Pastor Jan-Aage Torp melder seg ut av KrF etter Ida Lindtveit Røses utilslørede hyllest av PRIDE

Pastor Jan-Aage Torp melder seg ut av KrF etter KrF hyllest av Pride bevegelsen

UTMELDELSE
Her er et brev jeg nettopp sendte til landskontoret i KrF Kristelig Folkeparti: Kjære KrF! Jeg melder meg herved ut av partiet med umiddelbar virkning. Det er en del viktige anliggender som KrF fortsatt målbærer, og jeg verdsetter enkeltstående representanters innsats. Ropstad gjør til tider et godt arbeid. Men utslagsgivende for meg nå er Ida Lindtveit Røses utilslørede hyllest av PRIDE.
Jeg har forståelse for at KrF ikke fronter kampen imot PRIDE. Men at dere lar partiets barne- og familieminister gjøre det stikk motsatte, nemlig å HYLLE PRIDE, er en tragedie. Jeg takker for en del gode ting siden jeg meldte meg inn for annen gang i 2010, men samlet sett er ikke KrF lenger et parti jeg kan anbefale,” skriver pastor Jan-Aage Torp på Facebook. Torps utmeldelse av KrF har i dag skapt overskrifter i flere medier.

Ida Lindtveit Røses utilslørte hyllest av gaypride vitner om et parti på ville veier. Å være medlem av KrF og samtidig tro mot Guds ord og kristne verdier er i dag nærmest umulig. KrF har gjennom de senere år gått fra ille til verre og det er ikke vanskelig å være enig med pastor Torp her. Det er å håpe at andre kristenledere tar lærdom av pastor Torps avgjørelse, og vi bør alle forstå at KrF ikke er et parti vi kan gi vår støtte til eller stemme på ved valg. Ludvig Nessa i den norske kirke i eksil har lenge oppfordret kristne til å stemme blankt i protest mot at alle partier ser ut til å kunne leve godt med å administrere 14-15 tusen årlige fosterdrap. “Hva skal man med fiender når man har slike talsmenn i toppen av vårt parti, KrF Kristelig Folkeparti!? Atttpåtil i selveste Barne- og familiedepartementet (Norge)!
Ida Lindtveit Røse er en tragedie for KrF. Det verste er at jeg laster partileder Kjell Ingolf Ropstad og generalsekretær Geir Morten Nilsen for dette. Jeg tenker nok at de blunker sjarmerende til hverandre nå…. Nå er det over og ut.  Et slikt KrF bør legges ned. Man kan like gjerne stemme Venstre, Høyre eller hva som helst. Eller så bør Ropstad avbryte pappapermen og ta ansvar,” skriver Jan-Aage Torp videre. Søkelys er glad for det signalet pastor Torp i dag har sendt ut. Vi trenger tydelige røster og vi trenger kristne partier som sier nei til Pride bevegelsen..

Én tanke om “Pastor Jan-Aage Torp melder seg ut av KrF etter Ida Lindtveit Røses utilslørede hyllest av PRIDE

  1. Torp er veldig interessant. En sentral leder for European Apostolic Leaders (EAL) og samtaler med religiøse og politiske ledere verden over. Torp har kanskje ikke så stor betydning og innflytelse i Norge, men mange lytter til han internasjonalt og han er ikke en ubetydelig figur.

Det er stengt for kommentarer.