Black Lives Matter katten er ute av sekken: Vi er «trente marxister» sier medgrunnlegger av organisasjonen

Målet til organisasjonen er å fjerne Donald Trump  En av grunnleggerne til den såkalte «Black Lives Matter»-bevegelsen innrømmer at de er «trente marxister». De siste ukene har det var mange demonstrasjoner og opptøyer over hele USA, og store deler av den vestlige verden, i regi av «Black Lives Matter», etter dødsfallet på George Floyd. Organisasjonen, som ønsker at alle politibetjenter blir drept, har også klart å okkupere en hel bydel i storbyen Seattle der de har bygget mur slik at politiet ikke kan komme inn. I helgen ble en person drept inne i den okkuperte bydelen. «Black Lives Matter» har også blitt sterkt kritisert for å forherlige vold mot politiet. I 2016 ble fem politimenn skutt og drept av en snikskytter under en av deres demonstrasjoner. I ettertid viste det seg at drapsmannen hadde tilknytning til «Black Lives Matter», melder Resett og Christian News Network

Trent Marxist og homoaktivist Patrisse Cullors var med på å grunnlegge Black Lives Matter

Patrisse Cullors —som er en selvutnevnt homse-artist, forfatter, arrangør og College professor som var med på å grunnlegge Black Lives Matter sammen med en annen lesbisk og selv-beskrevet feminist -innrømmer at gruppen er ledet av trenede Marxister.. På gruppens nettside heter det videre at Black Lives Matter arbeider for å avvikle kjønnsrelaterte privigelier samt å jobbe for svarte transseksuelle. Ideologien til organisasjonen er med andre ord både marxistisk og av natur i krig med Guds ord og alt kristne historisk har stått for. Sett på bakgrunn av dette blir det lettere å forstå deres oppfordring til å rive ned Jesus malerier og monumenter som påminner oss om den kristne kulturarven og kristendommens 2000 år lange historie. Kristne og religiøse trossamfunn som samarbeider med eller kneler for Black Lives Matter ideologien gjennom å be om tilgivelse for rasisme vi knapt kan se i den vestlige verden, er enten selvutslettende av natur eller åndelige blindebukker.

Bør advare menigheten mot å delta i Black Lives Matter aktiteter

Enhvet kristenleder og pastor bør gå på talerstolen å advare kristenfolket mot å delta i eller samarbeide med Black Lives Matter

Enhver kristenleder og pastor bør gå på talerstolen og offentlig advare kirkemedlemmene mot å ta del i demonstrasjoner eller opptøyer i regi av Black Lives Matter. Pastorer og kirkeledere som ennå lever i den villfarelse at BLM representerer den gode sak, bør ta et studie av Skriften og undervise sine medlemmer mot å skikke seg lik denne verden. Paulus var tydelig i Romerbrevet 12,2: “og skikk eder ikke like med denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av eders sinn, så I kan prøve hvad som er Guds vilje: det gode og velbehagelige og fullkomne!” Videre stilte Paulus dette spørsmålet: ” Dra ikke i fremmed åk med vantro! for hvad samlag har rettferd med urett, eller hvad samfund har lys med mørke?  Og hvad samklang er det mellem Kristus og Belial, eller hvad lodd og del har en troende med en vantro?  Og hvad enighet er det mellem Guds tempel og avguder? Vi er jo den levende Guds tempel, som Gud har sagt: Jeg vil bo iblandt dem og ferdes iblandt dem, og jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk.  Derfor, gå ut fra dem og skill eder fra dem, sier Herren, og rør ikke ved urent, så skal jeg ta imot eder,  og jeg vil være eder en far, og I skal være mig sønner og døtre, sier Herren, den Allmektige.” (2 Kor 6,14-18)

Her er hele intervjuet med henne om Black Lives Matter

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=kCghDx5qN4s&feature=emb_logo

Én tanke om “Black Lives Matter katten er ute av sekken: Vi er «trente marxister» sier medgrunnlegger av organisasjonen

  1. Jeg synes det er med Karl Marx som det er med Platon. Begge har produsert teori som har blitt flittig brukt av diktatorer men ingen av dem fremstår som spesiellt intelligente. At de er så kjent i dag sier antagelig mer om de som beundrer dem enn om dem selv.

    Det burde skrives mer om Marxs eget liv. Han lånte penger av alle og drakk mye. Når han døde var det kun 11 mennesker i begravelsen hans. Hvis ikke en merkelig type som het Engels hadde fòret Marx med penger så hadde antagelig ingen vist hvem han var idag. Og om Platon sies det at han var pedofil.

    Både Stalin, Hitler, Mao og veldig mange andre kom til makten gjennom å organisere opprør. Og alt for mange er dumme nok til å tro på dem. Og for sent forstår de at Gud har overgitt dem til sin egen sviktende dømmekraft.

    Dette er nesten som en naturlov. Når folk ikke lenger elsker sannheten så tar løgn og bedrag automatisk over.

Det er stengt for kommentarer.