Mario Brisson: Advarer mot den nye agenda som er i ferd med å ta kontrollen

Broder Marrio Brisson advarer om vanskelige tider for kristne i den nære fremtid. “Det pågår nå et push for en verdensregjering, dyrets merke og Antikrist åpenbarelse,” sier Mario som mener at Guds menighet lutres gjennom trengsel og forfølgelser

“Vi er allerede på god vei inn i den nye verdenssystemet med en verdensregjering, antikrist og dyrets merke, slår Mario Brisson fast. Det pågår nå et omfattende push for å bringe verden inn i kaos for at det nye systemet, med dyrets merke, antikrist og en verdensregjering som Bibelen forutsier. “Dette vil bli vanskelige tider for Guds folk, og når tingene blir vanskelige vil vi se hvem som holder fast på Jesus. Stadig flere røster i Kristi legeme advarer nå om at vanskelige tider ligger foran oss. Mens velstands-predikantene vil fortsette i sin villfarelse og villeder kjødelige kristne med sukkersøte budskap om velstand, helse, penger og suksess, -er det stadig flere brødre og søstre verden over som lytter til Åndens stemme -og som advarer hva som ligger foran oss i den nære fremtid.

Selv om tingene vil bli tøffe og vanskelige vil også Gud gjøre noe i den siste tid, sier Mario Brisson, en kanadisk kristen You Tube profil som opprinnelig stod bak You Tube kanalen “Mario the vigilant Christian.. Hans nye kanal, Vigilant Mario har mer enn 52600 følgere.