefull føleles og tømme ut av seg slikt. Og stadig flere jorunalister kaster seg på det samme toget og synes det er spennende og applaudere kriminelle politikerne. Flere og flere blir revet med. Flere og flere skifter side fordi de er redde for å bli en del av den tapende part. Og før vi vet ordet av det har vi en revolusjon.

  Problemet i tyskland var ikke konspiratørene som trakk i trådene. Problemet var at de etablerte selvgode politkerne hadde mistet kontakten med virkeligheten. Nazistene hadde et lett spill. Og det ser ut til at noen har det idag også.

  Ingen visste hva “kommunismen” innebar da den ble lansert. Ei heller forstod noen konsekvensen av nazistenes maktovertagelse før det var for sent. Begge ideologiene hadde fellestrekk med klassisk islam som også har sterke revolusjonære trekk. Alle slike ideologier er sterkt antikristelige, de krever blind loyalitet og demonisering av meningsmotstandere. Det er lett å se at disse tendensene tiltar idag.

  Spørsmålet er hva vi har i vente. Hele den vestlige verden ser ut til å mobilisere for Harris og Barak Hussein-politikken. En ting er helt sikkert. Hvis Husseins politikk blir vidreført vil USA’s handelsunderskudd og gjeld bare øke videre og i løpet av noe år vil den amerikanske økonomien bryte sammen. Resultatet vil bli at dollaren, som er verdensvaluttaen, vil bli verdiløs og hele det internasjonale finanssystemet vil bryte sammen. Det var åpenbart dette noen prøvde på i 2008 også. Men hvem? Det vi vet er at det skjedde i regi av Clintonadministasjonen. Antagelig det samme nettverket som har ledet kampen for å ødelegge Trump.

  Det vi ser idag er ikke en spontan hendelse. Det er noe som er forberedt gjennom flere tiår. Agenda 30 og 50, “klimakrise”, radikal kjønnsteori, kjøttforbud osv er nok bare en sped begynnelse. Sannsynligvis står vi ovenfor innføringen av en verdensvid kulturrevolusjon uten sidestykke. Jeg tror ganske sikkert dette er organisert litt som det frimureriske systemet med mange nivåer av “sannheter”. Og de aller fleste som bidrar til denne revolusjonen har ingen anelse om hva som vil bli resultatet til slutt.

  Deres viktigste bidrag ser ut til å være avviklingen av alle demokratiske mekanismer, stoppe yttringsfriheten for alle med “gale meninger” og hindre den generelle tilgangen på objektiv kritisk informasjon. Slik kan det skapes en fasade som dekker over den diktatioriske politikken.

  Da åpnes veien for de revolusjonære aktivistene.

  6
  1
  • USA’s gjeld gikk ned under Obama og har økt ekstremt under Trump…

   Sjekk talla! Her er det reine fakta og ikke noen mulighet dor «alternative fakta».

   1
   6
 4. KRISTENHETENS KJEMPEBRØLER!

  Søkelys og hele dets skare av overtroiske, falske kristne djeveldyrkere møter snart veggen. Det går ikke an å tjene både bibelens Jehovah Gud og denne onde, politiserte verden.

  Bibelen sier at sanne kristne er ”utsendinger” på jorden for Guds himmelske rike. Ordet betyr at vi er diplomater, ja ambassadører for Skaperen og Hans sønn Kristus. Alle vet da at ambassadører etter diplomatisk kotyme opptrer nøytralt i de landene de er utsendinger i. Vi legger oss derfor ikke bort i disse landenes interne politiske konflikter. Da blir vi en del av denne verden som Kristus snart skal knuse, og vi oppnår bare denne verdens lønn – personlig utslettelse.

  Alt skal nå på slutten gå fra vondt til verre, for til sist å bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli. Sanne kristne tar dette ydmykt til etterretning, og forsøker ikke å rette på Satan Djevelens systemer. Tvert i mot løfter vi våre hoder og reiser oss opp etter hvert som vi ser vår forløsning stunde til.

  4
  5
  • Du er INGEN diplomat , JV – heller det stikk motsatte. At du har god kjennskap til det som står i Bibelen ; er nok rett. Da undrer det meg at du har latt deg lure av vranglæren til Jehovas Vitner. Tenk å degradere Yeshua til å være erkeengelen Mikael , tenk å tro at det ikke fins noen fortapelse : Stikk i strid meg Yeshuas egne ord – som du kan lese i Skriften.
   Du har også opphøyet deg selv til å være en av 12 personer som skal styre hele jorden – og senere komme inn i himmelen og styre det hele med de 12 disipler som allerede er der – altså 24 til sammen – der du er en av dem.
   Men mot mangler du til å stå fram med ditt eget og rette navn !

   2
   3
  • Sier en mann som kaller seg kristen men som er opplært til å drepe sin neste i det militære, og som også som offiser har lært andre å slakte mennesker!!! Verden blir bare mer og mer sinnsyk.

   3
   4
 5. Enig. Sier som Trump: du skal ikke ha andre guder enn meg! Trumps vrede er rettferdig og nådeløs. Måtte Fox brenne i helvete!

  PS. Hvordan er det med ryktene om at Melania vil forlate ham straks hun ikke volder ham skade i valget? Trump er uansett det man i Trump-kretser kaller “a pussy magnet”. Synes han skal gjeninnføre teokratiet med seg selv som oransjefarget herskerguru med et ubegrenset antall yppersteprestinner. Monogamiet er like ubibelsk som katolikkenes sølibat.

  2
  6
  • Trump er Guds utvalgte og vil bli den som avlegger presidenteden i 2021. Demonene vil skrike som vi ser fra Trump hatere og de religiøse demonene skjuler seg bak formuleringer som de Gordon fremfører.
   Intet nytt under solen. Man kjenner hvordan religiøse sladder-demoner opererer.

   3
   3
  • Ja, det blir det virkelig spennende å se om Melania våger å gå fra mannen etter at han slutter som president.

   Trump er ikke bare en dårlig taper, men en hensynsløs hevner med makt. Forstår at konen avskyr Trump, men er livredd represalier – slik alle republikanere og nikkedokker frykter Trumps voldsomme vrede.

   Også spennende om Trump i kraft av presidentembetet benåder seg selv for alt lureri han må svare for i rettssakene som venter når han blir kastet ut. Han vil garantert benåde sine kriminelle kompiser før han blir hentet ut.

   Dessuten: Trump vil i god Bannon-ånd rive ned demokratiske institusjoner, styrte staten og revolusjonere samfunnet.

   Trump må være en av de mest egoistiske løgnerne, bedragerne, taperne og hevnerne i den økonomiske og politiske makteliten. Og han er altså i tillegg revolusjonær ekstremist.

   Det er åpenbart for alle oppegående mennesker at Trump har en nevrologisk forstyrrelse. Han er en selger som elsker seg selv og hater sannhet og fakta. Hans giftige tunge gir ham hypnotisk makt over følgerne.

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *